Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Sveikos, priimkite nauja vairuotoja.
Aisku teises turesiu tik po savaites, bet jau kaip ir oficiali vairuotoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2014 09 27, 20:07)
Sveikos, priimkite nauja vairuotoja.
Aisku teises turesiu tik po savaites, bet jau kaip ir oficiali vairuotoja smile.gif

Labas, teises turiu nuo 1991, o vairuoju tik menesi. Jausmas kolkas nieko gero. Atsakomybe kankina
Atsakyti
Sveikos 4u.gif jungiuosi prie jūsų. Teises turiu 2 mėn. važinėju su vyru visur kur tik įmanoma, viskas atrodo ok, bet niekaip neišdrįstu kur nors išvažiuot viena. Net nežinau kodėl, ar čia psichologiškai jaučiuos tam nepasiruošus, ar nelabai dar pasitikiu savo kaip vairuotojos įgūdžiais.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2014 09 26, 19:55)
O ziede juk galima sukti rata pirma juosta? Ar butinai lakstyt i antra, kai nenori isvaziuot, paskui vel i pirma, kai nori isvaziuot?

Ziedu buna ivairiu,o judejima juse nurodo zenklai,tai reikia stebeti zenklus,kelio zenklinima ir vaziuoti pagal juos...tam paciam ziede ties kiekvienu isvaziavimu taip pat gali buti skirtingai.
Papildyta:
QUOTE(zuikis5 @ 2014 09 27, 10:26)
Šįryt vėl pasimaišiau po ratais juodam BMW....  doh.gif  Nuo vieno žiedo (prie Petro Povilo bažnyčios) iki kito (prie tuskulėnų) važiavau antra juosta... kažkaip man nesinori pradėt ten mėtytis į pirmą-antrą, kai atkarpėlė tokia nedidelė, nors dažniausiai net tokiu atveju pasitraukiu į pirmą... ir ,varge varge, važiavau TIK 40.... O iš paskos atlėkė erelis mirksėdamas  smile.gif  Aplenkė pirma juosta ir demonstratyviai sustojo prieš nosį... Kai taip buvo atsitikę kažkada tik pirmą savaitę savarankiškai važinėjant - tai atsimenu drebėjo rankos ir kojos visą dieną, kaip išgąsdino, bijojau paskui net namo pati važiuot, teko skambint vyrui kad atvažiuotų mašiną parvaryt... o dabar tai kažkaip jau tik nusišypsojau jam mintyse ir palinkėjau gero kelio..... nurūko sau kitų auklėt. Nors man ir nebesukėlė jokių emocijų, bet pagalvojau kad vietoj metro galėtų Zuokas atskirus kelius padaryt gal žaliems lapams ir juodiems bmw......  g.gif

As net su autobusu ten vaziuoju greiciau,kai vaziuoju antra juosta-kad netrukdyti kitiems smile.gif Su lengvuske minu antra tik jei vaziuoju stipriai greiciau,o siaip pirma ir paskui rikiuojuosi smile.gif Nu,Zuiki,negalima tokiu greiciu antra juosta vilktis 4u.gif O toki ereli reiketu su registratorium nufilmuoti ir priduoti policijon-gautu uz chuliganiska vairavima ir avarines situacijos sukelima ir atsoktu fantazija "ereliauti" ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lagita @ 2014 09 27, 11:31)
doh.gif jetus koks debilas  blink.gif  aš vakar su draugu savo jau kalbėjau apie žiemą kaip žiemą reiks važinėt, nes dabar darau tai ko žiemą daryt negalima, ir dabar negalima bet  blush2.gif  kartais su laisva pavara važiuoju.. ir jau pati aave prigaunu kad va artėja žiema reikia jau pamiršti šitą įproty..  smile.gif  šiandien vėl būsiu vairuotoja  bigsmile.gif

