Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Aidos @ 2014 10 04, 20:08)
Galvojau ir aš apie carglasą,bet va kainas tai užsikelę neblogai  rolleyes.gif o pagal ką jie kainas nustato,stiklo dydį,įtrūkimą? man iš esmės svarbiausiai TA praslyst,paskui jau stiklą pasikeisčiau,nes dabar,spalį,daug išlaidų mašinai nusimato,stiklo nekeitimas labai pagerintu situacija  smile.gif

Kaip pagal ka? Stiklo kaina(kiekvienai masinai ji yra skirtinga)+darbas,carglass idejo daug i reklama,labai zinoma imone,uztat ir kainos tokios-didesni antkainiai ir stiklams,ir darbui.Bet carglass atvaziuoja i vieta(kaina nuo to nesikeicia),o kitur reikia paciam vaziuoti. As manau,kad geriausiai butu paskambinus i Tuvlita ir paklausus-pasakys tiksliai ar praeisi,nes dar priklauso ir nuo itrukimo dydzio.Mano brolio masinai buvo truke keleivio puseje,tai nepraejo-per didelis itrukimas.As su tokiu koks yra dabar irgi nepraeiciau.Dar yra technologija kur su specialia iranga itrukimas uztaisomas,bet,man rodos,kaina labai nesiskirtu nuo keitimo i nauja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2014 10 04, 19:54)
panos, kai perki ziemines padangas, tai gauni tik tas gumas?

O tai ka daugiau turi duoti? g.gif Tos gumos juk ir yra padangos... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2014 10 04, 17:17)
Rimtai galima praeit?  bigsmile.gif nes mane čia jau gasdina,kad niekaip  schmoll.gif  schmoll.gif o kaina juk nepigi pasikeist.

Aš kažkaip Kaune jau įpratau linguot gatvėm važiuodama  biggrin.gif

Aisku galima ,bet ,kaip Denaxa ir parase.. priklauso nuo dydzio. mano buvo kampas itrukes. gaila neturiu foto jau. pratriniau.
kelievio puseje apatinis kampas.. prasidejes nuo valytuvo gelezies... ejo i virsu pasuko i sona.. ir kampa nureze biggrin.gif na tikiuos supratai smile.gif

Yra servisai,kurie irgi padaro si darba.. bet as rinkciausi profus smile.gif
Atsakyti
Tiktai profus sitam darbui,vienareiksmiskai...vienas dalykas,paprastas servisas,net jei tai ir daro-netures stiklo,reiks pirkti is tu paciu profu ,devetas neapsimoka-jis vis tiek bus apibraizytas,+ gali tureti defektu,nepastebimu plika akim,atsiradusiu isimant-del ko gali skilti ateityje,tokiems ir garantijos neduodamos,o kainu skirtumas nedidelis.Mano masinai stiklas skilo butent del nekokybisko klijavimo-tai matosi,matyt,buvo daryta paprastam servise ar garaze,+ detas jau devetas stiklas...ant sito taupyti neverta,nes daug nesutaupysi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 04 spalio 2014 - 20:16
Kiek suprantu,pas mane irgi toks įtrūkimas,kaip pas Dark Elf smile.gif kampe taip "gražiai" nurėžta,su užsukimu doh.gif

Tad jei kainos per daug nesiskiria,nuo spec technologijom sutvarkomo įtrūkimo ir stiklo keitimo,visad geriau pasikeisti į naują rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2014 10 04, 19:26)

O tai ka daugiau turi duoti?  g.gif Tos gumos juk ir yra padangos... smile.gif

galvojau, su ratlankiu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2014 10 04, 22:12)
galvojau, su ratlankiu... g.gif

Nuu...gerai cia norisi...biggrin.gif Ratlankis juk ne padanga biggrin.gif
Atsakyti
tai reikes dar montuot kazkur tartis, skia
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2014 10 04, 21:35)

Tai ir visus ratus nusipirkus reiktų juos montuoti kažkur ir žiūrėti, ar viskas gerai 4u.gif Aš garažo duris ne iš pirmo karto kartais atsirakinu, tai man net nekiltų mintis be meistrų pagalbos su padangom, ratais ir kitais "stebuklais" pačiai tvarkytis biggrin.gif
Šiandien pirmą kartą "turėjau garbės" automobilį garažan įvairuoti biggrin.gif Aš be baimės galėjau ir ankščiau jau įvaryti, bet MB kažkaip baisiai panikavo, ypač po to, kai aš pažadėjau tik iš 3 karto pataikyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2014 10 04, 22:35)

Ne kazkur-servise,visi tai daro pries kiekviena sezona smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tikrė @ 2014 10 04, 22:43)
...man net nekiltų mintis be meistrų pagalbos su padangom, ratais ir kitais "stebuklais" pačiai tvarkytis biggrin.gif

Jei ir kiltu-niekaip to nepadarytum be specialiu stakliu,taigi lieka tik serviso paslaugos smile.gif
Atsakyti
Sveikos,ar priimsit mane i kompanija? :-)
Perbegu is besimokinanciu biggrin.gif penktadieni islaikiau praktini egzamina,pagaliau,is antro karto smile.gif
Atsakyti
Zinoma,sveika atvykusi 4u.gif Pas mus cia linksma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nesta123 @ 2014 10 05, 15:54)
Sveikos,ar priimsit mane i kompanija? :-)
Perbegu is besimokinanciu biggrin.gif penktadieni islaikiau praktini egzamina,pagaliau,is antro karto smile.gif

Labas, sveika atvykus 4u.gif
Sveikinu del egzamino 4u.gif smile.gif
Atsakyti