Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

Gal zinoves pasakytu, del ko mano balta palergonija sugeba sukrauti tik 1 ziedeli ? ax.gif

Krumas didziulis, isbujojo jau, o ziedelis vel tik vienas....priziuriu kaip ir kitas savo turimas....

Ar cia baltos tokios inoringos?
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2015 05 27, 13:36)
Gal zinoves pasakytu, del ko mano balta palergonija sugeba sukrauti tik 1 ziedeli ?  ax.gif

Krumas didziulis, isbujojo jau, o ziedelis vel tik vienas....priziuriu  kaip ir kitas savo turimas....

Ar cia baltos tokios inoringos?

gal per dau azotiniu trąšų, kad į lapus eina?
Papildyta:
pagaliau gausesnis žydėjimas
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija zemaite: 27 gegužės 2015 - 23:18
QUOTE(vija zemaite @ 2015 05 28, 00:17)
gal per dau azotiniu trąšų, kad į lapus eina?

gal g.gif
bet tresiu vienodai ir lygiai kartu su kitomis pelargonijomis, su kitomis viskas tvarkoje ir lapai grazus ir ziedu buna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2015 05 28, 09:46)
gal  g.gif
bet tresiu vienodai ir lygiai kartu su kitomis pelargonijomis, su kitomis viskas tvarkoje ir lapai grazus ir ziedu buna  ax.gif

pabandykit trąšas žydinčioms, jau dabar lapų nebereikia. Žiūrėkit NPK, kad N būtų mažesnis, o tie kiti didesni. Arba dar apšvietimas gali daryti įtaką. Gal jau daugiau saulės reikia.
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2015 05 28, 00:17)

]

Gražios abidvi wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Viena bevardė ponia (berods iš našlaitinių), kadais parsivežta iš "senukų" nukainota (nes buvo postipriai suvargus), dabar jaučiasi drąsiai. smile.gif

user posted image
Atsakyti
Dar viena maniske[SIZE=1]
Atsakyti
QUOTE(hi (: @ 2015 05 30, 12:43)
Viena bevardė ponia (berods iš našlaitinių), kadais parsivežta iš "senukų" nukainota (nes buvo postipriai suvargus), dabar jaučiasi drąsiai. smile.gif

Laba diena,

labai vešli Jūsų gėlytė. Jei neklystu, tai didžiažiedė (ne iš našlaitinių) pelargonija.
Gal galite pasidalinti priežiūros ypatumais - laistymas, tręšimas, augimo vieta, žydėjimo trukmė, kaip žiemoja, dauginasi. Keli mėnesiai pas mane ir vis dar nesusidraugauju. Kažkas jai nepatinka - ruduoja lapų krašteliai, dėmės lapo viduryje. Būsiu dėkinga.
Padėkit augti sveikai

Atsakyti
QUOTE(---- @ 2015 05 30, 13:43)
Laba diena,

labai vešli Jūsų gėlytė. Jei neklystu, tai didžiažiedė (ne iš našlaitinių) pelargonija.
Gal galite pasidalinti priežiūros ypatumais - laistymas, tręšimas, augimo vieta, žydėjimo trukmė, kaip žiemoja, dauginasi.

Neskiriu aš jų. blush2.gif Tiesiog užmačiau, kad panašią vieni užvadino karališka, o kiti pataisė, kad našlaitinė, tai iki šiol nelabai ir žinau ką auginu. Pagal žiedelius ir augalą lyg nėra tie žiedeliai labai smulkučiai, bet neturiu su kuo palygint. Nieko aš jai ypatingo nedariau, pelargonijas auginu tik pirmi metai, taigi ir šią tik kelis mėnesius. Persodinau, nukarpiau suvargusias dalis. Kol kas augo kambaryje ant palangės, kurią nuo tiesioginių saulės spindulių saugo medžiai. Karts nuo karto patręšiu tokiom trąšom ir tiek. Tai su ta gėlyte tokia greičiau "naujoko sėkmė" :], tos kur pirktos daigeliais kol kas daugiau rūpesčių kelia, nes labai nevienodai į priežiūrą reaguoja. O ši dar nei žiemojo, nei dauginau, tai nelabai ir galiu atsakyt į klausimus. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 30 gegužės 2015 - 13:59
QUOTE(hi (: @ 2015 05 30, 14:57)

Ačiū už atsakymą. Maniškė tikriausiai "princesė ant žirnio". Kažkokia įnoringa pasitaikė smile.gif. Bet gal prisitaikys kaip nors.
Atsakyti
Karaliska ir naslaitine vienas ir tas pats, sinonimai.

Pas mane siemet nekas, mazai kol kas zydi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2015 05 30, 14:47)
Karaliska ir naslaitine vienas ir tas pats, sinonimai.

Tikrai? Nes kai skaičiau pokalbį kažkurioj grupėj, tai buvo išdėstyta kažkokia teorija apie žiedų dydį.
Atsakyti