Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

QUOTE(yeah @ 2014 09 07, 20:12)
ka nori pasakyti ta korta del darbo? buriausi sau ivairiai suformulavusi klausima ir vis ta korta tiesi krenta. user posted image

Va kaip tik apie penketus. Sakyciau daug neproduktyvaus darbo, blaskymosi, itampos, o rezultato mazai, taip pat konkurencija, varzymasis tarp bendradarbiu g.gif .
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 09 07, 19:26)
amariliai, banguole ....bet tu sakai, kad tauriu karaliene nizie travi, labai spakaina bobike, tai kaip surist ja su kvailiu tada g.gif

matrica, tai gal ir zinojai jau...
Si korta yra ryskiai susijus su astrologija, virs jos pavaizduotas lemtingas moterisko menulio ir vyrisko saules prado susijungimas, jei si korta yra istraukiama per pilnati arba tarp dvieju uztemimu/jos reiksme labai pagileja, ypac asmeninio gyvenimo sferoje

tai cia yra pirmas aspektas del sarysio su astrologija, antras kirvis/...pati dar neisrisau, va ir uzstrigau toj vietoj
ziurim i pav. mirksiukas.gif
user posted image

Ai supratau, tai sita as jau zinojau... Siaip teisingai elgiesi, kad pradedi studijuoti simbolius. Vienas smulkus simbolis ir ideja, tau gali padeti isanalizuoti klausima.As simbolius irgi studijuoju karts nuo karto,vis dar gilinu zinias, nes juk as Alzhaimeriu sergu tai man reikia daznai viska prisiminti is naujo.. Saunuole siaip... Beja, reikia neuzmirsti, kad viena ir tapti korta i klausimus gali atsakyti skirtingai ir reiskmes labai placios. Jei klausi klausimo Taro kortu: koki darba as dirbsiu : tai atsakymas niekada nebus Mokytoja arba vireja.. Kortos ne tokiu principu dirba ir jos atsakymus duoda labai placia, nenurodo mums konkreciu nurodymu... prasme mums na ir mums reikia isaiskinti tuos atsakymus patiems.

Nezinau nuo ko reiketu pradeti pasakojant apie sia korta, bet pirmiausia atkreipk demesi i kortos paveikslelio dinamika- veiksma. Zmogus juda ir mes matome, kad tas veiksmas tikrai tikrai vyksta ir pokyciai cia bus. (Ko nepasakytumem tarkim apie 8 kardus ir 9 lazdas- nes ten jokio judesio ir veiksmo nera bigsmile.gif )

Ir cia 8 taurese ( Jai turi Waitine kalade) slypi tikslas, kad kazkas(zmogus) juda, kazkur- nezinoma kryptimi. Mes taip pat nezinome ar tas asmuo yra linksmas ar yra liudnas, mes negalime matyti sioje kortoje jo veido ( Jo nugara yra nusukta). Bet kaip matai kortos atmosfera yra tamsi, tai naktis ( Nakties metu ir slypi visi pavojai, prisiminus visokias Fairytail pasakas, o jei tai diena tai greiciausiai kortoje vaizduojamas saules uztemimas koks biggrin.gif ) Pagal tuos visus simbolius, galime daryti isvadas, kad zmogus stengiasi tolti nuo tam tikru sunkumu esamu siuo metu jo gyvenime. Kalnai taip pat rodo galimus sunkumus ir esamas kliutis. Kitas dalykas jis juda labai aiskia kryptimi (Cia ne kvailys), jis eina tiesiai ir uztikrintai, jo zingsniai yra tvirti. Kitas dalykas, jo ir rubai yra paruosti kelionei- tai galime sakyti, kad siam svarbiam zingsniui ir etapui jis ruosesi, arba bent jau pasamoningai jaute, kad tai jo laukia.Apsisprende tam pats. Greiciausiai jis iseina is tos situacijos ir padeties kurioje nesijaucia gerai, ir atejes i kita, jis jaus nors minimalu emocini pasitenkinima bei pagerejima. Gal geresnes salygos jo ten laukia. Tarkim cia moteris kokia klausia ar as busiu laiminga ten su kokiu savo suzadetiniu ir tu istrauki sia korta.. Na ir gali spresti, kad greiciausiai ne, nes zmogus tolsta nuo situ santykiu samojingai, arba tas suzadetinis nepateisino jos lukesciu, gal santykiuose nebeliko emociju ir tolimesniu perspektyvu. Gal but jai siuloma priimti tamt tikrus sprendimus, kad santykiu atmosfera pasikeistu. Arba pavyzdziui klausia taves: Ar as greitu metu sutiksiu zmogu su kuriuo sukursiu santykius ar nauja meile pasibels i mano duris. Tu gal greiciausiai sakysi, sutiksi, bet ne sitoje esamoje aplinkoje, kuriuoje tu esi dabar, gal tu turi pakeisti esama aplinka, darba, gal turi daugiau keliauti, zodziu kazka tikrai keisti ir imtis konkreciu veiksmu. (Nes prisimink klasikines reiksmes, kad 8 taures jokiom gerom perspektyvom nesneka dabarties atzvilgiu, o kaip tik siulo viska keisti ir iseiti is tos senosios aplinkos).

