Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

QUOTE(Sparaxis @ 2014 10 28, 16:02)
Manau, kad ne. Nebe laikas jas daugint.

O kodel sakot nebe laikas?
Atsakyti
Sveikos,
Gal galetumete patarti is kur galima parsisiusti retesniu pelargonijos rusiu seklu? Kiek ziurejau internete nieko gero neradau. Labai noreciau pabandyti sekanciai vasarai balkone pasidziaugti PAC VIVA CAROLINA. Su pelargonijomis draugausiu pirmakart, visalaik petunijos ir surfinijos gausiai balkone zydejo, norisi kazko naujo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cziokoladine @ 2014 10 29, 00:28)
Sveikos,
Gal galetumete patarti is kur galima parsisiusti retesniu pelargonijos rusiu seklu? Kiek ziurejau internete nieko gero neradau. Labai noreciau pabandyti sekanciai vasarai balkone pasidziaugti PAC VIVA CAROLINA. Su pelargonijomis draugausiu pirmakart, visalaik petunijos ir surfinijos gausiai balkone zydejo, norisi kazko naujo smile.gif

Pilna čia visos turim visokių grožių, tik nepatingėkit ir paskaitinėkit temą. Tai ne tik PAC VIVA CAROLINos užsinorėsit mirksiukas.gif
Milfed Gem
user posted image
Papildyta:
QUOTE(bemsiuke @ 2014 10 28, 23:48)
O kodel sakot nebe laikas?

Apsišarvuokit kantrybe, o gal pavyks, visada reikia tikėti biggrin.gif . Tik laikykit šiltoje patalpoje
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2014 10 29, 00:18)
Pilna čia visos turim  visokių grožių, tik nepatingėkit ir paskaitinėkit temą. Tai ne tik PAC VIVA CAROLINos užsinorėsit  mirksiukas.gif

Milfed Gem

Apsišarvuokit kantrybe, o gal pavyks, visada reikia tikėti  biggrin.gif . Tik laikykit šiltoje patalpoje

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pas forumietes galima tokių perliukų rasti wub.gif thumbup.gif wub.gif
Gražuolė Milfed Gem wub.gif wub.gif wub.gif ir pas mane šiuo metu žydi thumbup.gif

Sužinojau iš vienos gėlininkės, kad šaknydinimui labai padeda alijošiaus sultys, jos kaip "naturali terpė, veikia kaip katalizatorius ". Tai dabar bandau, keletą šakelių imerkusi laikau, antra savaitė šakelės nei pūna, nei šaknelių rodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanegarbane @ 2014 10 29, 12:37)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif pas forumietes galima tokių perliukų rasti  wub.gif  thumbup.gif  wub.gif
Gražuolė Milfed Gem  wub.gif  wub.gif  wub.gif ir pas mane šiuo metu žydi  thumbup.gif

Sužinojau iš vienos gėlininkės, kad šaknydinimui labai padeda alijošiaus sultys, jos kaip "naturali terpė, veikia kaip katalizatorius ". Tai dabar bandau, keletą šakelių imerkusi laikau, antra savaitė šakelės nei pūna, nei šaknelių rodo  rolleyes.gif

Čia į vandenį reikia įpilti, ar tose sultyse daiginti (tada labai daug jų reiktų)? Man ir vandenyje nepūna, tik šaknų auginti nenori. Iš viršūnėlių pradėjo maži lapukai augti, tai gal išgyvens.
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2014 10 29, 16:25)
Čia į vandenį reikia įpilti, ar tose sultyse daiginti (tada labai daug jų reiktų)? Man ir vandenyje nepūna, tik šaknų auginti nenori.  Iš viršūnėlių pradėjo maži lapukai augti, tai gal išgyvens.

