Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(linausius @ 2014 09 15, 20:02)
Vis smagiau  lotuliukas.gif

aš tai jau susirūpinus buvau g.gif maniau ant senatvės sraigės greičiu pradėjau gyvent, nes nu niekaip aš nespėju su jauniklių tempais g.gif Bet matau, kad lauke aš ne vienišas karys lotuliukas.gif

Beje, šeštadienį jau norėjau sirgt g.gif Penktadienį vakare jau taaaaaip blogai jaučiausi, šeštadienį antibų pirkausi, bet nieko, išsigulėjau, tada šeštadienį sloga pasileido, dabar gerklę kirbina, o Pūkius žada prisijungti su sloga doh.gif Ofigienijus mus aplankė doh.gif
Atsakyti
Ei, prasom nesirgti dar cool.gif dar silta lauke biggrin.gif

Laaabas 4u.gif

Apsirijau ir sedziu kaip burundukas ant sopkutes isitaisius.

Tris dienas savaitej vaikis turi popamokines veiklos. Pradzioj labai dziaugiaus, bet kai po darbo dar kazkur ji vedziot reik ir po to po valandos pedint pasiimt reik, visas dziaugsmas dingo kazkur biggrin.gif o eit tai NET 10min nuo namu blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2014 09 15, 18:17)
Tris dienas savaitej vaikis turi popamokines veiklos. Pradzioj labai dziaugiaus, bet kai po darbo dar kazkur ji vedziot reik ir po to po valandos pedint pasiimt reik, visas dziaugsmas dingo kazkur  biggrin.gif o eit tai NET 10min nuo namu  blush2.gif

Ka veikia mazius?Futbolas?

Pukiai,nesergam nono.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2014 09 15, 19:24)
Ka veikia mazius?Futbolas?

Futbolas, skautai ir siandien buvom tokiam pasizaidimu klube biggrin.gif Sumoki 1 piniga uz valanda, vaikai piesia, zaidzia. Vienu zodziu, aktyviai leidzia laika. Cia kelios mamos pacios susgalvojusios toki uzemima vaikam karta per savaite. Vietine baznycia leido pasinaudot ju patalpom nemokamai.
Atsakyti
Aš tai turiu pasiteisinimą kodėl nedalyvauju tokiu tempu besivystančiuose pokalbiuose. tongue.gif

Flika, sveikit.

Pūkita, ir jūs nesirkit.

Ir išvis, ar daugiau veikt neturit ko???

WW, labai džiugu dėl jūsų.

Aš savaitgalį praleidau puikiai. Myliu drauges. wub.gif "Mulen Rouge" žiūrėjom sraiges briutu užsigerdamos. rolleyes.gif

Gerbėjas dingo, jau trečia para. lotuliukas.gif Bet aš neieškau. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(puuupi @ 2014 09 15, 18:28)
Futbolas, skautai ir siandien buvom tokiam pasizaidimu klube  biggrin.gif Sumoki 1 piniga uz valanda, vaikai piesia, zaidzia. Vienu zodziu, aktyviai leidzia laika. Cia kelios mamos pacios susgalvojusios toki uzemima vaikam karta per savaite. Vietine baznycia leido pasinaudot ju patalpom nemokamai.

Saunuolis,aktyvistas smile.gif Galvoju ir as saviski kur ikist g.gif Anadien sako,kad noriu mokintis pianinu grot,o jei neiseis,tai gitara biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Upjora @ 2014 09 15, 18:55)
Gerbėjas dingo, jau trečia para.  lotuliukas.gif Bet aš neieškau. irnesakyk.gif

A jau prisikalbejai ko? lotuliukas.gif
Buvot dar susitike?
Pavydziu tokio laisvalaikio blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linausius: 15 rugsėjo 2014 - 20:59
QUOTE(linausius @ 2014 09 15, 19:59)
Saunuolis,aktyvistas smile.gif Galvoju ir as saviski kur ikist g.gif Anadien sako,kad noriu mokintis pianinu grot,o jei neiseis,tai gitara biggrin.gif
Papildyta:
---------------

A jau prisikalbejai ko? lotuliukas.gif
Buvot dar susitike?
Pavydziu tokio laisvalaikio  blush2.gif

Staska nebenori į futbolą, eis į street dance. Nesvarbu, kad futbolo bateliai nupirkti. doh.gif
--------
Nemanau... g.gif
Jo, buvom. rolleyes.gif Aš juk jau minėjau, kad man jame kažko trūksta.... g.gif Ištryniau nafik jo numerį, kad nekiltų pagunda ieškot. biggrin.gif

Jo, buvo labai gerai. wub.gif Miegojom 4 val per dvi paras. doh.gif 5.30 ryto plėšėm Butkutės dainas. doh.gif lotuliukas.gif Vargšai kaimynai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2014 09 15, 19:59)

Ikalbinejau saviski muzikuot eit (draugo mam amokina pianinu, o mokykloj siemet prasidejo gitaros pamokos), bet nepasirase biggrin.gif Paziurejo taip kreivai kad nebekilo daugiau minciu apie tai kalbet...

QUOTE(Upjora @ 2014 09 15, 20:24)
Jo, buvo labai gerai.  wub.gif Miegojom 4 val per dvi paras.  doh.gif 5.30 ryto plėšėm Butkutės dainas.  doh.gif  lotuliukas.gif Vargšai kaimynai.  biggrin.gif

thumbup.gif va kaip reik laisvalaiki leist

Mes kaimynus siurpinom tik per kasi biggrin.gif plojom,rekem, svilpem ... Turbut nelabai jie suprato kas cia vyksta
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2014 09 15, 20:57)
Svorio numetei? bigsmile.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif

Aloha!
neuždėtos kabutės čia buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2014 09 15, 20:55)
Pūkita, ir jūs nesirkit.

Ir išvis, ar daugiau veikt neturit ko???

Nesergam biggrin.gif

Nu lyg ir turim, laiko dienos bėgyje, neužtenku g.gif darbe vėluoju su savo darbais (susirašiau ant lapo visus darbus ir pagal svarbą renkuosi ir atlikinėju), nu nespėju..susirinkimai vienas po kito...dar kameras pastatė su garso ir vaizdo fiksavimu doh.gif

Daugiau nieko schmoll.gif
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
Aloha,

Mes sveikstam, nuotaikos puikios.. thumbup.gif
Atsakyti