Įkraunama...
Įkraunama...

2012 m. II pusmečio Klaipėdos mamytės ir vaikučiai

Sveikos 4u.gif

Visų pirma sveikinimai šios dienos sukaktuvininkei Kirijanai ir jos mamytei wub.gif Aukite sveikos, linksmos ir žingeidžios 4u.gif 4u.gif 4u.gif

ujolanta, nieko, po truputį ir įsivažiuosi, juk 2 metus "atostogavai" , juk būna, kad ir po mėnesio atostogų sunku įsivažiuoti, o čia biggrin.gif Nieko, Elija, matydama sesės pavyzdį, manau puikiai adaptuosis mirksiukas.gif

rivadera, dar žadėjau klausti, ar negrįžti į mokslus...tad drąsiau 4u.gif aš su 9 mėn mažąja ant rankų ir bakalaurinį darbą rašiau be jokių pagalbų, o ir vyras pastoviai komandiruotėse būdavo, nuo 2 sav su ja ir į univierą atvažiuodavau, o paskui ir į magistrą įstojau ją mažytę augindama ir puikiai pabaigiau, tereikia tik norėti mirksiukas.gif Stiprybės ir pasiryžimo mirksiukas.gif

elizieja, kaip šiandien Žymantas, gal jau bent nevemia? unsure.gif

Klaipeda, kaip taviškio sveikata, baigėsi virusas? unsure.gif

Pas mus bus viena tragiškiausių naktų, jau buvo kilusi mintis vežti į ligoninę, bet išlikau stipri ir blaivaus proto, tai kol kas viskas kontroliuojama...Naktį buvo virš 39 temperatūra, visas kūnas atrodo baisiai, jau sveikos vietos nebėra, akys vos prasivėrusios, net man skauda žiūrėti... unsure.gif
Atsakyti
Sveikinimai Kirijanai ir mamytei. Buckis.
Briliantine - oho, kad jus smarkiai uzpuole, tieimes nauju nebeatsiras tiek daug ir randu neliks.Siaip jei labai sunki bule pasionsultuoti su gyd gal nepamaisytu?

Rivadera- pradzioj kol isivaziuosi bus sunku, veliau apsiprasite abu susideliosit ritma ir palengves.
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2014 09 10, 11:00)
Sveikinimai Kirijanai ir mamytei. Buckis.
Briliantine - oho, kad jus smarkiai uzpuole, tieimes nauju nebeatsiras tiek daug ir randu neliks.Siaip jei labai sunki bule pasionsultuoti su gyd gal nepamaisytu?

Rivadera-  pradzioj kol isivaziuosi bus sunku, veliau apsiprasite abu susideliosit ritma ir palengves.

jaukuciukas, su gydytoja konsultuojamės, tiesiog pas jį gerokai sunkesnis variantas, nei buvo pas dukrą...tikiuosi, kad neliks, nes spec putas pirkau, tai jos ir nuima niežulį, ir turėtų nelikti randų (tfu tfu tfu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo briliantine: 10 rugsėjo 2014 - 11:35
Sveikos,

Kirijanai 4u.gif 4u.gif happybday.gif

Visiems ligoniukams kuo greičiau pasveikti 4u.gif
Danieliukui-šrekiukui už sunkią naktelę 4u.gif

QUOTE(briliantine @ 2014 09 10, 11:18)
Klaipeda, kaip taviškio sveikata, baigėsi virusas?  unsure.gif

Beveik pasveiko, liko tik sloga besibaigianti, bet dar šią savaitę pabus namuose. Šį rytą sakau, matai basas vaikštai ir negalėsi eiti pas vaikučius, nes sergi. Nuėjau valgyti, o jis ateina jau persirengęs kaip į darželį tik kelnes atvirkščiai apsivilkęs ax.gif Tai gal norės eiti ir pasilikti darželyje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaipeda: 10 rugsėjo 2014 - 11:41
elizieja, kaip šiandien Žymantas, gal jau bent nevemia?  unsure.gif
Pas mus bus viena tragiškiausių naktų, jau buvo kilusi mintis vežti į ligoninę, bet išlikau stipri ir blaivaus proto, tai kol kas viskas kontroliuojama...Naktį buvo virš 39 temperatūra, visas kūnas atrodo baisiai, jau sveikos vietos nebėra, akys vos prasivėrusios, net man skauda žiūrėti... unsure.gif

Mano mažius visai jau neblogai jaučiasi - naktį miegojo gerai, ir šįryt temperatūra tik 37,2 tebuvo, manau rytoj iš vis nebebus, tik tiek, kad nosis pabėga ir kosėti pradedame, kaži ką nuo kosulio reiktų duoti g.gif Bet va aš irgi neatsilaikiau - prastai jaučiuosi, visa galva skambanti, nosis bėga, užsikimšusi, gerklė paskauda doh.gif