Taip, į vandenį tų sulčių įpilti. Aš ir alijošiaus gabaliukų įmečiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanegarbane: 29 spalio 2014 - 19:09
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 10 07, 13:29)
Patarkit, mergaites, kaip pelargonijas issaugoti kitam sezonui? Iskasti is dirvos ir saknis sudeti i smeliuka ir i rusi? g.gif Ar kitaip? Kad nereiktu per ziema ant palanges laikyti blush2.gif

Sveikos merginos, as prisidedu prie klausimo smile.gif
parsinesiau vazonus i kambari prie lango . bet jos labai isstypo i virsu , ziedu nebekrauna.. stovi tokios zirafos smile.gif ar galima nukirpti visiskai iki pavasario ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 11 07, 14:32)
parsinesiau vazonus i kambari prie lango .  bet jos labai isstypo i virsu , ziedu nebekrauna.. stovi tokios zirafos smile.gif ar galima nukirpti visiskai iki pavasario ? 4u.gif

Niekada nenukerpu,o formuoju pavasari.Jos ir turi pasidaryti neisvaizdzios,nes pasikeite klimatas.Pernai savo karaliska buvau inesusi i sklepa,kur yra mazas langelis,galvojau jau kaip bus,taip bus,bet isgyveno 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 11 07, 14:32)
parsinesiau vazonus i kambari prie lango .  bet jos labai isstypo i virsu , ziedu nebekrauna.. stovi tokios zirafos smile.gif ar galima nukirpti visiskai iki pavasario ? 4u.gif

Galima ir rudenį kirpti, tik nebūtina visą iš karto ir plikai. Geresnis vaizdas bus per žiemą ir greičiau žydės nei pavasarį nukirpus.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Senokai čia bebuvau ax.gif

Atnešu parodyt mano sugalvotą ir vyro realizuotą būstą žiemai pelargonijoms, šiandien sukrausčiau, dalį palikau ant palangių wub.gif Žiūrėsim, kaip joms patiks (atsiprašau už nefotogenišką foną, stelažas stovi kambary- sandely):

user posted image

user posted image

user posted image

Stelažas pirktas Ermitaže, matmenys 180cm*45cm*90cm
lempos iš Senukų, po 21W
visa įranga atsiėjo apie 200 Lt, pajungti laikmačiai, viršutinės lentynos kol kas apšviečiamos 4h per parą (jos gauna šviesos ir per langą), apatinės-10 h
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2014 11 16, 20:56)
Sveikutės 4u.gif

Atnešu parodyt mano sugalvotą ir vyro realizuotą būstą žiemai pelargonijoms, šiandien sukrausčiau, dalį palikau ant palangių wub.gif  Žiūrėsim, kaip joms patiks (atsiprašau už nefotogenišką foną, stelažas stovi kambary- sandely):

Na ir karalienės pas tave pelargonijos yra mirksiukas.gif
Fonas tai man dzin smile.gif gali ir traktoriai aplinkui stovėti, bet užtat lentyna liuksusinė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2014 11 16, 18:56)
Sveikutės 4u.gif

Atnešu parodyt mano sugalvotą ir vyro realizuotą būstą žiemai pelargonijoms, šiandien sukrausčiau, dalį palikau ant palangių wub.gif  Žiūrėsim, kaip joms patiks (atsiprašau už nefotogenišką foną, stelažas stovi kambary- sandely):

user posted image

user posted image

user posted image

Stelažas pirktas Ermitaže, matmenys 180cm*45cm*90cm
lempos iš Senukų, po 21W
visa įranga atsiėjo apie 200 Lt, pajungti laikmačiai, viršutinės lentynos kol kas apšviečiamos 4h per parą (jos gauna šviesos ir per langą), apatinės-10 h

Turbūt ne viena narė norėtų tavo vyra pasiskolinti smile.gifsmile.gifsmile.gif
Papildyta:
Ką daryti, kad kambaryje pelargonijos netįstų, nedžiūtų ir žydėtų žiemą? išnešiau atgal į įstiklintą balkoną, nes visai vaizdo nėra namie, nors ir ant palangės stovėjo.
Atsakyti