Nors jei tu ten klausinejaisi sdel savo drauges, tai si korta tau tiesiog siulo gal atsargiai atsukti jai elementariai nugara, nes nieko emociskai naudingo is tokio bendravimo tu negausi. Kitas dalykas ji ilgainiui tau gali pradeti kelti nors minimaliai depresija arba imti ir atsibosti pvz bigsmile.gif

Zodziu cia galima dar apie tas 8 taures ir sneket ir toliau rasyt, bet tingisi man..

Beja, kol rasiau viska isitraukiau is kalades 8 taures ir pasidejau pries akis, kad vaizda matyciau- kazkuom man sita korta grazi pasirode labai.. rudeniska, melancholiska energija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrica_2: 07 rugsėjo 2014 - 20:49
8 taures yra sudetinga korta. dazniausiai jin man krenta ant degraduojanciu alkoholiku arba visisko santykiu atsalimo, totalaus. be to ten yra apribojimai. o apribojimai gali but visokie, vidiniai, kuriuos sau uzsikrauni. ten jau budamas tose 8 niose taurese, i kurias nueini. pries tai, kaip taisykle, zmogus nuosirdziai spjauna ant aplinkiniu ir eina savo apriboto gyvenimo gyvent. plius tai yra juodas depresonas. Jokiu teigiamu savybiu sita korta nereiskia. ten viduj to kalbo su taurem nera jokiu dvasiniu tobulejimu, ten yra degradacija, nu bent jau man tai iki siol sitaip ta korta reiskesi per praktika. As suprantu, kad labai kategoriskai parasiau ir gal but ateity as ten tose 8niose taurese rasiu kokio gerio, bet iki siol tai...
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 09 07, 20:47)
8 taures yra sudetinga korta. dazniausiai jin man krenta ant degraduojanciu alkoholiku arba visisko santykiu atsalimo, totalaus. be to ten yra apribojimai. o apribojimai gali but visokie, vidiniai, kuriuos sau uzsikrauni. ten jau budamas tose 8 niose taurese, i kurias nueini. pries tai, kaip taisykle, zmogus nuosirdziai spjauna ant aplinkiniu ir eina savo apriboto gyvenimo gyvent. plius tai yra juodas depresonas. Jokiu teigiamu savybiu sita korta nereiskia. ten  viduj to kalbo su taurem nera jokiu dvasiniu tobulejimu, ten yra degradacija, nu bent jau man tai iki siol sitaip ta korta reiskesi per praktika. As suprantu, kad labai kategoriskai parasiau ir gal but ateity as ten tose 8niose taurese rasiu kokio gerio, bet iki siol tai...

