o kada sodinti palerginijas?
Na mergaitės gal jau dauginat savo gražuoles? aš jau prieš 2 savaites įkišau na kolkasdar gyvos...... gal nusimato koks laikas tinkamas šiam reikalui? mąstau gal šį savatgalį dar kelias pabandyt.
QUOTE(Avijacija @ 2015 01 23, 08:16)
Na mergaitės gal jau dauginat savo gražuoles? aš jau prieš 2 savaites įkišau na kolkasdar gyvos...... gal nusimato koks laikas tinkamas šiam reikalui? mąstau gal šį savatgalį dar kelias pabandyt.
Netinkamas laikas-jaunas menulis

aš visą žiemą dauginu

QUOTE(*MONAMI* @ 2015 01 23, 19:13)

QUOTE(---- @ 2015 01 23, 18:43)

visada tik vanduo kol pamatau šaknis,ant palangės kambatį,jei mažiau šildaus tau susodinu ant radiatoriaus.Yra ir tokių kur porą mėn jau mirksta,matyt pavasario laukia

QUOTE(*MONAMI* @ 2015 01 24, 11:00)
visada tik vanduo kol pamatau šaknis,ant palangės kambatį,jei mažiau šildaus tau susodinu ant radiatoriaus.Yra ir tokių kur porą mėn jau mirksta,matyt pavasario laukia 

Ačiū už atsakymą

Gražių ir tvirtų daigų

QUOTE(Avijacija @ 2015 01 23, 08:16)
Na mergaitės gal jau dauginat savo gražuoles?
Aš visada sodinu į žemę. Man geriau pasiteisina nei merkti vandenin. Jau pabandžiau , nežinau, gal ir ankstoka. Matysim.
Na merginos bundam jau

QUOTE(*MONAMI* @ 2015 02 03, 17:35)
ta prasme? ar jau nešam šilčiau, ar genim, ar svajojam toliau? aš dar balkone tebelaikau, kai kurios nušalė, kai kurios neįsišaknijo iš rudens ir sunyko, kitos stovi, bet dabar klausimas> kai jau genėsiu, ar reikia parsinešti į kambarį, ar nugenėti ir dar vėsiai laikyti iki vasario galo, kol ir taip pasidarys šilčiau.
O tai, kas liko nugenėjus, persodinti, ar duoti sustiprėti ir tik tada persodinti. Kokia tavo patirtis?
QUOTE(vija zemaite @ 2015 02 03, 22:34)
ta prasme? ar jau nešam šilčiau, ar genim, ar svajojam toliau? aš dar balkone tebelaikau, kai kurios nušalė, kai kurios neįsišaknijo iš rudens ir sunyko, kitos stovi, bet dabar klausimas> kai jau genėsiu, ar reikia parsinešti į kambarį, ar nugenėti ir dar vėsiai laikyti iki vasario galo, kol ir taip pasidarys šilčiau.
O tai, kas liko nugenėjus, persodinti, ar duoti sustiprėti ir tik tada persodinti. Kokia tavo patirtis?
ta prasme,kad mano jau visos kurios gyvos nubudusios ,jau viena ir iš naujų ataugų šakneles išleido,kitos paprastos jau nugenėtos ir sumerktos,o su vardinėm tai visą žiemą žaidžiau taiplenciukai jau ir ūgtelėjį yra

anksti nubudo,nes net nemiegojo,nebuvo pas mane patalpos žemiau 10 tai taip ir gavosi
o naujos svajot,tai pakaks ką nusižiūrėjus pas mūsiškes buvau

Nu aš tai pasėjau prieš kelias savaites. Taip rankos niežtėjo. Nors buvau prisiekus su gėlių sėklom nežaisti. Išdygo, auga. Kas yra iš sėklų auginęs? Gal yra kokių special tips'ų auginime?