Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

Karališkos dideliais žiedais
user posted image
*
user posted image
*
user posted image

Našlaitinės mažais žiedais ir lapais
user posted image

abi labai jau lepios,puola baltasparniai... net ir džiaugiuosi,kad nebeturiu ax.gif
Atsakyti
Kad cia gal porusiai dar yra g.gif n Nes jas tikrai esu girdejus ir taip ir taip vadinant. Va cia sakysim dideli ziedai, raso naslaitine. http://www.verkiugel...osmena/item/16/

Kitam ir dideles http://www.puniosgel...ne-pelargonija/
Ar cia tik man jos dideles biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 30 gegužės 2015 - 15:15
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 05 30, 15:02)
Karališkos dideliais žiedais
Našlaitinės mažais žiedais ir lapais

Na dydžio pagal nuotraukas nejaučiu, bet apatinėj foto tai atrodo bent jau lapais gerokai smulkesnė už maniškę. Ir šiaip ne tokie lapai. Višutinė raudona apskritai labai panaši (tiek žiedais, tiek lapais), bet vėlgi nematau nuotraukos mastelio.
Žiedai maniškės nežinau... gal ne gigantiniai, bet smulkiais irgi nepavadinčiau. Už turimų kompaktinių regimai didesni.
Žodžiu, nežinau ką turiu, bet man ji patinka. Baltarparnių neturiu,gėlė kol kas visai neaikštinga, tai kolkas ir galvos nesuku. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 30 gegužės 2015 - 18:03
Pražydo April Snow. Pernai turėjo vieną žiedyną ir šiemet antrametė irgi tik vieną. Nugnybiu viršūnę, o ji vėl tik vieną augina į viršų. Kažko skursta, gelsta. Kad būtų ir daug žiedų kas iš to grožio jei prisikišus reikia žiūrėti, o bendro vaizdo nėra. Taip kad be širdies graužaties nešiu į lauką ir kažin ar beparsinešiu g.gif

user posted image
user posted image

Tas pats su Rubie , o Bornholm , tai nors lapai gražūs. Kažkur pamečiau Swanland Pink g.gif gal lauke įsimaišė, bus matyt kaip ji atrodys, pernai nežydėjo . Gwen Lewington patiko.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 06 02, 10:43)
*Pražydo April Snow. Pernai turėjo vieną žiedyną ir šiemet antrametė irgi tik vieną.

** o Bornholm , tai nors lapai gražūs.

***Kažkur pamečiau Swanland Pink g.gif gal lauke įsimaišė, bus matyt kaip ji atrodys,  pernai nežydėjo .

na net nuėjau savo albumus pavartyti
*
user posted image

**
user posted image

user posted image

April ir Swanland gal labiau mėgsta būti didelės/aukštos ir tada žydi,o Bornholm tai wub.gif
Atsakyti
Pas jus gražios wub.gif ir žiedynas toks pilnas .Gal kas netinka pas mane g.gif gal per mažai tręšiu. Reiks bandyti persodinti, gal pilna šaknų ir badauja . Na tai bandysiu ką keisti ir lauksiu, dar nekomandiruosiu iš namų mirksiukas.gif
Gal pas mane išsigimė, kad tokia balta, vos vos ružavi krašteliai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 02 birželio 2015 - 11:17
svarbiausia nepadidinti vazonų,pastebėjau,kad labiausiai žydi tos kur auga mažuose vazonėliuoseapie 10x10cm ir jos jau porą metų nepersodintos blush2.gif
Atsakyti
Tai tada maniškei užtenka tokio didumo vazono.Tai ko ji tada tokia dvasna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 06 02, 16:07)
Tai tada maniškei užtenka tokio didumo vazono.Tai ko ji tada tokia dvasna  biggrin.gif

Tai tada jos noei išsireikalauti daugiau šeimininkės dėmesiaus rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kas teisybė, tai teisybė blush2.gif jos pas mane kaip našlaitėlės pas pamotę...reiks atsiprašyti ir pasitaisyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 06 02, 09:43)
Pražydo April Snow. Pernai turėjo vieną žiedyną ir šiemet antrametė irgi tik vieną.

Pas mane irgi tas pac su rūšinėm. Pernai po vieną žiedelį, o Ungarisk ir Ruby net nežydėjo. Vienintelė Swanland Pink retkarčiais pradžiugina.
Šiemet persodinau, konkrečiai apkarpiau, kad šakotųsi, bet nelabai džiugiai auga.
Kaimietukės varo išsišiepusios žiedais aplipusios.
Jau atrodo pelargonijos vienos nelepiausių gėlių, bet, matyt ne visoms šeimininkėms pritinka.
Dar pabandysiu šiemet patraukti toliau nuo ryškios vakarinės palangės, gal joms saulė popiet per karšta.
Atsakyti
Atsiprašau, foto nekokybiška, bet bendras vaizdas matosi. Čia Applebloosom Rosebud
user posted image
Gal veislinių ir yra pranašumas ne žiedų gausumas, bet žiedo ypatingumas g.gif

Ungarist A.
user posted image

Milfed Gem, tik ant kaitrios vidurvasario saulės išsiskleidusios, gal geriau ją laikyti daliniame pavesyje. Bet žiedų pas ją gausiai būna
user posted image
Atsakyti