Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Shalimar @ 2014 09 29, 13:46)
Beje, klausimas megstancioms aukstakulnius - ar vairuojate su jais? Ar persiaunate?

mano beveik visa avalynė su kulniukais (išskyrus kedukus ir šlepetes), bent 10 cm. tai ką turėčiau daryti - visus savo batus išmest? biggrin.gif na, truputį per didelė prabanga man tai būtų.
aišku, kad vairuoju su kulnais, gyvenime nekeičiau ir nekeisiu batų vien dėlto, kad į mašiną įsėdau. mano visos pažįstamos moterys, kurios aukštakulnius nešioja, tai su jais ir vairuoja. savo aplinkoj nežinau nė vienos, kuri persiautų. g.gif

apskritai, kai dar tik mokiausi vairuot, man instruktorius akcentavo, kad svarbu, kad avalynė tvirtai ant kojos laikytųsi, o kulnai, platformos ir visa kita jau mano asmeninis pasirinkimas.

man ant batų kol kas nesimato "vairavimo žymių", bet dar tik 1 m. 4 mėn. už vairo. ilgiau vairuojančios skundžiasi, kad ilgainiui nusitrina užkulniai
Atsakyti
aš kai mokinausi vairuoti, visada kedukus persiaudavau, dabar, jeigu sėdu ilgesnei kelionei, taip pat apsiaunu patogią avalynę ir drabužius, mažiau kojos pavargsta, o varžybom tai be komentarų aukštakulniai būtų tiesus kelias į krūmus, ar griovį. biggrin.gif Kasdienai, žinoma, nuo namų iki darbo, galima ir aukštakulniais, ar platformomis pasipuošti, nejau čia persiaudinėsi pastoviai.
Atsakyti
Aš aukštakulnių negaliu avėti, tai negaliu iš patirties pakomentuoti, bet tikrai netikiu, kad nėra visiškai jokio skirtumo, kaip kad Gemma pakomentavo smile.gif Su aukštakulniais vis tiek pėdos padėtis pasikeičia, o su itin aukštais kulnais tai tikrai turėtų būti skirtumas spaudžiant pedalą. Aišku, jei kalbame apie automatą, tai ten stipriai išminti pedalų nelabai tenka, bet va su sankaba šiek tiek kitaip būtų. Priešingu atveju ir per varžybas nesukeltų tokių problemų, kaip kad džu paminėjo biggrin.gif
Atsakyti
Mano irgi visi batai aukstakulniai, isskyrus pora, kuriuos turiu vairavimui. Skirtumas labai didelis, tarkim jei kulniukas smailas, tai jis i ta kilimeli lenda, kliuna.. Su platforma pedalas tikrai nesijaucia tiek, kiek su balerina. Ilgoj kelionej manau labai iskaustu koja su aukstais kulnais biggrin.gif Man patogiau su lygiu kulnu, bet ziema bandysiu su nedidele platforma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(džu @ 2014 09 30, 08:31)
o varžybom tai be komentarų aukštakulniai būtų tiesus kelias į krūmus, ar griovį. biggrin.gif  Kasdienai, žinoma, nuo namų iki darbo, galima ir aukštakulniais, ar platformomis pasipuošti, nejau čia persiaudinėsi pastoviai.

apie varžybas nešneku drinks_cheers.gif čia visai kitas lygis. jei dalyvaučiau varžybose, tai ir atitinkamą avalynę įsigyčiau.
kalbu apie paprastą važiavimą į/iš darbo, po miestą pasimalt truputį po darbo

QUOTE(Little feet @ 2014 09 30, 13:18)
tikrai netikiu, kad nėra visiškai jokio skirtumo, kaip kad Gemma pakomentavo

nefantazuok doh.gif aš nesakiau, kad nėra jokio skirtumo. tik sakiau, kad negaliu sau leisti pasikeisti avalynės vien dėlto, kad pasidariau vairuotoja. jei galėčiau sau leisti šimtą porų batų, gal ir turėčiau atskirus vairavimui. o dabar prisitaikau prie esamos situacijos ir tiek. kaip ir dauguma moterų, kurių finansai riboti rolleyes.gif
be to, nežinau kaip tu, bet aš tai tikrai ne kulnu pedalą spaudžiu... lotuliukas.gif

