Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

QUOTE(Garbanegarbane @ 2015 05 25, 19:40)
drinks_cheers.gif teisinga kalba thumbup.gif
Niekas nenuvertina tų paprastųjų gausiai žydinčių, bet dėl sportinio intereso ir akims pamaloninti vardinių auginimas, mielas užsiėmimas
Denise gražuolė, jeigu neatsilaikysiu, tai pasiprašysiu daigelio  ax.gif  blush2.gif
O naujoji gėlyno gyventoja, kas ji?

na čia geranium - snaputis, žiemoja lauke. 2 įsigijau, pamiršau užsižymėti, reikės laukti dabar antrojo žydėjimo, kad atgaminčiau kas yra kas blush2.gif

na reikės galvoti apie Denisės dauginimą tada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2015 05 25, 18:24)
Galima lyginti erškėtrožę su rože. Puikus augalas erškėti: ir žiedų daug, ir kvapnus, ir uogas vertingas augina. Bet kažkodėl niekas neatsisako auginti rožių  g.gif  mirksiukas.gif

Nu ir nu biggrin.gif koks rožių grožis,nėra nei ko lyginti su erškėčiais irnesakyk.gif užtat erškėčių beveik niekas ir neaugina. O kai kurios paprastos pelargonijos toli perspjauna tas rožiažiedes biggrin.gif

QUOTE(Garbanegarbane @ 2015 05 25, 18:40)
... bet dėl sportinio intereso ir akims pamaloninti vardinių auginimas, mielas užsiėmimas

Va su šiuo teiginiu, tai sutinku 100 procentu thumbup.gif savo akimis pamatyti pelargonines rožytes , žvaigždutes, tulpytes manau verta wub.gif
Man didžiausia problema auginant pelargonijas, tai jų krūmų dydis doh.gif
Atsakyti
Su Vidam sutinku del erskeciu ir roziu.
Del roziaziedziu nesakiau, kad jos negrazios, pati auginu kelias. Tik kazkokel pas mane krumai isbujoje, o zydi tikrai ne taip gausiai, kaip pas Para. notworthy.gif Ne taip gausiai zydi, kaip pas mane kitos zydi (neroziaziedes).
Va noriu tulpiaziedes "isbandyt", bet dabar turbut nei viena neparduosit cray.gif nail.gif
Del nuotrauku irgi nenorejau nieko izeisti, tik man aiskiau ir idomiau, kai matai visa grozi, o ne zieda viena. Pati nemoku fotkinti, o kabinejuos biggrin.gif Sorry.
Turbut geriau sedeti ant suoliuko, nes kazkaip jautriai reaguojat.
Dar karta atsiprasau uz issakyta savo niekam nereikalinga poziuri. 000189.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 25 gegužės 2015 - 19:35
QUOTE(Para @ 2015 05 25, 19:01)
na čia geranium - snaputis, žiemoja lauke. 2 įsigijau, pamiršau užsižymėti, reikės laukti dabar antrojo žydėjimo, kad atgaminčiau kas yra kas  blush2.gif

na reikės galvoti apie Denisės dauginimą tada  mirksiukas.gif

4u.gif thumbup.gif
Gal ir geranium snaputį bus galima užsiprašyt. Plėsim kolekciją biggrin.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(spoorga @ 2015 05 25, 20:31)
Su Vidam sutinku del erskeciu ir roziu.
Del roziaziedziu nesakiau, kad jos negrazios, pati auginu kelias. Tik kazkokel pas mane krumai isbujoje, o zydi tikrai ne taip gausiai, kaip pas Para. notworthy.gif  Ne taip gausiai zydi,  kaip pas mane kitos zydi (neroziaziedes).
Va noriu tulpiaziedes "isbandyt", bet dabar turbut nei viena neparduosit  cray.gif nail.gif 
Del nuotrauku irgi nenorejau nieko izeisti, tik man aiskiau ir idomiau, kai matai visa grozi, o ne zieda viena. Pati nemoku fotkinti, o kabinejuos  biggrin.gif Sorry.
Turbut geriau sedeti ant suoliuko, nes kazkaip jautriai reaguojat.

