Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūros tema

QUOTE(Kikavaida @ 2015 06 01, 18:42)
Sveikos, rusiškai nesuprantu, kur nuoroda įkelta pirmam puslapį doh.gif
Taigi, mano orchidėją pradėjo griaužti balti vabaliukai.... Ką reikia daryti? Kaip juos išnaikinti?  doh.gif

jei tai balti pūkuoti, vadinasi miltuotieji skydamariai, kaip naikinti, informacijos n smile.gif man pasiteisina paprastas augalo nuplovimas, apsipūkavusių pažąstėlių išvalymas spirituotu vatos tamponėliu ir pastovus rinkimas. po 2-3 savaičių išnyksta.
Atsakyti
Sveikos, man orchidėjos pačios gražiausios gėlės... Kurių žiedais galima džiaugtis gana ilgai wub.gif Turiu dvi orchidėjas viena balta kita violetinė. Kokiomis spalvomis jūsų akis džiugina jūsų gražuolės? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orchid69 @ 2015 06 03, 13:32)
Sveikos, man orchidėjos pačios gražiausios gėlės... Kurių žiedais galima džiaugtis gana ilgai  wub.gif Turiu dvi orchidėjas viena balta kita violetinė. Kokiomis spalvomis jūsų akis džiugina jūsų gražuolės? smile.gif

Turiu 23 orchidajas, ivairiu spalvu smile.gif
Davar zydi 11 wub.gif , 12 "atostogauja"
Atsakyti
Sveikos, gal galite kas nors pamokyti, kaip įkelti nuotrauką į forumą iš savo kompiuterio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Orchid69 @ 2015 06 03, 13:48)
Sveikos, gal galite kas nors pamokyti, kaip įkelti nuotrauką į forumą iš savo kompiuterio?  ax.gif
ne visose temose leidzia...geriausia susikurti paskyra pvz part.lt ten ideti nuotrauka is kompiuterio, pasirinkti dydi (nezinant galima vis zaisti), ir ikelti nuotraukos url koda kuri nukopijuoti ir prideti oer http:// ir ta nuoroda...ir paveiksliukas atsirada...jei jis labai didelis ar mazas reikia ziureti tuos pikselius...viskas bandymu keliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ofiso mergaite @ 2015 06 03, 14:20)
ne visose temose leidzia...geriausia susikurti paskyra pvz part.lt ten ideti nuotrauka is kompiuterio, pasirinkti dydi (nezinant galima vis zaisti), ir ikelti nuotraukos url koda kuri nukopijuoti ir prideti oer http:// ir ta nuoroda...ir paveiksliukas atsirada...jei jis labai didelis ar mazas reikia ziureti tuos pikselius...viskas bandymu keliu  4u.gif

Ačiū smile.gif
Gal pasidalinkime savo orchidėjų žiedų nuotraukomis?
Atsakyti
QUOTE(Orchid69 @ 2015 06 03, 14:34)
Ačiū smile.gif
Gal pasidalinkime savo orchidėjų žiedų nuotraukomis?
nenoriu suklysti, bet man atrodo yra orchideju gyrimosi temute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ofiso mergaite @ 2015 06 03, 14:51)
nenoriu suklysti, bet man atrodo yra orchideju gyrimosi temute  smile.gif

ok, pasidairysime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ofiso mergaite @ 2015 06 03, 14:51)
nenoriu suklysti, bet man atrodo yra orchideju gyrimosi temute  smile.gif

O kur ta tema galima rasti? bigsmile.gif
Atsakyti
http://www.supermama...?...91957&st=72
Atsakyti
QUOTE(Orchid69 @ 2015 06 03, 13:48)
Sveikos, gal galite kas nors pamokyti, kaip įkelti nuotrauką į forumą iš savo kompiuterio?  ax.gif

o nera minimum 25 zinuciu reikalavimo (ar kaip ji ivardinti).. ir tik tada leidzia SM kelti foto
Atsakyti
Jau išmokau smile.gif
Atsakyti