QUOTE(Shalimar @ 2014 09 30, 13:38)
Mano irgi visi batai aukstakulniai, isskyrus pora, kuriuos turiu vairavimui. Skirtumas labai didelis, tarkim jei kulniukas smailas, tai jis i ta kilimeli lenda, kliuna.. Su platforma pedalas tikrai nesijaucia tiek, kiek su balerina. Ilgoj kelionej manau labai iskaustu koja su aukstais kulnais biggrin.gif  Man patogiau su lygiu kulnu, bet ziema bandysiu su nedidele platforma smile.gif

priprasi mirksiukas.gif į medžiaginius kilimėlius ir man strigdavo, dabar nusipirkau truputį rimtesnius guminius, tai nebekliūva.
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 09 30, 15:18)
nefantazuok  doh.gif  aš nesakiau, kad nėra jokio skirtumo. tik sakiau, kad negaliu sau leisti pasikeisti avalynės vien dėlto, kad pasidariau vairuotoja. jei galėčiau sau leisti šimtą porų batų, gal ir turėčiau atskirus vairavimui. o dabar prisitaikau prie esamos situacijos ir tiek. kaip ir dauguma moterų, kurių finansai riboti rolleyes.gif
be to, nežinau kaip tu, bet aš tai tikrai ne kulnu pedalą spaudžiu...  lotuliukas.gif
aš replikavau į šią dalį:
QUOTE(Gemma @ 2014 09 30, 08:51)
apskritai, kai dar tik mokiausi vairuot, man instruktorius akcentavo, kad svarbu, kad avalynė tvirtai ant kojos laikytųsi, o kulnai, platformos ir visa kita jau mano asmeninis pasirinkimas.
Ir ramiau šiek tiek su tonu mirksiukas.gif Tikrai neaiškinu kas ką turi daryti, kalbu tik apie tai, kad skirtumas tikrai turi būti. Kulnu ar ne kulnu, bet su aukštakulniu pėda jau yra tam tikroje alia pasistiebimo padėtyje, todėl esant ekstra atvejui lieka ribotas judesys. Ačiū už dėmesį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Little feet @ 2014 09 30, 14:18)
Aš aukštakulnių negaliu avėti, tai negaliu iš patirties pakomentuoti, bet tikrai netikiu, kad nėra visiškai jokio skirtumo, kaip kad Gemma pakomentavo smile.gif Su aukštakulniais vis tiek pėdos padėtis pasikeičia, o su itin aukštais kulnais tai tikrai turėtų būti skirtumas spaudžiant pedalą. Aišku, jei kalbame apie automatą, tai ten stipriai išminti pedalų nelabai tenka, bet va su sankaba šiek tiek kitaip būtų. Priešingu atveju ir per varžybas nesukeltų tokių problemų, kaip kad džu paminėjo biggrin.gif

Rimtai? bigsmile.gif As pasijutau ne viena tokia,nes irgi negaliu aukstakulniu aveti bigsmile.gif + isvis galiu aveti tik sportine avalyne,t.y.-patogia smile.gif
Atsakyti
Puikus straipsnis ir tikrai auksiniai patarimai http://www.15min.lt/...456505?cf=gazas
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2014 09 29, 21:12)
Užsidėjau rudeninius batus su kokiu 5 cm kulniuku, iki tol vairavau su lygiapadžiais. Labai keistas jausmas. Grizinejant namo galvoju-jei avarijos nepadarysiu, daugiau nevažiuosiu su jais. Kažkaip nejaučiu pedalu, kiek juos spaust, kliūna už kilimėlio iškilimu man kulnas. Įmanoma priprast matyt, bet gal kol kas persiaudinėsiu.

Va va smile.gif Aš ir nusipirkau rudeninius batus, bandžiau su jais važiuot, tai ir nejaučiau kiek spausti, nepatogu buvo...
Atsakyti
O aš kai pradejau vairuoti ,pasidariau labai reikli avalynei, perkant visada atkreipiu demesį į padą, kad butu lankstus, o ne medinis, kitaip nejaučiu normaliai pedalu ir nemegstu taip vairuoti, o vairuoju ir su aukštakulniais, bet turiu tada susitaikyti kad koja kaba ore, mano dydis 35 biggrin.gif ,tai net nepasiekiu kilimelio, jei į/iš darbo tai nieko, bet jei toli važiuot, keičiu avalynę ax.gif
Atsakyti
Man susivaro ne pats padas, o ten kur odinė bato dalis, virš kulno. Pėda irgi nedidelė, gaunasi vis suku pėdą nuo stabdžio prie greičio, sukiojant trinasi ta bato dalis. Guminiai kilimėliai nuskuta bato odą.
Atsakyti
Vakar kazkokia pana su golfu uzkiso man. Na, galvoju, dar yra maziau mokanciu vairuot uz mane, bet naglu
Atsakyti