Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios Kauno mamytės :) 14 tema

QUOTE(Merginukee @ 2014 09 19, 12:52)
na pagal mano skaiciavimus tai tavo kitos mm turetu buti 17 diena  g.gif  nes man uzvakar trasidejo mm tai spalio 14 diena bus 28CD ir sekancia 15 jau mm turi buti  4u.gif

na matai as woman log programele tel turiu.realiai vakar pradejau nrml sirgti tai rodo po 28 d bus 15,bet sekancia diena 16 d turiu susirgti.as tikiuosi kad taip ir bus ir man mmm pasislinks va per 2 d.nes jei 18d susirgciau tai eina sau.per vestuves verysad.gif bandysiu vonioje guleti savaite pries vestuves kad issaukti.gal kazkaip pavyks aplenkti tas nelabasias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2014 09 19, 15:13)
na matai as woman log programele tel turiu.realiai vakar pradejau nrml sirgti tai rodo po 28 d bus 15,bet sekancia diena 16 d turiu susirgti.as tikiuosi kad taip ir bus  ir man mmm pasislinks va per 2 d.nes jei 18d susirgciau tai eina sau.per vestuves verysad.gif  bandysiu vonioje guleti savaite pries vestuves kad issaukti.gal kazkaip pavyks aplenkti tas nelabasias smile.gif

ir as naudoju woman pro log 4u.gif tai gerai tada skaiciuoji, jei vakar prasidejo tai sekancios 16 diena 4u.gif o as pastebejau kad jau antras menesis mm kazkokiso nelabai gausios, anksciau budavo kaip reikiant ax.gif o dabar viena diena tik gausiau, o siandien toks vaizdas kad jau baigsis nors tik trecia diena g.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 09 19, 16:23)
ir as naudoju woman pro log  4u.gif  tai gerai tada skaiciuoji, jei vakar prasidejo tai sekancios 16 diena  4u.gif  o as pastebejau kad jau antras menesis mm kazkokiso nelabai gausios, anksciau budavo kaip reikiant  ax.gif  o dabar viena diena tik gausiau, o siandien toks vaizdas kad jau baigsis nors tik trecia diena  g.gif

ai man ir taip pat.vakar tepliojo.snd nrml.ziuresiu kaip ryt.siaip nesuprantu ko man ciklas issireguliavo.bet galiu pasakyti kad siand su akusere kalbejau, nagus tvarkesi.sake penktadieni- pirmadieni buvo del to saules aktyvumo viskas sutrike.net moterys savaite anksciau gimde.sake ciklai visu issireguliavo nes konsultacijoj atsauke vizitus.turejo tikrintis pries mmm o va nei is sio nei is to susirgo tai sake ir man galejo pasislinkti del to
Atsakyti
QUOTE(justina* @ 2014 09 19, 15:48)

ir čia visos su tuo woman log biggrin.gif thumbup.gif
Mūsų TV dėl tos saulės buvo strigtelėjęs, paskui vėl atsigavo. Tai žmones gali tikrai veikti. Ot kažkokia nejuntama jėga ane blink.gif
Manau prieš vestuves dėl stresiuko mm užvėluos. Mano tiksliai per vestuves turėjo būt penktadienį, bet atėjo tik antrad biggrin.gif
Beje, vyrui užsiminus apie leliuką, mūsų myliukai padažnėjo. Daviau jam paskaityt tą nšp, kur sako reik kas antrą dieną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indraa-: 19 rugsėjo 2014 - 15:59
na ka mielosios pradejau kraujuot, nuvarem i ligonine, tai liepe 20h atvaziuot darys A verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraa- @ 2014 09 19, 17:56)

Mūsų TV dėl tos saulės buvo strigtelėjęs, paskui vėl atsigavo. Tai žmones gali tikrai veikti. Ot kažkokia nejuntama jėga ane blink.gif
Manau prieš vestuves dėl stresiuko mm užvėluos. Mano tiksliai per vestuves turėjo būt penktadienį, bet atėjo tik antrad biggrin.gif
Beje, vyrui užsiminus apie leliuką, mūsų myliukai padažnėjo. Daviau jam paskaityt tą nšp, kur sako reik kas antrą dieną.

tai visos ismanios smile.gif na as tikiuosi iki vestuviu baigsis.labai jau nenoreciau skaudanciu pilvu buti vestuvese.be to man pilvas buna padidejes...

QUOTE(Avaida @ 2014 09 19, 18:10)
na ka mielosios pradejau kraujuot, nuvarem i ligonine, tai liepe 20h atvaziuot darys A  verysad.gif

sakiai nieko nesakyti,bet stiprybes Jums console.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(Avaida @ 2014 09 19, 16:10)
na ka mielosios pradejau kraujuot, nuvarem i ligonine, tai liepe 20h atvaziuot darys A  verysad.gif
Laikykitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indraa- @ 2014 09 19, 16:56)

koks saunuolis 4u.gif maniskis per darbus jau I mano puse nebeturi kada paziureti doh.gif

QUOTE(Avaida @ 2014 09 19, 17:10)

o taip iskart A daro? nebando dar vaistais kazko sulaikyt?
laikykites 4u.gif
Atsakyti
tai kad sirdele nebeplaka, atsisluoksniuoja kazkas, ir sumazejus gimda ar tai gemaline puslele verysad.gif ir pilva lb skauda
Atsakyti
QUOTE(Avaida @ 2014 09 19, 16:54)
tai kad sirdele nebeplaka, atsisluoksniuoja kazkas, ir sumazejus gimda ar tai gemaline puslele  verysad.gif ir pilva lb skauda
A tai jau buvai pas ginę? Stiprybės ir už skausmus 4u.gif 4u.gif 4u.gif console.gif
Atsakyti
Liudna.. verysad.gif
Atsakyti
Avaida laikykis 4u.gif
svarbiausia neprarast vilties 4u.gif
Atsakyti