oi kaip tingiu ten prasinet tu girininkiju, bet teks. Bo dar pas mumis tai cia ne siaip sau miskas, bet regioninis parkas. Jau kad prigasdinot, tai prigasdinot...
Medelius su agro apsukt, tai visai nebloga mintis. Nes kazkaip uztrunka kol juos ten su tais eglisakiais aptutuloji. Bet man visvien eglisakiu reikes rozem, silauogem, hortenzijom, vynuogem. Zodziu dengt yra daug ka...
Ponia Lylia, ir pas mane lapkotiniu daug priaugo. Zinau, kad jie stovi saldutuve maiseliuose kokius 2 menesius, tai sakiau kai jau salnos prades grasinti, tai taip ir padarysiu. Sudrekinsiu, sudesiu i maiselius ir i saldytuva. Kiek laikysis, tiek laikysis.
O is ju galima virst sriubas?
Medelius su agro apsukt, tai visai nebloga mintis. Nes kazkaip uztrunka kol juos ten su tais eglisakiais aptutuloji. Bet man visvien eglisakiu reikes rozem, silauogem, hortenzijom, vynuogem. Zodziu dengt yra daug ka...
Ponia Lylia, ir pas mane lapkotiniu daug priaugo. Zinau, kad jie stovi saldutuve maiseliuose kokius 2 menesius, tai sakiau kai jau salnos prades grasinti, tai taip ir padarysiu. Sudrekinsiu, sudesiu i maiselius ir i saldytuva. Kiek laikysis, tiek laikysis.
O is ju galima virst sriubas?
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 10 03, 15:43)
Ką skanaus gaminat su lapkotiniais salierais? Priaugo visai neprastų, skanūs, negysloti, gaila sušaldyti 
Man labai patinka tokia misraine -salieru kotai, ananasai, obuoliai ir majonezas.Viska smulkiai supjaustyti ir niam- niam.
daržas ir pas mane žiemai paruoštas, tik česnakai dar nesusodinti. Bet šiltnamiuose dar ne ruduo
Auga ridikėliai, jauni krapiukai, o ir pomidorų sezonas dar nesibaigė. Beveik pavasaris
Pas mane daržas dar žydi.... Serenčiukai rudenį išbujoja.
Auga porai ir salierai . Ir ridikai - balti ir juodi . Vakar pora baltų išroviau - labai jau kažkas suvalgė juos pas mane, įtariu man neliks .
Auga porai ir salierai . Ir ridikai - balti ir juodi . Vakar pora baltų išroviau - labai jau kažkas suvalgė juos pas mane, įtariu man neliks .
Darže ridikeliai, salotos, salierai, porai ,kopustas
Šiltnamy irgi vasara, agurkas viena tik palikau, salotos, ridikai, braškė viena kita , čiliukai, paprikos, baklažanai ir aišku pomidorai , per paskutinias dienas gerokai raustelėjo
Šiltnamy irgi vasara, agurkas viena tik palikau, salotos, ridikai, braškė viena kita , čiliukai, paprikos, baklažanai ir aišku pomidorai , per paskutinias dienas gerokai raustelėjo
Kada zieminius cesnakus sodinsit? Toks siltas ruduo, bet pagal laika jau kaip ir reiktu. Raso spalio 20-25d. sodinimas. Menulis delcioj berods turetu buti... Kaip manot gal kitos delcios laukti, bet ji lapkricio viduryje bus.
aš česnakus šiandien pasodinau.
Vakar iki sutemu darbavausi darže
Nuroviau šparagines pupeles
,vistik pavyko užauginti antra derlių,labai gražios ir skanios,ir labai nemažai.Nuroviau pekino kopustus,tiesa truputi apgraužti,bet tikrai gražesni negu auginti vasarą.Dar vienas derlius nuimtas,vasaros antroje pusėje susodinti svogūnu sodinukai(turėjau pasilikusiu nuo pavasarinio sodinimo)gražios mažos galvutės ir laiškiukai
Tikrai apsimoka auginti tokias daržoves,kai atsilaisvina žirnių ar kitos lysvės.O česnakus sutupdžiau 7d.
QUOTE(aurute66 @ 2014 10 18, 10:15)
Vakar iki sutemu darbavausi darže
Nuroviau šparagines pupeles
,vistik pavyko užauginti antra derlių,labai gražios ir skanios,ir labai nemažai.
Šparagines ir aš šiemet užsiauginau antram derliui.O vat kaliaropes, matyt, per vėlai pasėjau,nes nespėjo.Bet nors užmušk,ale neatsimenu, kada aš jas sėjau
Saintlina,ar petruškų prisišaldei