QUOTE(susidomejus @ 2014 10 01, 18:06)
niu va, ka tik po pamokeles su instruktorium. Dar vaziuosiu ir vaziuosiu su juo, noriu moket gerai viska, tik tada bus drasiau.
Visko vistiek neismoksi . O kazkokie nepatirti igudziai ateina su laiku.. su situacijom. Taigi . Niekada neismoksi visko.
Virs dvieju metu vazineju.. o dbr dazniau bijot pradejau.. bet butent kitu eismo dalyviu. Nes priaiziurejau vaizdeliu per youtube.. jei ne tu.. tai tave.. brrr..
na ir savu lietuviu uztenka. Pykti daznai buna. Labai jiems sunku uzleist vieta. Nesuprantu kodel. Geriau ta laiko iseikvot pasiburnojimui..ir avariniu situaciju darymui.
Pastaruoju laiku uztaikau ant psichiniu. O gal jie irgi priaiziurejo tu rusu vaizdeliu.
Aikstelei prie akropolio. Pasistaciau masina.. ligiai viskas ciki. Atvare kita.. ir moterys gana stambi .. negali is masinos islipt. Ir rekia man nueinanciai.. patrauk masina.as islipt negaliu .. sakau tegu (mergina uz vairo buvo) mergina pavaziuoja i prieki islipsit. Ir ji atgal pavaziuos. O ji toliau rekia kad islipt negali. Ta pana atsidarius langa.. irgi man rekia kad isvaziuociau.. kaip bangine dezutei sedi ir staugia.patraukiau masina i kita vieta.. ta kabyla islipo... eina puskuodama.. ir burba..mazdaug kad as achu...vsa.. ir t.t.
pagalvojau .. trenkta seimyna. O kaltininkas is kito sono kreivai masina buvo pasistates. O sita aisku i mano durelem dauzytu kol islystu.
ir tokiu situaciju N... neauprantu.gal cia toks laikotarpis.. praeis..