QUOTE(zuikis5 @ 2014 09 24, 13:38)
Šiaip tai labai džiaugiuosi kad įveikiau visus sunkumus ir išsilaikiau teises

nes atrodo, kad kažkoks dar vienas pasaulis atsivėrė - ir kad tenka domėtis technika bei eismo peripetijomis, tiek kad važiuojant rodos kitaip pamatai žmones, ypač kitus vairuotojus - ir charakterius, ir kultūrą, ir įpročius... lyg dar vienas bendravimo būdas
Pritariu

Aš anksčiau nesidomėjau niekuo, bet pradėjus vairuoti dabar domina ir kitos temos susijusios su automobiliais. Pvz. visai skaniai "surijau" temą apie padangas
QUOTE(Shalimar @ 2014 09 24, 13:44)
Tikiuosi pagaliau bent iki parduotuves nuvaziuosiu, vis sioks toks pasiekimas
Iš pradžių iki parduotuvės, vėliau iki kitos, o paskui ir į paštą pavyks
QUOTE(Tikrė @ 2014 09 24, 15:32)
Šiandien MB mane apklykė, nes su pavarom nesusitvarkiau, iš karto grįžo visi prasti prisiminimai, kai mokiausi ir laikiau egzaminus, tiesiog suakmenėjau.. Nesu kažkokia baisia jautri, vairavimas atskleidė naujų baimių puokštę
Ale tikrai, ko čia klykti
Aš pasidžiaugsiu savo vyrais. Man į porą posūkių niekaip nepavyksta gražiai įvažiuoti, tai prie didesnio greičio per mažą pavarą įsimetu, tai atvirkščiai. Užkerėti jie man

Tai vežant vyrą paskutinį kartą taip sutrūkčiojo mašina. Pradėjau laukti komentaro, o jam nieko nepasakius, pati prisipažinau, kad vis nepavyksta. Tai jis taip ramiai: "ateis diena ir pavyks"

Kažkaip net kitomis akimis pamačiau žmogų

Anksčiau dar tėtis nustebino, nes aiškinausi su juo, kodėl porą kartų pajaučiau svylančios plastmasės kvapą salone (galvojau gal kas genda), tai jis paaiškino, kad pavažiuoju sankabos pilnai neatleidus (kamščiuose taip pasitaiko), o man išsigandus, kad "suėsiu" sankabą, jis irgi taip ramiai atsakė, kad pirmiau spėsiu išmokti, nei "suėsiu". Kas man keista, kad anksčiau nei vienas nebuvo toks pakantus

Gal amžius daro savo?