Įkraunama...
Įkraunama...

2012 m. II pusmečio Klaipėdos mamytės ir vaikučiai

Sveikatos visiems 4u.gif

Mes irgi gyvenam bute-lazarete doh.gif aš jau sveikstu, panelei angina, Motiejus porą dienų kaip užkimęs ir kosija - gydytoja išrašė Biseptol, o iki tol daviau Stodal bei engystol, čiulpė pastiles nuo gerklės skausmo, na ir MB jau ant ribos - vakar bandė gydytis antigripinais, žiūrėsim, ar padės..

Beje, mums Tonsilgon visada padeda, jei yra gerklės skausmas, perštėjimas; Homeovox irgi tabletės numeris 1 gelbėjant balsą..Pasiskaitinėjau, kad užkimimas gali būti laringito požymis, tad Niki stebėk savo pupą ar neprasideda kosulys su švilpimu.

Niu ką, vieni kitų patarimais ir pratempsim pirmąją rudeninę bangą blink.gif

Minėjot, kalbėjot apie darbus. Man tai irgi žiauri tema. Nu visiškai nesinori grįžti ten, o dar tas važinėjimas..darysiu viską, kad tik išvengt ..kita vertus, mąstau, kadangi daugiau vaikų neplanuoju, turėčiau kuo ilgiau pasidžiaugti tokiomis atostogomis, kurių daugiau neturėsiu... Tad iki Naujųjų turiu prisigalvoti veiklos, kad būtų pretekstas senai darbovietei pasakyt ATE hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos,

na ir greitai tas svaitgalis pralėkė.

Kaip ligoniukai laikosi?

Bet kaip jaučiasi, kad mažąjai prasidėjęs naujas etapas doh.gif Kokia zyzliukė, ji tokia niekad nebuvo blink.gif doh.gif Aišku, praeis, bet jaučiasi nerealiai, vyresnėlei man atrodo apie mėnesį ta adaptacija jautėsi. Tik tiek, kad progresas su puodo reikalais, thumbup.gif nemanau, kad dėl darželio, tiesiog matyt atėjo vaikui metas, kad reikia pasiprašyt ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(ujolanta @ 2014 09 14, 18:25)
Sveikos,

na ir greitai tas svaitgalis pralėkė.

Kaip ligoniukai laikosi?

Bet kaip jaučiasi, kad mažąjai prasidėjęs naujas etapas  doh.gif  Kokia zyzliukė, ji tokia niekad nebuvo  blink.gif  doh.gif  Aišku, praeis, bet jaučiasi nerealiai, vyresnėlei man atrodo apie mėnesį ta adaptacija jautėsi. Tik tiek, kad progresas su puodo reikalais,  thumbup.gif  nemanau, kad dėl darželio, tiesiog matyt atėjo vaikui metas, kad reikia pasiprašyt ir tiek.

super dėl puodo thumbup.gif
Nu kaip aš laukiu ir nerimauju, kada pradėsime eiti į darželį blush2.gif
bet turbūt dar ne antradienį - temperatūros nebeturim, nosis bėga, labai negražiai pakostim, vesiu vėl pas gydytoją, kad paklausytų plaučius g.gif
Atsakyti
Labas rytas,
mamytės, kas vedat vaikučius į darželį, pasidalinkit kaip ryte rengiat vaiką? g.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Šiandiena po savaitės slogos Justas išėjo į darželį. Labai noriai nuėjo, iš karto atrado savo spintelę, auklytė nusivedė į grupę ir pasodino jau valgyti, bet jis sėdi prie durų, tai apsisuko ir vėl pas mane, bet atsisveikino ir be ašarų nuėjo laukti košės ax.gif Paliksiu visai dienai, jeigu verks sakė paskambins.

QUOTE(Silver sky @ 2014 09 15, 08:57)
mamytės, kas vedat vaikučius į darželį, pasidalinkit kaip ryte rengiat vaiką? g.gif

Ryte rengiu striukę ir kepurę nebe vasarišką, bet tokią rudeninę su raištukais, kol kas pėdkelnių nemaunu, nes mums 10 min kelio, o jis beveik visą kelią bėga, manau, kad nesušala.
Atsakyti
QUOTE(Silver sky @ 2014 09 15, 09:57)
Labas rytas,

as siandien plonokai aprengiau su dzinsine striuke ir nerta kepuryte, bet pati vedziojau suni ir susalau, mums darzelis netoli, o kai jie eis i lauka tikiuos jau bus isile nors kazkiek
Atsakyti
Bet vis tiek ir kepurytes dedate, ir striukytes? Aš būtent apie rytą kalbu, nes dienomis tikrai karšta ir kartais nė megztuko nereikia.
Atsakyti
Aš striukytę ir kepurę ryte būtinai dedu. Rytai jau šalti, man pačiai kai šalta, tai ir vaikus aprengiu šilčiau smile.gif dar liemenę nunešu į spintelę, kad jei jau su striuke bus per šilta vilktų ją einant ryte į kiemą.

Ujolanta, super dėl puodo reikalų thumbup.gif Aš irgi sakau vaikui turi ateiti tas momentas ir tiek, mokink ne mokęs. Aišku parodyt reikia, priminti taip pat, bet kol ne laikas, tai daugiau žaidimas gaunasi smile.gif
Atsakyti
Mano dama irgi pampiu jau atsisake, dar i darzeli nejo kai atsisake pampiu, tiesiog vina ryta atsikele sako noriu sysiu, tai kad pasisiavo i puoda nedejau pampio, nuvedem sese ir visa diena isbuvo be pampio vis pasiprasydavo, taip jau beveik tris savaites, keleta nelaimiu pasitaike, bet tikrai ne baisiai.
Atsakyti
Smagu, kad Jūsų vaikučiai atsisako pampių 4u.gif Justas niekaip neatsisako, net pampersinių kelnaičių nenori schmoll.gif Ant puodo pasėdi kaip kėdutės, o po kiek laiko atsistojęs padaro doh.gif Kol kas dar ir darželyje su pampiais, nes šiandiena pirma diena po savaitės ligų. Kadangi gerai išbuvo visą dieną, tai gal jau šią savaitę ir darželyje prašysiu kad mautų triusikėlius. Tik kažin kiek reikės atsarginių kelnių pridėti ax.gif

Kaip Danieliaus sveikatėlė?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Na kaip ligoniukai laikosi? 4u.gif
Briliantine, kaip Danieliukas? g.gif

Mes tai kostim ir dar sloguojame, buvom pas gydytoją, plaučiai švarūs, tai kosulys grynai nuo slogos, nu gal kaip nors išsveiksime - labai jau noriu vesti į darželį ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Danielius jau gerai, šašai krenta, siautėja po namus, sienomis lipa, sunku beišlaikyti namie doh.gif biggrin.gif

Kitą savaitę vėl bandysime keliauti į darželį, tik nežinia kaip bus, nes maniškis nieko net girdėti nenori apie darželį, ten esančius vaikus, žaislus ir pan...ir kasdien pro langą matome kaip vaikai eina į darželį, kaip lauke žaidžia, negelbsti net tai, kad į tą pačią grupę eina jo draugė nuo gimimo, tik pradedi kalbėti apie darželį iškart šaukia NE doh.gif

Sergantiems linkime kuo greičiau pasveikti, kad spėtumėt dar pasidžiaugti gražiu rudeniu wub.gif

Atsakyti