Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Vaziuoju sau vakar gatveliu labirintais.. Privaziuoju salutini kelia, visada suletinu tada, ten vaziuojanti masina mane mato, vaziuoju toliau.. Ir jis staiga soka pries mane blink.gif Staigiai ant stabdziu as, maziuke gale verkti pradejo.. O tas diedas anoj masinoj sypsosi, tipo atsiprasau doh.gif Drebanciom kojom vaziavau paskui, vaika kol nuraminau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2014 10 04, 09:16)
Vaziuoju sau vakar gatveliu labirintais.. Privaziuoju salutini kelia, visada suletinu tada, ten vaziuojanti masina mane mato, vaziuoju toliau.. Ir jis staiga soka pries mane blink.gif Staigiai ant stabdziu as, maziuke gale verkti pradejo.. O tas diedas anoj masinoj sypsosi, tipo atsiprasau doh.gif  Drebanciom kojom vaziavau paskui, vaika kol nuraminau doh.gif

vakar autostrada vaziuodama maciau kaip vienas toks aplenke mane, prieky fura buvo belenkianti benzovezi, tai tas, kur mane aplenke, pavaziavo pirma juosta iki furos, kuri jau persirikiavo i antra lenkimui ir šove tarp to benzovezio ir tos furos i tarpa ir nuruko sau. Buvo ankstus rytas 7 valanda, buvo tamsu. ka as zinau. Ir man butu buve bedos, reiketu staigiai stabdyt, jeigu avarija prieky atsitiktu. Dar vaizdu buciau prisiziurejus... tik to man tetruksta... Ir taip vazineju kaip zuikis: ausys stacios, akys placios
Atsakyti
Merginos,help 4u.gif kuri žinot tiksliai,ar galima TA praeit su priekinio stiklo keleivio pusėje įskilusiu stiklu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2014 10 04, 11:02)
vakar autostrada vaziuodama maciau kaip vienas toks aplenke mane, prieky fura buvo belenkianti benzovezi, tai tas, kur mane aplenke, pavaziavo pirma juosta iki furos, kuri jau persirikiavo i antra lenkimui ir šove tarp to benzovezio ir tos furos i tarpa ir nuruko sau. Buvo ankstus rytas 7 valanda,  buvo tamsu. ka as zinau. Ir man butu buve bedos, reiketu staigiai stabdyt, jeigu avarija prieky atsitiktu. Dar vaizdu buciau prisiziurejus... tik to man tetruksta... Ir taip vazineju kaip zuikis: ausys stacios, akys placios

Viena karta Ukmerges gatves apacioj prie sankryzos lengvuske megino taip pratilpti tarp furos ir autobuso-nepratilpo lotuliukas.gif Kai greicio nebuvo,tai nieko baisaus ir neatsitiko,tik tas nepratilpes buvo aptraiskytas truputuka-siek tiek juokinga buvo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Shalimar @ 2014 10 04, 10:16)
Vaziuoju sau vakar gatveliu labirintais.. Privaziuoju salutini kelia, visada suletinu tada, ten vaziuojanti masina mane mato, vaziuoju toliau.. Ir jis staiga soka pries mane blink.gif Staigiai ant stabdziu as, maziuke gale verkti pradejo.. O tas diedas anoj masinoj sypsosi, tipo atsiprasau doh.gif  Drebanciom kojom vaziavau paskui, vaika kol nuraminau doh.gif

Itariu,kad pati suklaidinai ji suletindama-pagalvojo tikriausiai kad praleidi.As irgi minciau jei kas letintu (paprastai taip ir yra,letina tada,kada tave praleidzia).Pagrindiniu reikia vaziuoti taip,kad butum pasiruosus netiketumams (tam atvejui,jei uzkis),bet taip pat ir taip,kad tam kuris stovi salutiniame net minties nekiltu pries tave lysti ar kad tu ji praleisi,jei is tikro nepraleidi.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2014 10 04, 14:23)
Itariu,kad pati suklaidinai ji suletindama-pagalvojo tikriausiai kad praleidi.As irgi minciau jei kas letintu (paprastai taip ir yra,letina tada,kada tave praleidzia).Pagrindiniu reikia vaziuoti taip,kad butum pasiruosus netiketumams (tam atvejui,jei uzkis),bet taip pat ir taip,kad tam kuris stovi salutiniame net minties nekiltu pries tave lysti ar kad tu ji praleisi,jei is tikro nepraleidi.

