QUOTE(Rida_R @ 2014 10 17, 12:09)
Vargeli siaubeli 
Mano istorija apie galimą vairo užrakinimą linksma. Apie tai man jau seniai seniai papasakojo bendradarbis po keisto nutikimo, dar kai buvau visai jauna ir šiek tiek važinėjau su tėčio ascona. Taigi bevažiuodama į darbą, užsukau prie kioskelių kažko nusipirkti ir kažkodėl ištraukiau raktą iš spynelės, nors variklio neužgesinau. Apsipirkus viską sumetu į rankinuką, sėdu į automobilį ir nuvažiuoju darban. Sustojus aikštelėje reikia užgesinti variklį, o rakto nėra
Pradėjau galvoti, kad pamečiau, galvojau gal važiuoti atgal ieškoti, bet pabijojau užgesti, nes tuo laiku nebuvo viaduko per Via Baltic'ą, kurią man reikia kirsti. Vos nebliaunu automobilyje, kol dašuto pasikuisti rankinėje. Darbe bepasakojant vienam kolegai akys išlipo ant kaktos "gi vairas galėjo užsirakinti". Koks vairas? Kaip užsirakinti? Va tada ir išgirdau. Dabar jau neprisimenu ar pas tą asconą rakinosi ar ne tas vairas, bet maniškis visada užrakina vairą sustojęs kieme ir vis stebisi, kodėl aš to nedarau.

Mano istorija apie galimą vairo užrakinimą linksma. Apie tai man jau seniai seniai papasakojo bendradarbis po keisto nutikimo, dar kai buvau visai jauna ir šiek tiek važinėjau su tėčio ascona. Taigi bevažiuodama į darbą, užsukau prie kioskelių kažko nusipirkti ir kažkodėl ištraukiau raktą iš spynelės, nors variklio neužgesinau. Apsipirkus viską sumetu į rankinuką, sėdu į automobilį ir nuvažiuoju darban. Sustojus aikštelėje reikia užgesinti variklį, o rakto nėra

Linksma istorija