Siaip is dalies sutinku ir su tavimi.. Tai gan negatyvus laikotarpis, situacijos issisemimas.. Taciau sis periodas yra susimastymo ir tam tikro saves pazinimo momentas, gali rodyti paieskas savirealizacijos irgi... Man si korta asmeniskai teisinosi ir ant darbo keitimo ir ant emigraciju tolimu( ir beja jos buvo labai sekmingos) ir ant issikyrimu (po kuriu jutausi geriau) ir santykiu nutraukimu..

Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2014 09 07, 20:54)
Siaip is dalies sutinku ir su tavimi.. Tai gan negatyvus laikotarpis, situacijos issisemimas.. Taciau sis periodas yra susimastymo ir  tam tikro  saves pazinimo momentas, gali rodyti paieskas savirealizacijos irgi... Man si korta asmeniskai teisinosi ir ant darbo keitimo ir ant emigraciju tolimu( ir beja jos buvo labai sekmingos) ir ant issikyrimu (po kuriu jutausi geriau) ir santykiu nutraukimu..

nu man paciai jos nekrenta, bet krenta ant skyrybu, alkoholizmo ir pan, kur jau viskas, nieko cia nebebus gero, tam zmogui yra pfg. ir atstumas, didziulis atstumas jeigu santykiuose. ir tas atstumas ne pats blaiviausias, kaip zinom, taures ne visada blaivybe visokeriopa reiskia. butent todel as manau, kad ten jokiu teigiamu pokyciu tas zmogus, kuriam jos krenta, nepadarys, gal tiesiog dar neatsirado toks atvejis mano gyvenime ir praktikoj. bus matyt.
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2014 09 07, 21:47)

QUOTE(Amariliai @ 2014 09 07, 21:47)

aciu JUms, labai parturtinot mano pradinukes zinias ..

Mane ši korta tiesiog sukrete, as ja dar vis tyrineju, as i ja taip isigyvenau, zinokit, buvo mano gyvenima jau tauriu 8, faktas, delto ji man taip skausmingai artima
Atsakyti
QUOTE(Demetra @ 2014 09 07, 19:52)
Skaicius 8 valdomas Saturno ir jo aukstesnes oktavos Urano, simbolizuoja amzinybes cukla ir dualizma. Astuoni reikalauja susikaupimo, vidiniu vertybiu perkainojimo, susijungimo su Aukstesniaja samone, atsitraukimo, atsiribojimo, daug darbo su savimi, kad butu pasiektas rezultatas.
Dabar jei su taurem surista, vadinasi darbas vyksta emociniame lygmenyje. Uzsidaryti,atsiriboti emociskai, perkainuoti vertybes , susikurti nauja struktura,vertybes, pasauleziura.
Menulis ir saule - samones ir pasamones susijungimas, vel tas astuonetuko dualizmas .Menulis ten kortoje ir pilnas ir dylantis, dar taip galima interpretuoti.
Papildykit, as Taro nesimokiau, cia per numerologija ir astrologija paziurejau.

Demetra Aciu tau labai... Zinok sita kopinu ir dedu prie savuju uzrasu..

Beja, pamirsau pamineti, kad mes dar turime nepamirsti su 8 taurem vieno dalyko, kad cia tikrai visada yra tam tikros priezastys kodel tas zmogus nuo tu 8 tauriu nusisuko..
Kalbant apie zmones tai gali rodyti ir tam tikrus idealistus, ir butent tos 8 taures tu idealu neatitiko..

