Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

Mano darzas jau paruostas ziemot smile.gif
user posted image
Atsakyti
oi kaip tingiu ten prasinet tu girininkiju, bet teks. Bo dar pas mumis tai cia ne siaip sau miskas, bet regioninis parkas. Jau kad prigasdinot, tai prigasdinot...
Medelius su agro apsukt, tai visai nebloga mintis. Nes kazkaip uztrunka kol juos ten su tais eglisakiais aptutuloji. Bet man visvien eglisakiu reikes rozem, silauogem, hortenzijom, vynuogem. Zodziu dengt yra daug ka...
Ponia Lylia, ir pas mane lapkotiniu daug priaugo. Zinau, kad jie stovi saldutuve maiseliuose kokius 2 menesius, tai sakiau kai jau salnos prades grasinti, tai taip ir padarysiu. Sudrekinsiu, sudesiu i maiselius ir i saldytuva. Kiek laikysis, tiek laikysis.
O is ju galima virst sriubas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydinti_gele: 12 spalio 2014 - 19:11
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 10 03, 15:43)
Ką skanaus gaminat su lapkotiniais salierais? Priaugo visai neprastų, skanūs, negysloti, gaila sušaldyti g.gif

Man labai patinka tokia misraine -salieru kotai, ananasai, obuoliai ir majonezas.Viska smulkiai supjaustyti ir niam- niam.
Atsakyti
daržas ir pas mane žiemai paruoštas, tik česnakai dar nesusodinti. Bet šiltnamiuose dar ne ruduo biggrin.gif Auga ridikėliai, jauni krapiukai, o ir pomidorų sezonas dar nesibaigė. Beveik pavasaris biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane daržas dar žydi.... Serenčiukai rudenį išbujoja.
Auga porai ir salierai . Ir ridikai - balti ir juodi . Vakar pora baltų išroviau - labai jau kažkas suvalgė juos pas mane, įtariu man neliks .
Atsakyti
Darže ridikeliai, salotos, salierai, porai ,kopustas biggrin.gif

Šiltnamy irgi vasara, agurkas viena tik palikau, salotos, ridikai, braškė viena kita , čiliukai, paprikos, baklažanai ir aišku pomidorai , per paskutinias dienas gerokai raustelėjo biggrin.gif
Atsakyti
Kada zieminius cesnakus sodinsit? Toks siltas ruduo, bet pagal laika jau kaip ir reiktu. Raso spalio 20-25d. sodinimas. Menulis delcioj berods turetu buti... Kaip manot gal kitos delcios laukti, bet ji lapkricio viduryje bus.
Atsakyti
aš česnakus šiandien pasodinau.
Atsakyti
QUOTE(martam @ 2014 10 17, 19:03)
aš česnakus šiandien pasodinau.

drinks_cheers.gif as taip pat smile.gif
Atsakyti
Sodinsiu šiandien česnakus.
Noriu pasigirti, kad šiltanyje užaugo pakankamai gražūs pekino kopūstai. Buvau įkišusi sėklas į vazonėlius, kai išroviau dalį pomidorų, perkėliau kopūstus iš vazonėlių š šiltnamio dirvą. Pavyko. Gaila, kad tik 8 pasėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarema: 18 spalio 2014 - 07:44
Vakar iki sutemu darbavausi darže ax.gif Nuroviau šparagines pupeles thumbup.gif ,vistik pavyko užauginti antra derlių,labai gražios ir skanios,ir labai nemažai.Nuroviau pekino kopustus,tiesa truputi apgraužti,bet tikrai gražesni negu auginti vasarą.Dar vienas derlius nuimtas,vasaros antroje pusėje susodinti svogūnu sodinukai(turėjau pasilikusiu nuo pavasarinio sodinimo)gražios mažos galvutės ir laiškiukai thumbup.gif Tikrai apsimoka auginti tokias daržoves,kai atsilaisvina žirnių ar kitos lysvės.O česnakus sutupdžiau 7d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurute66: 18 spalio 2014 - 09:16
QUOTE(aurute66 @ 2014 10 18, 10:15)
Vakar iki sutemu darbavausi darže ax.gif Nuroviau šparagines pupeles thumbup.gif ,vistik pavyko užauginti antra derlių,labai gražios ir skanios,ir labai nemažai.

Šparagines ir aš šiemet užsiauginau antram derliui.O vat kaliaropes, matyt, per vėlai pasėjau,nes nespėjo.Bet nors užmušk,ale neatsimenu, kada aš jas sėjau schmoll.gif
Saintlina,ar petruškų prisišaldei biggrin.gif ? Sakiau,kad šiemet tikrai aš jų nešaldysiu,bo vis tiek išmetu pavasarį,ale gi tokios gražios užaugo biggrin.gif
Atsakyti