QUOTE(denaxa @ 2014 11 29, 02:38)
Jei pilt kolonelese ziemini,ne kontrabandini-nesals,turejau dyzeliuka,be problemu del sito (irgi astra buvo

).Pas mus i darbines kad nesaltu kuras jei labai dideli salciai zibalo dapilineja
kuo skiriasi kontrobandinis nuo kuro iš degalinės?
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2014 11 30, 15:08)
Na mano jau dabar oziuojasi. Palikau servise, tegu iesko kame bedos. Itariu kad akumui jau amen. Nors gal dar kas islis. Siandien gavau vyro pavairuot. Tai kaip faina nauja masina vairuot ir dar automata. Tik keista siek tiek, neiprasta. Ir teko pavargt kol pasistaciau.
Del kuro, tai jei neklystu pagal istatymus ar ne nuo lapkricio vidurio privalo degalinese buti tik arktinis dyzelis (uzsalimo temp -35). Vienais metais pamenu ziema furistai uzsipyle vasarinio (legaliai is degalines) ir sugadino masinas, tai Linava spaude vyriausybe ivesti privaloma arktini dyzeli degalinese ziemos menesiam. Tai dabar kitokio jau ir nerasi. Dar ziema galima nusipirkti spec skyscio, kuris surisa vandeni, ir iversti i baka, tada del vandens tikrai nebus bedu.
kazkur skaiciau, kad nuo gruodzio 1 prekiaus zieminiu kuru.
O del to vandens surisejo, reikia pasidomet
O as siaip pilu nedaug kuro, tiek kiek pravazineju per savaite, tai pirmadieniais uzsipilu pro sali vaziuodama. Man savaitei reikia 10 litru
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2014 11 30, 15:08)
Na mano jau dabar oziuojasi. Palikau servise, tegu iesko kame bedos. Itariu kad akumui jau amen. Nors gal dar kas islis. Siandien gavau vyro pavairuot. Tai kaip faina nauja masina vairuot ir dar automata. Tik keista siek tiek, neiprasta. Ir teko pavargt kol pasistaciau.
Del kuro, tai jei neklystu pagal istatymus ar ne nuo lapkricio vidurio privalo degalinese buti tik arktinis dyzelis (uzsalimo temp -35). Vienais metais pamenu ziema furistai uzsipyle vasarinio (legaliai is degalines) ir sugadino masinas, tai Linava spaude vyriausybe ivesti privaloma arktini dyzeli degalinese ziemos menesiam. Tai dabar kitokio jau ir nerasi. Dar ziema galima nusipirkti spec skyscio, kuris surisa vandeni, ir iversti i baka, tada del vandens tikrai nebus bedu.
mano tevas (netoli 80 metu) primygtinai rekomenduoja pasikeisti akuma

Nu, tipo, nezinia, kiek jam metu, kuris idetas, nes kai mano dabartine masina pusbrolis pirko atvaryta is kazkur, tai jis nekeite akumo, paskui as ja pirkau is jo si rugpjuti. Gal reik pasikeist tikrai

Ar laukt, kol visai nudus?