Del tu uztrenkimo durim ir bbd ant visko - cia gali buti ir zmogaus issisokimas tokiom situacijom - tikrai. Pvz,, Ka as tau netobulas, ka as tau nepakankamai geras? Nu ir einu as sau lauk is cia savais keliais
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 09 07, 20:59)

Mane ši korta tiesiog sukrete, as ja dar vis tyrineju, as i ja taip isigyvenau, zinokit, buvo mano gyvenima jau tauriu 8, faktas, delto ji man taip skausmingai artima

mano gyvenime irgi buvo, jei taip per pazistamus. tai vienas zmogus, kuriam as padedu siek tiek, jis kai gere be perstojo ir mete darba ir viska, ir absoliuciai viska, dejo ant saves ant gyveni mo ir kitu, tai man ant jo pastoviai krisdavo tos taures 8.
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 09 07, 20:59)

As atsiprasau tamstele, nu gal tikrai esu labai nedemesinga kitiems (nespecialiai, negalvok, kad igonoruoju 4u.gif ) kaip tau tas isgyvenimas pasireiske? g.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2014 09 07, 21:03)
Demetra Aciu tau labai... Zinok sita kopinu ir dedu prie savuju uzrasu..

Beja, pamirsau pamineti, kad mes dar turime nepamirsti su 8 taurem vieno dalyko, kad cia tikrai visada yra tam tikros priezastys kodel tas zmogus nuo tu 8 tauriu nusisuko..
Kalbant apie zmones tai gali rodyti ir tam tikrus idealistus, ir butent tos 8 taures tu idealu neatitiko..

Del tu uztrenkimo durim ir bbd ant visko - cia gali buti ir zmogaus issisokimas tokiom situacijom - tikrai. Pvz,, Ka as tau netobulas, ka as tau nepakankamai geras? Nu ir einu as sau lauk is cia savais keliais

Aciu tau uz toki aisku ir paprasta simbolikos isaiskinima, viskas daug aiskiau darosi. As irgi tik pradinuke, kopinuosi viska, ka jus, patyrusios tarologes rasot.

Man sita korta krito, kai santykiai nebeatitiko mano susikurtu santykiu idealo. Toks stiprus bumptelejimas i zeme is padebesu ir roziniu akiniu pametimas. O po to nusivylimas ir pasitraukimas, uzsidarymas, permastymas, perkratymas, tokia dvasine inventorizacija ko as noriu is gyvenimo ir ko jis nori is manes.
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2014 09 07, 22:05)
As atsiprasau tamstele, nu gal tikrai esu labai nedemesinga kitiems (nespecialiai, negalvok, kad igonoruoju 4u.gif ) kaip tau tas isgyvenimas pasireiske? g.gif

buna gi kartais,kai pajauti tiesiog, nemoku paaiskint...man atrodo, kad as kazkada samoningai atsisakiau tu abejotino skyscio pripildytu tauriu ir pasukau nauju nezinomu baugiu keliu......nu ne alhogolizmo liune nebuvau paskendus kaip tas Amariliu prietelis
Atsakyti
dvasine inventorizacija man siejasi su Teismo korta, su Atsiskyreliu, Zyne, Pakaruokliu mylimiausiu, jei is mazuju arkanu tai su 4 kardais. o 8 taures yra totalus apsvaigimas ir jokiu ten inventorizaciju kai sitiek tauriu nusimato. nebutinai alkoholis, gali but narkotikai, gali but iliuziju karalyste, gali but emociju amputacija arba priesingai - ju negatyviu dominavimas, nu kas gi tokioj vietoj gali vidine inventorizacija isgyvent. cia tik perdozuot galima ko nors. nuo iliuziju iki kokaino.

nu varau dar pagulet kol uzmigsiu su ta dvasinio pobudzio knyga, as 4 kardus isgyvenu, kurie man butini kaip oras. nebuvo nei 10ties pentakliu (nebent loterijoj laimejau, reiks ryt patikrint), bet 10 lazdu buvo ir as pasinaudojau apversto kardu pazo patarimu, kad nejausciau to pervargimo nezmonisko, tiesiog praleidau laika labai ramiai. vat sitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amariliai: 07 rugsėjo 2014 - 21:27