Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(susidomejus @ 2014 10 01, 12:28)
Vakar kazkokia pana su golfu uzkiso man. Na, galvoju, dar yra maziau mokanciu vairuot uz  mane, bet naglu

O man šįryt kone panosėje Volvo išlindo iš šalutinio doh.gif Tai gerai, kad kelias nebuvo slidus, greitis nedidelis ir mano reakcija greita.. Kažkaip kol nevairavau aš visai kitaip į eismą žiūrėjau, kaip pėsčioji visuomet esu atidi ir tvarkingai žygiuoju per kelią tik milijoną kartų apsidairius, bet automobilių eismą kažkaip kitaip vertindavau. Dabar pati suprantu, kiek gali viena klaida kainuoti, ir man tai kelia siaubą..
Atsakyti
Siandien man panoseje prie operos viena pana pries nosi irgi islindo-konkreciai atejo is uz posukio ir per raudona pravare,po to per kelias juostas kairen-sakyciau,dar ir tokio daikto kaip sviesoforas nepazista doh.gif Nu bet as pripratus,pakisineja nuolat,jei pradetum skaiciuoti-pirstu neuztektu net ir koju pridejus ax.gif
Atsakyti
niu va, ka tik po pamokeles su instruktorium. Dar vaziuosiu ir vaziuosiu su juo, noriu moket gerai viska, tik tada bus drasiau.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2014 09 30, 15:13)
Rimtai?  bigsmile.gif  As pasijutau ne viena tokia,nes irgi negaliu aukstakulniu aveti  bigsmile.gif  + isvis galiu aveti tik sportine avalyne,t.y.-patogia smile.gif

Ne viena smile.gif as irgi tokia. Labai retai uzsidedu.

Diskusija del avalines. Reikejo man i krikstynas vaziuot .. i komunija.. uz vairo buvau as.. na ir uzsidedavau balerinkas. Vairuodavau. Atvaziuodavau i vieta .kitus batus uzsidedavau !
Kas ten sake.. kad neturi finansiniu galimybiu pakeist.. tai kad ir nereikia. Vienus batus turi masinoje. Nepatogu persiavi.ir varai smile.gif
as irgi .. pirkdama batus.. kaip <Veja> ..ziuriu ,kad lankstytus.. nebutu mediniai..ir t.t. smile.gif nuo avalines labai priklauso vairavimas. smile.gif bet ..gal cia tik man. Tikrai su aukstakulniais nepatogu vairuot. O del tokio reikalo tikrai nematau problemu.. persiaut batus.ir saugiai vaziuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2014 10 01, 18:06)
niu va, ka tik po pamokeles su instruktorium. Dar vaziuosiu ir vaziuosiu su juo, noriu moket gerai viska, tik tada bus drasiau.

Visko vistiek neismoksi . O kazkokie nepatirti igudziai ateina su laiku.. su situacijom. Taigi . Niekada neismoksi visko.

Virs dvieju metu vazineju.. o dbr dazniau bijot pradejau.. bet butent kitu eismo dalyviu. Nes priaiziurejau vaizdeliu per youtube.. jei ne tu.. tai tave.. brrr..
na ir savu lietuviu uztenka. Pykti daznai buna. Labai jiems sunku uzleist vieta. Nesuprantu kodel. Geriau ta laiko iseikvot pasiburnojimui..ir avariniu situaciju darymui.
Pastaruoju laiku uztaikau ant psichiniu. O gal jie irgi priaiziurejo tu rusu vaizdeliu.
Aikstelei prie akropolio. Pasistaciau masina.. ligiai viskas ciki. Atvare kita.. ir moterys gana stambi .. negali is masinos islipt. Ir rekia man nueinanciai.. patrauk masina.as islipt negaliu .. sakau tegu (mergina uz vairo buvo) mergina pavaziuoja i prieki islipsit. Ir ji atgal pavaziuos. O ji toliau rekia kad islipt negali. Ta pana atsidarius langa.. irgi man rekia kad isvaziuociau.. kaip bangine dezutei sedi ir staugia.patraukiau masina i kita vieta.. ta kabyla islipo... eina puskuodama.. ir burba..mazdaug kad as achu...vsa.. ir t.t.
pagalvojau .. trenkta seimyna. O kaltininkas is kito sono kreivai masina buvo pasistates. O sita aisku i mano durelem dauzytu kol islystu.
ir tokiu situaciju N... neauprantu.gal cia toks laikotarpis.. praeis..
Atsakyti
Iš vienos pusės būčiau nepatraukus, bet kai pagalvoji apie dureles...
Atsakyti
būna, man vienąkart truputį kitokia situacija buvo parduotuvės aikštelėj, vos iki muštynių nepriėjo irgi su durne boba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2014 10 02, 09:52)
būna, man vienąkart truputį kitokia situacija buvo parduotuvės aikštelėj, vos iki muštynių nepriėjo irgi su durne boba biggrin.gif

lotuliukas.gif su bobom problemos vienos, vyrai i viska tikrai lengviau ziuri smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dark Elf @ 2014 10 01, 23:25)
Visko vistiek neismoksi . O kazkokie nepatirti igudziai ateina su laiku.. su situacijom. Taigi . Niekada neismoksi visko.

zinau, bet vistiek pamoku dar labai reikia smile.gif
Atsakyti
http://www.15min.lt/...457542?comments
Nu va smile.gif
Atsakyti
Nu ką, nuo rytojaus vėl sąžiningai kiekvieną dieną įsilieju į eismą 3 savaitėms smile.gif
Vėl lieku viena ir su pagaliau sutvarkytu mašiniuku. Beje, kaip nustebino autoservisas: po remonto atsiėmėm nuplautą (išorėje) ir išvalytą (viduje) automobilį bigsmile.gif Čia kažin taip priklauso ar šiaip pasisekė??? biggrin.gif
Atsakyti
<Rida_R> pasiseke. Manaja praeita masina tai dar ir istepe buvo.smile.gif nuciupinetu kebulu atidave. biggrin.gif tepalais. Pastaba tik padariau smile.gif suprantu,kad mano automobilis nenuliovas. Bet moku pinigus uz taisyma. Tad kita karta pasiklokit ant sedyniu kazka. Tai israudo visas.atsiprase. dirikias uz savo darbuotoja.
Atsakyti
QUOTE(vyvy @ 2014 10 03, 18:31)

Geri pakeitimai,super smile.gif
Atsakyti