Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančios Kauno mamytės :) 14 tema

Labukas, pas mane nieko naujo. Savijauta grįžo į vėžes. Laukiam toliau biggrin.gif
Atsakyti
kokia ramuma g.gif
net baugu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 09 18, 13:05)
kokia ramuma g.gif
net baugu... rolleyes.gif

tai ko dabar jau baugu 4u.gif
musu mazai visai cia, butu gerai nauju veidu sulaukti smile.gif gal pagyvetu tema smile.gif

as kazkaip jauciuosi issisemus planavimo klausimu, jauciu net pesimizma kai kuriuose postuose tai labai stengiuosi daug nesireiksti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 09 18, 13:29)
tai ko dabar jau baugu  4u.gif
musu mazai visai cia, butu gerai nauju veidu sulaukti smile.gif gal pagyvetu tema smile.gif

as kazkaip jauciuosi issisemus planavimo klausimu, jauciu net pesimizma kai kuriuose postuose tai labai stengiuosi daug nesireiksti biggrin.gif

o as irgi jau turiu pesimistisku minciu.. nors dar nelb prisileidziu jas, bet jos jau bisky skverbiasi y mano pasamone.. vis uzeina tokia mintele, kad gal busiu butent is tu kurie negali susilaukti vaikelio..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vakar darzeli sake, kad greiciausiai maniske perkels i darzelio grupe, nes jei nera ka veikti lopselyje ax.gif Tai gal jau tada labiau nores eit doh.gif

O as uzsimaniau nunerti suknele maziukei i darzeli doh.gif Niekad sukneles neneriau, dar ir ilgom rankovem noriu, tai knisu interneta kaip ta virsu sukneles nunerti, su apacia kaip ir viskas aisku g.gif

O pas gine nusprendziau saziningai laukti spalio1d. jau apsiraminau ir praejo tas tryzniojimas, krutine tempia, pykina tai nusiteikiu geriausiam cool.gif o bus kaip D duos unsure.gif

o gal kuri jau pralaus ledus kaaaaaaaa, kaip ir laikas butu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avaida @ 2014 09 18, 13:44)
Sveikos  4u.gif

Vakar darzeli sake, kad greiciausiai maniske perkels i darzelio grupe, nes jei nera ka veikti lopselyje  ax.gif  Tai gal jau tada labiau nores eit  doh.gif

O as uzsimaniau nunerti suknele maziukei i darzeli  doh.gif  Niekad sukneles neneriau, dar ir ilgom rankovem noriu, tai knisu interneta kaip ta virsu sukneles nunerti, su apacia kaip ir viskas aisku  g.gif

O pas gine nusprendziau saziningai laukti spalio1d. jau apsiraminau ir praejo tas tryzniojimas, krutine tempia, pykina tai nusiteikiu geriausiam  cool.gif o bus kaip D duos  unsure.gif

o gal kuri jau pralaus ledus kaaaaaaaa, kaip ir laikas butu  bigsmile.gif

nu duok D... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 09 18, 13:42)
o as irgi jau turiu pesimistisku minciu.. nors dar nelb prisileidziu jas, bet jos jau bisky skverbiasi y mano pasamone.. vis uzeina tokia mintele, kad gal busiu butent is tu kurie negali susilaukti vaikelio..

vyk bloga mintis i sona 4u.gif kai praeis kokie metai planavimo tada jau galesi galvot kad kazka daryt reikia smile.gif

QUOTE(Avaida @ 2014 09 18, 13:44)
Sveikos  4u.gif

Vakar darzeli sake, kad greiciausiai maniske perkels i darzelio grupe, nes jei nera ka veikti lopselyje  ax.gif  Tai gal jau tada labiau nores eit  doh.gif

O as uzsimaniau nunerti suknele maziukei i darzeli  doh.gif  Niekad sukneles neneriau, dar ir ilgom rankovem noriu, tai knisu interneta kaip ta virsu sukneles nunerti, su apacia kaip ir viskas aisku  g.gif

O pas gine nusprendziau saziningai laukti spalio1d. jau apsiraminau ir praejo tas tryzniojimas, krutine tempia, pykina tai nusiteikiu geriausiam  cool.gif o bus kaip D duos   unsure.gif

o gal kuri jau pralaus ledus kaaaaaaaa, kaip ir laikas butu  bigsmile.gif

maniske iskart ejo i darzelio grupe ) dabar ji viena is jauniausiu grupeje bet daugiausiai visko moka kaip aukletoja sako smile.gif

o suknele patarciau reglanu nerti, labai paprasta ir grazu smile.gif
Papildyta:
pas mane albume gali paziuret kaip atrodo smile.gif

