Įkraunama...
Įkraunama...

2012 m. II pusmečio Klaipėdos mamytės ir vaikučiai

Šiek tiek pavėluoti sveikinimai Kirijanai su 2-uoju gimtadieniu 4u.gif mamytei irgi linkėjimai smile.gif

Briliantine, kaip šiandien tavo mažiukas? Gal jau nebeberia?

Ujolanta, žinok sunkoka ir man įsijungt į darbus. Smegeninė dirba lėčiau smile.gif o ir nuovargis jaučiasi po visos darbo dienos. Atpratau vis gi per tiek laiko.

Evitą sveikinam prisijungus į lopšelinukų gretas.

Aš šiandien saviškę palikau pirmąkart pokaituko miegot. Žiūrėsim, kaip jai seksis. Beje, vakar bajeris, mano vaikas visą lėkštę sriubos suvalgė daržiuke thumbup.gif jau pažanga. Tik teko auklėtojai pamaitint, nes pati nevalgė, nors namie kuo puikiausiai jau seniai valgo pati. Dar ir auklėtoja užklausė, ar pati moka valgyti.

Atsakyti
Aciu labai uz sveikinimus 4u.gif
Vakar smagiai pasisedejom seimos rate... vis tik snargliai nesugadino vaikui sventes. Spejom ir pasokti, ir dovanas isvinioti ir ant tortuko zvakes uzpusti n-kartu biggrin.gif

O as jau snd jauciu, kad ir prie manes bacila kimba, jau uzkimus kazkokia vaikstau.

Del darbelio, tai ohohoho kaip jus suprantu. Kai tik pradejau dirbti, tai is karto pasijuto, kad kazkokia kaip issiblaskiusi. Dingo mano atidumas ir kuopstumas. Tenka perziuret savo darba po kelis kartus, kad neprivelt skaudziu klaidu doh.gif
Atsakyti
Sveikos ir kas nelabai biggrin.gif 4u.gif

jovitukeee, puikios žinios thumbup.gif

ujolanta, o kaip tu spėji Eliją iki pietų pasiimti? nepilnu krūviu dar dirbi? g.gif

maniuxa, smagu, kad šventė praėjo puikiai thumbup.gif Jei ne paslaptis, kurioje sferoje darbuojiesi? blush2.gif

-Lugne, vakar po pietų miego vėl su 39 temperatūra atsikėlė ir dar labiau išbertas doh.gif Ši naktis kiek ramesnė, bet laikėsi apie 38 temperatūra, pradėjo stipriau niežėti, nes bandė vis veidą kasyti, tai staigiai putų užtepiau ir po kelių min aprimo, dar iš po nakties yra bėrimų, bet jau dauguma sproginėja ir dedasi šašai, tada būna intensyviausias niežėjimas cool.gif ir šiandien dar su 37,5 temperatūra, sloguoja, tai atrodo... cool.gif Kaip nors...šitam Dievulis nepagailėjo ir dar dadėjo...matyt taip reikėjo...

Dirbančioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif kad greičiau į ritmą įsivažiuotų mirksiukas.gif

Kaip mūsų lopšelinukai šiandien laikosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briliantine: 11 rugsėjo 2014 - 14:20
QUOTE(briliantine @ 2014 09 11, 15:20)
maniuxa, smagu, kad šventė praėjo puikiai  thumbup.gif Jei ne paslaptis, kurioje sferoje darbuojiesi?  blush2.gif

jokia cia paslaptis biggrin.gif buhaltere-apskaitininke metalu supirkimo imoneje. ax.gif

na jau vaizdelis Danieliaus pagerintas. Tikras "grybu" derlius. Galetu musmeriu musmere vaidint kokiam spektaklyje biggrin.gif Sveikatos jums ir mamai diiiiiideles kantrybes 4u.gif

Siandien paskambinau i darzely, galvoju suzinosiu kada gi ten tevu susirinkimas bus. O pasirodo puse grupes isgulta, ir i darza eina tik 7 vaikai doh.gif na ryskiai bus kas apkretes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(maniuxa @ 2014 09 11, 14:28)
jokia cia paslaptis  biggrin.gif buhaltere-apskaitininke metalu supirkimo imoneje.  ax.gif

na jau vaizdelis Danieliaus pagerintas. Tikras "grybu" derlius. Galetu musmeriu musmere vaidint kokiam spektaklyje  biggrin.gif Sveikatos jums ir mamai diiiiiideles kantrybes  4u.gif

Siandien paskambinau i darzely, galvoju suzinosiu kada gi ten tevu susirinkimas bus. O pasirodo puse grupes isgulta, ir i darza eina tik 7 vaikai  doh.gif na ryskiai bus kas apkretes  doh.gif

Tai jau tikrai, darbas reikalaujantis atsakomybės ir kruopštumo 4u.gif

Dabar vaizdialis dar geresnis cool.gif bet nebešiurpinsiu žmonių biggrin.gif Tik abydna, kad oras nerealus, o tupim ir dar ilgai tupėsim namie doh.gif visi žaislai, knygutės, konstruktoriai per gerklę lenda, sesė savais reikalais užsiėmusi, vyrui pats darbymetis, tai "tūsinamės" dviese cool.gif

Welcome to reality 4u.gif Gausi pratintis, nes mano dičkė 2 metus per mėnesį 2 sav biuliotenis man būdavo...O su kuo Kira būna, kai serga? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briliantine: 11 rugsėjo 2014 - 15:17
briliantine as kai paskaitau tavo postus man paciai kasytis norisi pradet. Balionai jums abiems 4u.gif 4u.gif