Vakar su dukra vaziavom i kaima,ji uz vairo,tai ne viena karta isgirdo is manes fraze "iskresi toki finta ziema-sedesi griovy arba stulpa apsivyniojus geriausiu atveju" ax.gif Nu bet ji eis toliau mokytis pries ziema,taip sakant,i autodroma igudziu gerinti,tai gal spes ismokti,nes siaip klaideliu nedaug,bet,pvz.,ziema tokia klaida kaip staigus gazo paleidimas ar kirtimas per stabdzius gali buti lemiama (vaikas buvo uzstabdzius kai du ratai buvo uzeje ant zvyrkelio-galejom atsidurti griovy,galas buvo prarades sukibima,padejau jai su vairu tuo momentu biski,ir po to bambejau ilgai ilgai kad tik per plauka griovin neisedom doh.gif tai sake,daugiau taip nedarys... rolleyes.gif )
Atsakyti
vakar namo važiavom nakty. Draugas sėdėjo ir tylėjo lotuliukas.gif labai namo norėjo cool.gif bet grįžus namo paprašiau kad pasakytų pastabas kurias užfiksavo, tai kaip ir visada ką ir pati žinau tai bereikalingas pavarų keitimas arba per vėlai arba per anksti keičiu.. o parkuotis sakė aš moku thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lagita: 28 rugsėjo 2014 - 11:03
QUOTE(susidomejus @ 2014 09 27, 19:50)
nezinau, bet kiek esu sutikus bmv, tai visi kazkokie lakstunai. Vairavimo stilius rodo zmogaus psichika.

Baikit biggrin.gif Aš BMW vairuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2014 09 28, 06:51)

tai va, kad visokie liurbiai ereliai dergia gero auto vardą doh.gif
Aš ir ištikima gerbėja bmw, nors nebevairuoju. Man didesnės reikėjo, o jie neturi pakankamai didelių modelių kolkas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taurė: 28 rugsėjo 2014 - 17:53
QUOTE(Tikrė @ 2014 09 28, 13:51)

Tai gal Jusu psichika normali 4u.gif ir vairuojat saugiai. Tik tokiems ir galima BMW patiket
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 28 rugsėjo 2014 - 20:00
QUOTE(susidomejus @ 2014 09 28, 19:59)
Tai gal Jusu psichika normali  4u.gif  ir vairuojat saugiai. Tik tokiems ir galima BMW patiket

Nu gal ir normali biggrin.gif
Nepykit už sarkazmą, bet nenormalu yra kažką spręsti pagal vairuojamo automobilio modelį/spalvą/dydį, vairuotojo lytį/plaukų spalvą/amžių ir daugelį kitų faktorių. Visokius automobilius vairuoja visokie vairuotojai 4u.gif Aš turėčiau iš viso būti tragedija "ant kelio": naivaus veido blondinė vairuoja 3 klasės BMW su žaliu lapu ant galo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2014 09 28, 13:33)
Nu gal ir normali biggrin.gif
Nepykit už sarkazmą, bet nenormalu yra kažką spręsti pagal vairuojamo automobilio modelį/spalvą/dydį, vairuotojo lytį/plaukų spalvą/amžių ir daugelį kitų faktorių. Visokius automobilius vairuoja visokie vairuotojai 4u.gif Aš turėčiau iš viso būti tragedija "ant kelio": naivaus veido blondinė vairuoja 3 klasės BMW su žaliu lapu ant galo biggrin.gif

Neverta veltis dėl tų "etikečių". Tikrai nei mašinos modelis, nei spalva, nei dydis nenurodo iš tolo kokios smegenys ją valdo.

Bet rimtai pagalvojus, arba neprisimenu, arba negirdėjau, kad kas pasakotų ką blogo apie vairuojančius pvz MB g.gif

Praitą savaitę vos nenunešė manęs nuo kelio teta išvažiuodama iš šalutinio. Ir dar taip pažiūrėjo kai dėjau ant signalo, lyg ji būtų pagrindiniu važiavus, o ne aš ( išvažinėjo iš rampos ciocia) blink.gif Gaila su trim vaikais važiavau. Būčiau pasivijus ir priminus taisykles, nes vieną dieną nukoš ką nors su tokiais nesveikais įsitikinimais.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2014 09 29, 05:40)
Neverta veltis dėl tų "etikečių". Tikrai nei mašinos modelis, nei spalva, nei dydis nenurodo iš tolo kokios smegenys ją valdo.