Ne visai, cia tokios gatveles, kad nera net kur isibegeti, maximum ant 30km/h vaziuoji iki sekancio keliuko, man iki darzelio 2 km, ir yra 16 keliuku kur as arba jie turi stop doh.gif Turi priletinti kazkiek, nes nezinai kas atleks is salutinio, bet ne tiek, kad kitas pradetu vaziuoti.. Nebuvo man dar tokio bajerio, nors vyras sako, kad cia nuolat taip doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 04 spalio 2014 - 13:34
QUOTE(Shalimar @ 2014 10 04, 14:34)
Ne visai, cia tokios gatveles, kad nera net kur isibegeti, maximum ant 30km/h vaziuoji iki sekancio keliuko, man iki darzelio 2 km, ir yra 16 keliuku kur as arba jie turi stop doh.gif Turi priletinti kazkiek, nes nezinai kas atleks is salutinio, bet ne tiek, kad kitas pradetu vaziuoti.. Nebuvo man dar tokio bajerio, nors vyras sako, kad cia nuolat taip doh.gif

Vilniuje irgi yra vietu,kur nuolat pakisineja,tai as dabar dukrai patirti perduodu-perspeju,kuriose vietose reikia ypac dalbajobu visokiu saugotis,ir kur reikia tureti ne dvi,o keturias akis ant pakausio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidos @ 2014 10 04, 10:42)
Merginos,help  4u.gif kuri žinot tiksliai,ar galima TA praeit su priekinio stiklo keleivio pusėje įskilusiu stiklu?  4u.gif

Gali. as pries metus ejau TA.iskilusiu langu. bus prierasas.kad buvo toks dalykas. ir plius pasakys pakeisti.

Siandien po Kauna vazinejau... nu blem... ko tie Kaunieciai verkia.. nu nera baisios tos gatves. as jau buvau pasiruosus... aisku pradzioje kol ivaziavom buvo daug sulyniu.. ir t.t. bet ir Vilniuje ju pilna.. ir bangu pilna Vilniuje...
Atsakyti
QUOTE(Dark Elf @ 2014 10 04, 18:01)
Gali. as pries metus ejau TA.iskilusiu langu. bus prierasas.kad buvo toks dalykas. ir plius pasakys pakeisti.

Siandien po Kauna vazinejau... nu blem... ko tie Kaunieciai verkia.. nu nera baisios tos gatves. as jau buvau pasiruosus... aisku pradzioje kol ivaziavom buvo daug sulyniu.. ir t.t. bet ir Vilniuje ju pilna.. ir bangu pilna Vilniuje...

Rimtai galima praeit? bigsmile.gif nes mane čia jau gasdina,kad niekaip schmoll.gif schmoll.gif o kaina juk nepigi pasikeist.

Aš kažkaip Kaune jau įpratau linguot gatvėm važiuodama biggrin.gif
Atsakyti
As vazinejau po Kauna,nemaciau nei vienos duobes rolleyes.gif Vilniuje baisesnes gatves smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aidos @ 2014 10 04, 18:17)
Rimtai galima praeit?  bigsmile.gif nes mane čia jau gasdina,kad niekaip  schmoll.gif  schmoll.gif o kaina juk nepigi pasikeist.

Ziurint kur keisi.As dabar keisiu reno clio,tai carglase kainuoja 450,o "automobiliu stiklai"-250lt,cia su darbu biggrin.gif Astrai irgi panasiai kainuoja-nuo masinos irgi priklauso kaina. Truke irgi keleivio puseje,bet keisiu,man pries ziema staigmenu nereikia,o ir aplamai nemegstu kai masina netvarkinga smile.gif
Atsakyti
panos, kai perki ziemines padangas, tai gauni tik tas gumas?
Atsakyti
čekį dar duoda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2014 10 04, 19:43)
As vazinejau po Kauna,nemaciau nei vienos duobes  rolleyes.gif Vilniuje baisesnes gatves  smile.gif
Papildyta:
Ziurint kur keisi.As dabar keisiu reno clio,tai carglase kainuoja 450,o "automobiliu stiklai"-250lt,cia su darbu biggrin.gif Astrai irgi panasiai kainuoja-nuo masinos irgi priklauso kaina. Truke irgi keleivio puseje,bet keisiu,man pries ziema staigmenu nereikia,o ir aplamai nemegstu kai masina netvarkinga  smile.gif

Galvojau ir aš apie carglasą,bet va kainas tai užsikelę neblogai rolleyes.gif o pagal ką jie kainas nustato,stiklo dydį,įtrūkimą? man iš esmės svarbiausiai TA praslyst,paskui jau stiklą pasikeisčiau,nes dabar,spalį,daug išlaidų mašinai nusimato,stiklo nekeitimas labai pagerintu situacija smile.gif
Atsakyti