Mano mergina siandien vel buvo darzeli viena jau vakare kai seses ejom pasiimti praejom pro leliuku grupe ji sako as pas leliu nenoriu. Vakare jei tik pasnekam i asaras iskart, ryte vel asarojo po to nurimo, nors aukletoja vakar sake atsinesk koki zaisliuka, bet vos tik uziminiau, neskis miki ji pradeda saukt nenoriu mikio nenoriu leliu. Nuejus i darza verke kol nurengiu ir kol atidaviau aukletojai, bet siandien jau ne isteriskai bet taip gailiai atrodo nuleidus rankas ir suprasdama kad nieko nepakeisi, tai ir man siandien jau sirdi suspaude. Pasiemiau po 1,5 val tai aukletoja sake per greit atejot doh.gif Bet sake daug geriau nei buvo vakar sake ir valge kazkiek klausiau ar pati kazka dare ar ja reikejo vedziot ar kontaktavo normaliai su zmonem, nes man pasakymas kad neverke lygus nuliui kitu pozymiu yra kad vaikui yra blogai. Tai sake kad jo viskas gerai, parejus namo irgi pasakojo kad zaide su masinom, kad plovesi rankas, dare sysiu, valge, bet sako as daugiau eiti pas leliu nenoriu
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2014 09 11, 15:40)
briliantine as kai paskaitau tavo postus man paciai kasytis norisi pradet. Balionai jums abiems 4u.gif  4u.gif

Mano mergina siandien vel buvo darzeli viena jau vakare kai seses ejom pasiimti praejom pro leliuku grupe  ji sako as pas leliu nenoriu. Vakare jei tik pasnekam i asaras iskart, ryte vel asarojo po to nurimo, nors aukletoja vakar sake atsinesk koki zaisliuka, bet vos tik uziminiau, neskis miki ji pradeda saukt nenoriu mikio nenoriu leliu. Nuejus i darza verke kol nurengiu ir kol atidaviau aukletojai, bet siandien jau ne isteriskai bet taip gailiai atrodo nuleidus rankas ir suprasdama kad nieko nepakeisi, tai ir man siandien jau sirdi suspaude. Pasiemiau po 1,5 val tai aukletoja sake per greit atejot doh.gif  Bet sake daug geriau nei buvo vakar sake ir valge kazkiek klausiau ar pati kazka dare ar ja reikejo vedziot ar kontaktavo normaliai su zmonem, nes man pasakymas kad neverke lygus nuliui kitu pozymiu yra kad vaikui yra blogai. Tai sake kad jo viskas gerai, parejus namo irgi pasakojo kad zaide su masinom, kad plovesi rankas, dare sysiu, valge, bet sako as daugiau eiti pas  leliu nenoriu

Reikia nepamirsti:mazelio nevesti i vyresnelii grupe-ten gali labiau patikti :-)
Atsakyti
QUOTE(rivadera @ 2014 09 11, 19:53)
Reikia nepamirsti:mazelio nevesti i vyresnelii grupe-ten gali labiau patikti :-)

buvo ja nuvedusi aukletoja, buvo ir sese nusivedusi i leliuku grupe ir dar kaimynu mergaite pasieme, ten ji jaucias kaip namie ten ir eit nori, ji ten pripratus, juk ir pusryciu gaudavo ir siaip visko kai nueidavom
Atsakyti
QUOTE(briliantine @ 2014 09 11, 15:20)
ujolanta, o kaip tu spėji Eliją iki pietų pasiimti? nepilnu krūviu dar dirbi?  g.gif

Kol kas tikrai dirbu mažesniu krūviu, pamokos baigiasi 11:30 ir iškart lekiu pasiimt, o ketvirtadienį praeitą, kada ilga diena, buvau prašius Elijos krikštomamos, kad pasiimtų. Šiandien va jau miegojo pirmą kart, sakė išmiegojo gerai 2,5 val, tik prieš užmiegant šiek tiek pasigraudino. Ryt taip kvailai tik viena pamoka, ir ta pati 7-a doh.gif Tai teks jas laikyt darželyje, nes neturiu kas su ja pabūna tą vieną val.

Danieliui daug 4u.gif Kad palengvėtų....
Atsakyti
laba ryta 4u.gif

pas mus visa seima iskrito lapais doh.gif
SOS!!! kaip gelbetis nuo uzkimimo ir gerkles skausmo man? nu visai neprakalbu blink.gif ir mazoji uzkimusi, puse nakties praverke, net seiles skauda ryti jai ir dar uzsikoseja beperstojo g.gif gydytoja atostogauja, o vaistinej nieko nepasiule vakar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Niki_ @ 2014 09 13, 09:29)
laba ryta  4u.gif

pas mus visa seima iskrito lapais  doh.gif
SOS!!! kaip gelbetis nuo uzkimimo ir gerkles skausmo man? nu visai neprakalbu  blink.gif  ir mazoji uzkimusi, puse nakties praverke, net seiles skauda ryti jai ir dar uzsikoseja beperstojo  g.gif  gydytoja atostogauja, o vaistinej nieko nepasiule vakar  g.gif

ne kas, sveikatėlės 4u.gif
Mes irgi visi išvirtę, mažius temperatūros nebeturi, bet kosti, užkimęs, man irgi nosis-gerklė, tėtis mūsų jau su temperatūra unsure.gif
Aš pati, kadangi nestuke.gif tai čiulpiu isla nuo gerklės ir skalauju gerklę Tantum verde, čiulpiu cinabsiną ir influcidą 4u.gif
Mažiui nuo gerklės duodu Tonsilgon, nuo kosulio pradėjome vartoti Prospan, dar įpurškiu tantum verde 4u.gif
Atsakyti
Sergantiems daug daug 4u.gif

Aš panašiai gydausi, kaip Elizijea aprašė, dar kai dingsta balsas man labai padeda Homeovox.
Atsakyti