Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

QUOTE(Sparaxis @ 2015 02 04, 08:51)
Nu aš tai pasėjau prieš kelias savaites. Taip rankos niežtėjo. Nors buvau prisiekus su gėlių sėklom nežaisti. Išdygo, auga. Kas yra iš sėklų auginęs? Gal yra kokių special tips'ų auginime?

tikrai augino,gal per SM paiešką užklausus atverstų tas temas kur apie tai kalbėjo wink.gif
Atsakyti
Sveikos po žiemos miego 4u.gif
Pas mane, kurios namuose paliktos, tai irgi nemiegojo...augo ,tyso, karpiau ir t.t Bet visos gyvos wub.gif O kurios iš lauko iškastos ir žiemoja rūsyje, tai nežinau kaip išsilaikė, nes šiemet nei karto nepalaisčiau blush2.gif kai einu, nenusinešu vandens, o kai pareinu- tingiu lipti iš penkto aukšto žemyn. Kiek užmesdavau akį ,tai priekinės žaliais kotais buvo. Kadangi jų yra per daug, tai kažkaip ir nepergyvenau. Žadu šiandien parsinešti ir nugenėti, nes pernai sausio pabaigoje parsinešiau,tai kol reikėjo nešti į lauką buvo gražiai sužaliavusios.
Turiu ir aš sėklų, pernai nesėjau, o šiemet užėjo noras ir šiandien pasėjau ( tiksliau pasodinau, nes nėra ką sėti,kelios sėklos )

Atsakyti
Turiu keletą klausimų labiau patyrusioms... smile.gif Pirmą žiemą "žaidžiu" su pelargonijomis... biggrin.gif

Sakykit,o tas nugenėtas senas gėlytes ar reikia persodinti į naują žemę? ar palikti tame pačiame vazone?Nugenėjus jau nešti kur šilta ir šviesu?
Ir dar noriu paklausti dėl peržiemojusių įsišaknijusių naujų gėlyčių...jos dabar kokių 25-30 cm aukščio su vienu stiebu...ar man jas genėti, kad šakotųsi, ar kol kas neliesti...kaip jas toliau laikyti?jau nešti į šilumą? g.gif
Ačiū visoms! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(swarcas @ 2015 02 04, 12:14)
Turiu keletą klausimų labiau patyrusioms... smile.gif Pirmą žiemą "žaidžiu" su pelargonijomis... biggrin.gif

Sakykit,o tas nugenėtas senas gėlytes  ar reikia persodinti į naują žemę? ar palikti tame pačiame vazone?Nugenėjus jau nešti kur šilta ir šviesu?
Ir dar noriu paklausti dėl peržiemojusių įsišaknijusių naujų gėlyčių...jos dabar kokių 25-30 cm aukščio su vienu stiebu...ar man jas genėti, kad šakotųsi, ar kol kas neliesti...kaip jas toliau laikyti?jau nešti į šilumą? g.gif
Ačiū visoms! 4u.gif

Jeigu tręšite, tai manau, kad nebūtina persodinti pernykščių pelargonijų, o tos, kur su vienu stiebu, genėčiau iki kokių 5-10 cm virš žemės. Jeigu dabar jos šviesiai vėsiai padėtos, siūlau niekur nenešti, nes jos labai jautriai reaguoja į temp. pasikeitimus, išnešit tiesiai į jų vasarojimo vietą, kai ateis laikas.
Atsakyti
va kaip po žiemos atrodom (stiklintam balkone leido visą laiką). Jau laikas genėti smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija zemaite: 05 vasario 2015 - 11:37
QUOTE(vija zemaite @ 2015 02 05, 11:36)
va kaip po žiemos atrodom (stiklintam balkone leido visą laiką). Jau laikas genėti smile.gif

thumbup.gif gerai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Pasigirsiu, mano setos pelargonijos jau su 4 lapeliais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 02 06, 07:54)
Pasigirsiu, mano setos pelargonijos jau su 4 lapeliais thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
o manoji PinkSplash jau ziedeli pradejo auginti ax.gif jaucia pavasari musit
Atsakyti
wub.gif
mano pora smulkiais jau nužydėjo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 06 vasario 2015 - 12:02
QUOTE(Sandia @ 2015 02 06, 11:38)
o manoji PinkSplash jau ziedeli pradejo auginti  ax.gif  jaucia pavasari musit

QUOTE(*MONAMI* @ 2015 02 06, 13:02)
wub.gif
mano pora smulkiais jau nužydėjo

kaip miela pas jus, jau pavasaris mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
O aš šiandien "Senukuos" užmačiau daigelių. O dar trečiadienis, t.y nuolaidų diena. biggrin.gif Tai susigundžiau "Bergpalais" ir "Flower fairy rose".
Atsakyti