Bet rimtai pagalvojus, arba neprisimenu, arba negirdėjau, kad kas pasakotų ką blogo apie vairuojančius pvz MB  g.gif

Aš pritarčiau, kad tikrai neverta, bet taip gaunasi netyčiom. Nes nu lyg tyčia apsidairai didesnių parduotuvių auto stovėjimo aikštelėse ir matai, kas kreiviausiai, invalidų vietose (bet sau patogiausiai) pasistato savo automobilius. Taigi dažniausiai BMW arba naujesni didieji, kaip MB, džipai. Nu gyvenime nemačiau taip pastatyto kokio senuko automobiliuko smile.gif Žinoma, ne automobilis kaltas, kad jo vairuotojas trenktas biggrin.gif O MB, važinėjančių kaip BMW tikrai neteko matyti. Jei lenkia, tai aplenkia ir nuvažiuoja, bet nekiša, nelenda ir t.t.

Beje, praeitą savaitę sekmadienį grįžinėjom namo autostrada Vilnius-Kaunas, aš ramiai pirma juosta važiuoju ir matau, kad lenkia mane baltas BMW su rusiškai numeriais, bet atstumas tarp automobilių toks, kad suabejojau ar nenuneš veidrodėlių blink.gif Kažkaip neišsigandau, net nepasitraukiau. Bet jis sąmoningai taip važiavo, nes buvo apžergęs skiriamąją juostą. Paskui mąstėm, kodėl taip pasielgė? Aš jam nesutrukdžiau, neužkišau. Noras pagąsdinti žalią lapą? Durnumas? Ereliškumas? Ir per tokius įvykius pradedi įtariai žiūrėti į visus BMW...

O kaip aš džiaugiuosi turėdama ką vairuoti bigsmile.gif Penktadienį po darbo nulėkiau pas tėvus kavos išgerti, šeštadienį iš ryto vėl pas juos pusryčių smile.gif Vėliau šeštadienį su vyru ir šunimis važiavom į Birštoną pasivaikščioti, tai aš tiesiu taikymu į vairuotojo vietą biggrin.gif Vyras net juokiasi, kad klausimas jau nekyla, kas vairuos. Tik sekmadienį leidau jam mane pavėžinti, nes picerijoje alaus norėjau išgerti biggrin.gif Bet dar nesutaisyta "uodega". Teks trečiadienį vėl atiduoti servisui. Tikiuosi, ketvirtadienį jau grąžins, kaip žada.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2014 09 29, 06:40)

Bet rimtai pagalvojus, arba neprisimenu, arba negirdėjau, kad kas pasakotų ką blogo apie vairuojančius pvz MB  g.gif

Va va, as su MB biggrin.gif

Vaziavau siandien i pasta thumbup.gif Aisku pasistaciau toli, nes salia siaip ar taip vietos nebuvo, bet vistiek labai smagu bigsmile.gif Nesu vaziavus pati tom gatvem, bet isdrisau pagaliau, tiesa sakant labiausiai pergyvenu galvojant ir planuojant kaip vaziuoti. Jei bus tas, anas, jei nebus vietos, jei bus uzstatyta ir negalesiu pasukti, jei nepamatysiu STOP.. O kai atsisedu, nusiraminu.

Nusipirkau lipduku masinai, tokios sidabrines katytes pedutes, uzsiklijavau ant benzo bako dureliu. Vakar vyras grizta namo, jau tamsu buvo, ir sako - matei masina savo?? Kas nutiko, kazkas apklijavo! Kojos kazkokios, kas cia padare taip?? Nu as sakau padariau, negi negrazu? Aaa, tu.. tada grazu, labai grazu biggrin.gif
Papildyta:
Beje, klausimas megstancioms aukstakulnius - ar vairuojate su jais? Ar persiaunate?
Atsakyti