Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos

Sveikos pelargoniju myletojos,

turiu jums klausimą: vasara auginau pelargonijas savo mažam balkone ir jos man gražiai suvešėjo ir dar dabar veši. gyvenu ne Lietuvoje tai kol kas pas mus dar nėra minusinės temperatūros, bet jau artinasi ir naktimis bus. Dienomis žiema paprastai buna +4 - +12, bet palikti gėles lauke man neatrodo tinkama, nes naktimis buna minusine temperatūra. kambaryje laikyti - net nežinau.. jos dabar tame lovelyje taip isvešėjo, kad užimtu mano pusė kambario:) o ir tikriausiai butu joms per karšta? gal jas išnesti į rūsį? rūsyje minusinės temp nebutu, bet ir šviesos nėra, gal jos pramiegotu visą žiema ten?
nežinau ką man daryti g.gif . pelargonijos taip graziai išvesejo ir dar žiedus krauna, labai nenoriu, kad nušaltu ir neliktu nieko, dar ir kitais metais norečiau jas turėti.
gal turite kokiū minčiu? būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fanda @ 2014 11 30, 11:29)
Sveikos pelargoniju myletojos,

turiu jums klausimą: vasara auginau pelargonijas savo mažam balkone ir jos man gražiai suvešėjo ir dar dabar veši. gyvenu ne Lietuvoje tai kol kas pas mus dar nėra minusinės temperatūros, bet jau artinasi ir naktimis bus. Dienomis žiema paprastai buna +4 - +12, bet palikti gėles lauke man neatrodo tinkama, nes naktimis buna minusine temperatūra. kambaryje laikyti - net nežinau.. jos dabar tame lovelyje taip isvešėjo, kad užimtu mano pusė kambario:) o ir tikriausiai butu joms per karšta? gal jas išnesti į rūsį? rūsyje minusinės temp nebutu, bet ir šviesos nėra, gal jos pramiegotu visą žiema ten?
nežinau ką man daryti g.gif . pelargonijos taip graziai išvesejo ir dar žiedus krauna, labai nenoriu, kad nušaltu ir neliktu nieko,  dar ir kitais metais norečiau jas turėti.
gal turite kokiū minčiu? būčiau labai dėkinga 4u.gif

Šiaip pelargonijos labai jautrios šalčios - jau prie 0 nušąla.. O kambaryje mes auginame per visą žiemą ant palangių.. Kaip dėl rūsio, tai nežinau... Šviesos negavusios gal apskurstų, bet pavasarį vėl atsigautų..
Atsakyti
Ar žydi pas kurią nors pelargonijos tokiu metu?
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2014 12 30, 11:50)
Ar žydi pas kurią nors pelargonijos tokiu metu?

Pas mane nežydi, mažai ir laistau kuros vėsiai gyvena, kad nesupūtų rolleyes.gif Bet ir šiltai įkurdintos nežydi ax.gif
Atsakyti
Sveikos.

Prisiskaičiau žurnaluose apie naujas visokias pelargonijų sėklas, kurių galima įsigyti Lietuvoje. Tik va nerandu kur jų įsigyti, pervariau visas pagrindines pardes ir kol kas liūdesys visur. Tik katalogų naujų pridėta smile.gif
Tai va klausimas - kur sėklų įsigyti? Kur jūs perkat?
Atsakyti
QUOTE(Sparaxis @ 2015 01 12, 16:26)
Sveikos.

Prisiskaičiau žurnaluose apie naujas visokias pelargonijų sėklas, kurių galima įsigyti Lietuvoje. Tik va nerandu kur jų įsigyti, pervariau visas pagrindines pardes ir kol kas liūdesys visur. Tik katalogų naujų pridėta smile.gif
Tai va klausimas - kur sėklų įsigyti? Kur jūs perkat?

As uzsisakiau internetineje svetaineje
http://www.e-seklos....?sq=pelargonija
O siaip pelargoniju buna "zalioje stoteleje" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 12, 15:30)
As uzsisakiau internetineje svetaineje
http://www.e-seklos....?sq=pelargonija
O siaip pelargoniju buna "zalioje stoteleje" 4u.gif

Tai va, kad ieškau svyrančių. O svyrančios visos mix'ais eina.
Vienu žodžiu, formuluoju taip, gal kas turi parsisiuntę iš užusienio kokių įmantresnių svyrančių pelargonijų sėklų??? Mielai nupirkčiau.
Atsakyti
Gal jau pradedam planuoti pirkinius ir kompozicijas ax.gif Ka turim Lietuvoje smile.gif
http://www.pajurioge...m...e115&page=2
Atsakyti
O ten (Pajūrio gėlėse) yra kažkok minimalus kiekis "urmu" ar galima ir kuklų daigelių kiekį užsisakyti?
Paskutiniu metu kažkaip vis "netyčia" mintys nuveda pas pelargonijas. biggrin.gif
Atsakyti
šiaip esu iš jų pirkus ir nedidelį kiekį.
Atsakyti
QUOTE(Feniksas45 @ 2015 01 13, 22:58)
šiaip esu iš jų pirkus ir nedidelį kiekį.

o kiek kainuoja daigas? kokio dydzio?
Atsakyti
Sveikos, ieskau nusipirkti Westdale Appleblossom, gal kuri turit ar planuojat apgenti pavasari.
Dar- zinau,kad sita rusis sunkiai saknydinas,ar taip pat kaip kitos obelziedes?
Atsakyti