QUOTE(zuikis5 @ 2014 10 21, 09:18)
Nesiskaito, bet ramiau. O ir aplinkiniams normaliems žmonėms turbūt aiškiau...
Aš tai vėl pasidariau stabdis kelyje - baisu važiuot kai lyja, tamsu ir nesimato nei juostų, nei kelio

tai važiuoju lėčiau negu leidžiama.
Dar labai nemalonu, kai prisiklijuoja kažkas prie pat užpakalio ir visą kelią žlibina per veidrodėlius. Pagalvojau, turbūt jam taip važiuot saugiau, bet man tai žiauriai sunku - turi žiūrėt už abu, kai plieskia į akis, ir dar galvot kaip švelniau stabdyt kai prireikia, kad neįsimontuotų į užpakalį
Kai rytais buvo šviesu ir sausa aš stengiausi judėti su srautu. Dabar, kai tamsu ir dažniausiai lyja aš irgi lėčiau važiuoju. Dažniausiai tai gaunasi maksimalus leistinas greitis arba arti jo (t.y. 45-50), bet lenkia tai daugelis. Manau mes kiekviena turime pasirinkti sau saugų greitį. Na aplenks tas, kuri labai skuba. Tik juokingiausia, kad važiuojant mieste, kur pilna šviesoforų, perėjų, žiedų tuos skubančius vis pasiveji ramiai bevažiuodamas.
Vakar papuoliau į liūtį autostradoje, tai man jau ekstremalokas važiavimas buvo

Bet vis vien važiavau patenkinta, kad aš vairuoju. Kad prireikus kažkur nuvažiuoti, pvz. vakar pas veterinarą sy šuniu, man nebereikia nieko prašyti, su nieku nereikia derinti. Kaifas
QUOTE(pikkolo @ 2014 10 21, 11:11)
Jei važiuoji normaliai, tai niekas net neatkreips dėmesio. Bet kita vertus žalias lapas tarsi įspėja, kad tu esi dar "žalias" vairuotojas, tad galu užgesti sankryžoje, gali lėčiau važiuot ir pan. Daug blogiau, kai nesideda to lapo, o važiuoja blogiau už pensininkus - velkasi antra juosta, gęsta sankryžoje antroje juostoje ir pan. Visus dar labiau nervina ir daugiau visi pypina tokiem.
O esant blogom eismo sąlygom aš irgi neskubu, sau šliaužiu pirma juosta (kaip vyras sako su pensininkais), bet kiek pastebėjau, tai ne visada ir lenkia, būna taip ir velkasi iš paskos visa kolona pirma eile

Tiesiog važiuoji tada pirma juosta ir kam reik tie aplenkia. Geriau 15 min vėliau, nei visą gyvenimą per anksti
Mane gi vyras vis gąsdino dėl to lapo. Kad užkišinės, specialiai gąsdins ir pan. Nieko tokio nepastebėjau, nors važinėju Kaune (pagal atsiliepimus, tai nedraugiškų vairuotojų miestas). Ir užleidžia, ir įleidžia. Ir pati stengiuosi padėti kitiems, remontuojamose gatvėse (BAršasko gatvėje dabar būna susigrūdimas). Ir nors pradžioje ne kartą buvau užgesusi prie sankryžų ar kamštyje, niekas nepypsino. Porą perspėjimų gavau, kai neatsargiai manevravau, bet tai tikrai buvo mano klaidos ir būtų pypsinę net ir jei be lapo būčiau.