QUOTE(susidomejus @ 2014 10 04, 11:02)
vakar autostrada vaziuodama maciau kaip vienas toks aplenke mane, prieky fura buvo belenkianti benzovezi, tai tas, kur mane aplenke, pavaziavo pirma juosta iki furos, kuri jau persirikiavo i antra lenkimui ir šove tarp to benzovezio ir tos furos i tarpa ir nuruko sau. Buvo ankstus rytas 7 valanda, buvo tamsu. ka as zinau. Ir man butu buve bedos, reiketu staigiai stabdyt, jeigu avarija prieky atsitiktu. Dar vaizdu buciau prisiziurejus... tik to man tetruksta... Ir taip vazineju kaip zuikis: ausys stacios, akys placios
Viena karta Ukmerges gatves apacioj prie sankryzos lengvuske megino taip pratilpti tarp furos ir autobuso-nepratilpo

Kai greicio nebuvo,tai nieko baisaus ir neatsitiko,tik tas nepratilpes buvo aptraiskytas truputuka-siek tiek juokinga buvo
Papildyta:
QUOTE(Shalimar @ 2014 10 04, 10:16)
Vaziuoju sau vakar gatveliu labirintais.. Privaziuoju salutini kelia, visada suletinu tada, ten vaziuojanti masina mane mato, vaziuoju toliau.. Ir jis staiga soka pries mane

Staigiai ant stabdziu as, maziuke gale verkti pradejo.. O tas diedas anoj masinoj sypsosi, tipo atsiprasau

Drebanciom kojom vaziavau paskui, vaika kol nuraminau
Itariu,kad pati suklaidinai ji suletindama-pagalvojo tikriausiai kad praleidi.As irgi minciau jei kas letintu (paprastai taip ir yra,letina tada,kada tave praleidzia).Pagrindiniu reikia vaziuoti taip,kad butum pasiruosus netiketumams (tam atvejui,jei uzkis),bet taip pat ir taip,kad tam kuris stovi salutiniame net minties nekiltu pries tave lysti ar kad tu ji praleisi,jei is tikro nepraleidi.