Ėėėėė tik jau nereikia nert į krūmus. Viskas OK. Gi kiekviena išsako savo nuomonę, nieks čia nesiruošia baladotis gun_bandana.gif box.gif box.gif box.gif bash.gif dėl kvietkelių
Smagu pasidalint, pasigirt, ir t. t. group.gif gossip.gif
Draugaujam toliau ir ant jokio čia suoliuko nieks nesėda
gathering.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2015 05 25, 19:24)
Gražiai žydi ir nekilmingos  mirksiukas.gif . Kiekvienam pagal poreikį. Jeigu norisi daug žiedų, tai gal ir geriau auginti paprastas. Bet jeigu norisi netradicinio žiedo, tai kartais reikia paaukoti žiedų gausumą į žiedo įmantrumą, dailumą ir išskirtinumą. Rožiažiedžių grožis atsiskleidžia tik 2 metais (tai nebūtinai taisyklė), na kaip ta raudonoji. Bet jeigu reikia, kad žydėtų greitai ir visą vasarą, o ketinate išmesti gėlę rudenį, tai su rožiažiedėmis vargti neverta. Užtektų nusipirkti bet kokiame kompaktinę ar svyrančią pelargoniją PC, rudenį atsisveikinti, o pavasarį įsigyti kitą, naują.  4u.gif Galima lyginti erškėtrožę su rože. Puikus augalas erškėti: ir žiedų daug, ir kvapnus, ir uogas vertingas augina. Bet kažkodėl niekas neatsisako auginti rožių  g.gif  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Visiškai Jums pritariu. Pati labai myliu rožiažiedes ar kitas veislines ir džiaugiuosi kiekvienu jų žiedeliu, nelaukdama jūros žiedų. Man svarbiausia žiedo forma. Tačiau gėlyne auginu paprastas raudonas, kurios gausiai žydi ir rudenį jas be gailesčio išmetu - jos savo darbą atliko smile.gif
Kad ir rytą įdėta Morval foto -auga mažoje talpoje, augalas 13 cm, o žiedyno skersmuo 8 cm., Mažai? Manau, kad tikrai ne - augalo augimas ir žydėjimas dar labai priklauso nuo priežiūros smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 25 gegužės 2015 - 21:45
QUOTE(spoorga @ 2015 05 25, 21:31)
Tik kazkokel pas mane krumai isbujoje, o zydi tikrai ne taip gausiai, kaip pas Para. notworthy.gif 

Nusiginkluoju 000189.gif mirksiukas.gif Geras tas požiūris mirksiukas.gif , aš čia atėjau neišsimiegojusi blush2.gif blush2.gif doh.gif

Man tos rožiažiedės kai iš tolo fotografuoji gaunasi kaip blynai blush2.gif doh.gif , nefotogeniškos jos iš toli ax.gif

Nėra negražių ar jos kilmingos ar be kilmės. Visoms vietos po saulę užteks (ir mums ir gėlėms lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 25 gegužės 2015 - 21:55
Labas 4u.gif Labai grazus ziedeliai visu wub.gif

http://www.manonamai...s.d?id=62138985
Gal kam idomu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2015 05 25, 23:44)

Nėra negražių ar jos kilmingos ar be kilmės. Visoms vietos po saulę užteks (ir mums ir gėlėms  lotuliukas.gif )

thumbup.gif drinks_cheers.gif Svarbiausia - be piktumų.
Atsakyti
QUOTE(Garbanegarbane @ 2015 05 25, 21:50)

Draugaujam toliau ir ant jokio čia suoliuko nieks nesėda
gathering.gif  thumb_yello.gif

Na, taip, kam tie suoliukai kai kėdės yra hihihi.gif

Tai snaputis tegu išsiplečia, tada jau dalinsiu mirksiukas.gif

O man patinka erškėtrožės wub.gif , ypač prie jūros, kur dideli plotai užsisėję
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2015 05 25, 23:48)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif  Svarbiausia - be piktumų.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2015 05 25, 22:54)
Tai snaputis tegu išsiplečia, tada jau dalinsiu  mirksiukas.gif

thumbup.gif lauksim gausaus derliaus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sunflowers @ 2015 05 25, 22:46)

thumbup.gif vertingas straipsniukas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

noriu pasiteirauti dėl didžiažiedžių pelargonijų. Dėl ko ant lapų atsiranda rudos dėmės? Ar tai lapo senėjimo požymis ar kokia liga. Kai prieš pora mėnesių įsigyjau ir persodinau, tai dauguma pumpurų ir apatinių lapų parudavo. Na suprantama, kad pasikeitė sąlygos, buvo "padraskyta". Šiuo metu atsigavusi, bet ant kai kurių lapų vis dar atsiranda "sausos" rudos dėmės. Kraštelis ruduoja, vidury lapo dėmelės. Pastebėjau, kad ir šiek tiek kitokios priežiūros reikalauja. Gal kuri iš patirties galite ką pasakyti.
Atsprašau, bet šiuo metu foto įkelti neturiu galimybės. Tiesa, gėlytė įsigyta prekybos centre.
Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ----: 26 gegužės 2015 - 10:00
QUOTE(spoorga @ 2015 05 25, 13:34)
Na Jusu *MONAMI* tas nuotrauku albumas isvis super. Sedejau Jusu kampiniame ir kituose gelynuose  blush2.gif  Dabar isvis viska teks "pratikrinti". Cia mano silpnybe...Man labiausia patinka grozetis groziais is "nuosavo darzo" ir kaip realiai viskas atrodo, o ne is internetiniu platybiu "pafotoshopintas"...  4u.gif
Visu SM forumieciukitu groziai irgi mieli akiai...  4u.gif

4u.gif ačiū,kad patinka,ten dar daug iki gražu reikia,bet su laiku 4u.gif

QUOTE(Smurfiukas @ 2015 05 25, 14:03)
Princess Caroline

jeigu iš manęs,tai atsiprašau,bet jos padaugintos nežydi taip kaip motininis augalas schmoll.gif maniškė deja irgi ne taip kaip turėtų žydi,o turėtų taip
user posted image
*
user posted image

QUOTE(spoorga @ 2015 05 25, 20:31)
... kazkaip jautriai reaguojat.

aš kai jautriai sureaguoju tai užsirakinu savo albumus lotuliukas.gif
Atsakyti