O jums tai stiprybės, kad tik greitai palengvėtų 4u.gif
Atsakyti
LAba 4u.gif

Kirijanai ir mamytei buckis tortadienio proga oro_buckis.gif

sveikatos sergantiem 4u.gif

Zygimantas man taip idomiai, ryte atsibunda kaip uzkimes, pakoscioja, diena visa viskas gerai, vakare vel truputi pakrenkscia, o nakti lyg niekur nieko ax.gif duodu vis tiek engystoli ir stodal... o darziuke siandien visai jau buvo gerai, nuejom, perrengiau ir net neatsisveikines isejo i grupe be asaru tik patempes truputi lupa nes viena grupioke mergyte verkia kruvinom asarom smile.gif jau dvi dienos kaip peitukus valge darzelyje tai manau adaptacija visai nebloga pas mus, gal kita savaite bandysim ir miegucio pasilikti smile.gif
Atsakyti
Manoji pabuvo darzeli sake vis praverkdavo, buvo aukletoja nusivedusi pas sese paliko kol vaikus suzimejo tai sake ka tu ten visai kitas vaikas, zaidzia su vaikais, viskas jai gerai, sako turesit vest man rodos i kita grupe ja biggrin.gif Uztai sake po to sutiko kolidoriuje Akmile, o ji atsistojo ir naglu balsu klausia kur yra mano sese biggrin.gif vis tik dabar sake palikinet dar ryt poryt, kadangi jos dar dviese bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo archeologe: 10 rugsėjo 2014 - 13:40
Sveikinam Kirijaną su gimtadieniu happybday.gif

Briliantine, stiprybės ir sveikatos tavo mažiukui 4u.gif

QUOTE(ujolanta @ 2014 09 09, 22:08)

Mutti, eisit į Verandą penktadienį?

Žadam eiti, jei nepramiegosim ax.gif O jūs ?
Atsakyti
as siandien laiminga kaip neaisku kas ir galiu pasakyt kad negauna darzelio tik tie kurie tingi ir nenori va nuejau siandien i savivaldybe ir ka turim darzeli einu ryt sutarties pasirasyt eisim i liepaite aisku kitas galas bet svarbu turim kur eit wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitukee @ 2014 09 10, 18:59)
as siandien laiminga kaip neaisku kas ir galiu pasakyt kad negauna darzelio tik tie kurie tingi ir nenori va nuejau siandien i savivaldybe ir ka turim darzeli einu ryt sutarties pasirasyt eisim i liepaite aisku kitas galas bet svarbu turim kur eit wub.gif  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Sveikinimai 4u.gif O tai kaip čia dabar, savivaldybė gal jau mato laisvas vietas, jei jau nuvykote klausti ir gavote? g.gif
Į Liepaitę vaikščiojau aš pati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2014 09 10, 19:40)
Sveikinimai  4u.gif O tai kaip čia dabar, savivaldybė gal jau mato laisvas vietas, jei jau nuvykote klausti ir gavote?  g.gif
Į Liepaitę vaikščiojau aš pati  ax.gif

Visad manau jie mato
Atsakyti
Sveikos

Kirijanai sveikinimai ir bučkiai 4u.gif

QUOTE(rivadera @ 2014 09 10, 10:34)
Ir mes prisidedam prie sveikinimų smile.gif jums į darbus, man į mokslus įsivažiuot reik. Baisiai bijau. Ketvirtadienį vykstu įKauną dokumentai, mokslų lapai. Egzas, o pasiruošti galiu tik naktimis, kai šeimyna miega. Ir bijau.  unsure.gif

viskas bus gerai 4u.gif

ujolanta, nieko, po truputį ir įsivažiuosi, juk 2 metus "atostogavai" , juk būna, kad ir po mėnesio atostogų sunku įsivažiuoti, o čia  biggrin.gif Nieko, Elija, matydama sesės pavyzdį, manau puikiai adaptuosis  mirksiukas.gif

Sveikatos vargšiukui 4u.gif

QUOTE(mutti @ 2014 09 10, 15:18)

Žadam eiti, jei nepramiegosim  ax.gif O jūs ?

Na ryt bus aišku eisim ar ne, jei rasiu kur padėt Eliją po pamokėlės, tada eitume, nes man į darbą reikia, turiu penktadienį vieną pamoką - septintą biggrin.gif Būtų iš ryto, pravesčiau ir laisva, o dabar doh.gif
QUOTE(jovitukee @ 2014 09 10, 18:59)
as siandien laiminga kaip neaisku kas ir galiu pasakyt kad negauna darzelio tik tie kurie tingi ir nenori va nuejau siandien i savivaldybe ir ka turim darzeli einu ryt sutarties pasirasyt eisim i liepaite aisku kitas galas bet svarbu turim kur eit wub.gif  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

sveikina su gerom naujienom. thumbup.gif
Atsakyti