foto2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merginukee: 18 rugsėjo 2014 - 13:07
QUOTE(Merginukee @ 2014 09 18, 14:05)
vyk bloga mintis i sona  4u.gif  kai praeis kokie metai planavimo tada jau galesi galvot kad kazka daryt reikia smile.gif
maniske iskart ejo i darzelio grupe ) dabar ji viena is jauniausiu grupeje bet daugiausiai visko moka kaip aukletoja sako smile.gif

o suknele patarciau reglanu nerti, labai paprasta ir grazu smile.gif
Papildyta:
pas mane albume gali paziuret kaip atrodo smile.gif

foto2

nenoriu spjaut y vandeny is kurio teks galbut gerti.. bet bijau jei teks planuot, puse metu, metus, du.. man tai atrodo toks ilgas laikas kad baisu..
jau as ysiwaizduoju kaip sawo lelyte padabini wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stejjse:): 18 rugsėjo 2014 - 13:10
QUOTE(stejjse:) @ 2014 09 18, 14:09)
nenoriu spjaut y vandeny is kurio teks galbut gerti.. bet bijau jei teks planuot, puse metu, metus, du.. man tai atrodo toks ilgas laikas kad baisu..
jau as ysiwaizduoju kaip sawo lelyte padabini  wub.gif

na man jau praejo beveik metai, spali bus tai kazkaip atrodo daug, bet praejo greitai doh.gif nepastebesiu ir kaip dukryte uzaugs biggrin.gif jau man ji tokia didele atrodo ax.gif
dabar savo mergytei kazkaip nieko nemezgu ax.gif tik ziemai kokia kepure, dabar leliukiskus mezgu smile.gif tik nauju foto neikelus dar, turiu jau keleta darbeliu biggrin.gif nors nezinia kada reikes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 09 18, 14:16)
na man jau praejo beveik metai, spali bus tai kazkaip atrodo daug, bet praejo greitai  doh.gif  nepastebesiu ir kaip dukryte uzaugs biggrin.gif jau man ji tokia didele atrodo  ax.gif
dabar savo mergytei kazkaip nieko nemezgu  ax.gif  tik ziemai kokia kepure, dabar leliukiskus mezgu smile.gif tik nauju foto neikelus dar, turiu jau keleta darbeliu biggrin.gif nors nezinia kada reikes  blush2.gif

istikro pavydziu tewam (zinoma baltai pavydziu, jokiais budais ne juodai) kurie jau turi sawo leliukus, kurie praejo pro visa ta nezinia, laukima, nervinimasi, ar pastos, ar isnesios, ar isgimdys.. ar gims sveikas leliukas.. tikrai.. manau tai yra tokia ramybe viduj, kai wisa tai jau yra.. galbut as klystu.. bet tikrai kai pamastau,tai as noriu tik vieno sveiko vaikeliuko.. visa laika kalbu ir galwoju jog sawo gyvenime turesiu tik viena.. niekada kazkodel nenorejau dvieju, tryju ir pan. bet gal su laiku tai keisis.. bet db noriu tik vieno mazulelio ir nesvarbu ar tai mergyte, ar berniukas, svarbu sveikutis.
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 09 18, 14:30)
istikro pavydziu tewam (zinoma baltai pavydziu, jokiais budais ne juodai) kurie jau turi sawo leliukus, kurie praejo pro visa ta nezinia, laukima, nervinimasi, ar pastos, ar isnesios, ar isgimdys.. ar gims sveikas leliukas.. tikrai.. manau tai yra tokia ramybe viduj, kai wisa tai jau yra.. galbut as klystu.. bet tikrai kai pamastau,tai as noriu tik vieno sveiko vaikeliuko.. visa laika kalbu ir galwoju jog sawo gyvenime turesiu tik viena.. niekada kazkodel nenorejau dvieju, tryju ir pan. bet gal su laiku tai keisis.. bet db noriu tik vieno mazulelio ir nesvarbu ar tai mergyte, ar berniukas, svarbu sveikutis.

na zinok visa tai ka vardini tikrai nepraeina, nes kai turi leliuka tada visa laika del jo nerimauji ax.gif kad tik nesirgtu, kad tik gerai valgytu ir augtu, kad neuzsigautu, kad darzelyje gerai sektusi, ir t.t. :0 taip kad visa gyvenima tas jausmas bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Merginukee @ 2014 09 18, 14:37)
na zinok visa tai ka vardini tikrai nepraeina, nes kai turi leliuka tada visa laika del jo nerimauji  ax.gif  kad tik nesirgtu, kad tik gerai valgytu ir augtu, kad neuzsigautu, kad darzelyje gerai sektusi, ir t.t. :0 taip kad visa gyvenima tas jausmas bus smile.gif

taip as suprantu kad tada atsiranda kitos bedos.. bet juk tos bedos malonios.. nu nezinau.. kzkaip pasiziuriu as y sawo draugus kur leliukus turi, nu laimingi jie ir vargo nemato.. tikrai..
Atsakyti