Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija...nerimas...panikos atakos

QUOTE(Linaska1 @ 2014 09 21, 10:46)
Sveikos mergaitės,
Su jauniutes paskatinimu jungiuosi ir aš prie jūsų.
Po visą vasarą trukusio nerimo, baimės, baimės išeiti iš namų, baimės būti vienai namuose, baimės nualpti, pradėjau vatoti AD bei lankyti psichoterapijos užsiėmimus. Dar tik baiginėjasi pirmas mėnuo gydymosi, bet jau dažniau galiu pasigirti ramybe. Tačiau nerimas beabejo vis dar aplanko ir trukdo džiaugtis gyvenimu.

Sveika prisijungus 4u.gif

Mano vasara tokia pati buvo...
Kokius AD geri?
As nuo pirmad zadu pradet gerti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(yesboss @ 2014 09 21, 17:59)
Sveika prisijungus 4u.gif

Mano vasara tokia pati buvo...
Kokius AD geri?
As nuo pirmad zadu pradet gerti ax.gif

Geriu Escitalopram. Dar dvi savaites geriau Xanax po puse tabletes ryte ir vakare bei leidausi 5 B vitamino ampules (kas antrą dieną). Gydytoja aiškino, kad tai pagreitins AD veikimą. Jokių šalutinių požymių nejaučiau.
Atsakyti
QUOTE(Linaska1 @ 2014 09 21, 16:37)
O jūs mergaitės, sakykite ar nejaučiate sunkumo ant širdies. Tiesiog man pastarąsias porą dienų visada jaučiasi toks sunkumas ant širdies, tarsi jaudintumeisi prieš kokį svarbų įvykį, nors tikrai dėl nieko nesijaudinu. Neskauda, bet pastoviai tarsi spaudžia unsure.gif

Man visiskai lygiai taip pat, tik as sakyciau man sitas sunkumas ir spaudimas yra ne ant sirdies, bet ant krutines, kur va plauciai, atrodo koks kilograminis akmuo uzdetas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Linaska1 @ 2014 09 21, 18:56)
5 B vitamino ampules (kas antrą dieną).

o kokias ampules? ax.gif
Atsakyti
o kokias ampules? ax.gif
[/quote]

Neurorubine
Atsakyti
QUOTE(Linaska1 @ 2014 09 21, 14:13)
Netokia ir kantri, is karto bandžiau visokiais hemotapiniais vaistukais, lašiukais gydytis, bet pagerėjimo nuo jų nejaučiau.

Na as hemopatija uzsiimu tik kol jauciu kad viska kontroliuoju, bet va kai jau apima beviltiskumo jausmas del tu visu pojuciu, tai tada jau kito kelio nebera, tik vaistukai... Va ir siandien, tempa auksciausia buvo 37.7 nu bet sventai isitikinusi kad cia nuo nervu ir tas dar labiau nervina doh.gif Jau praktiskai jokie VD simptomai manes negasdina, bet sitas tai... jau tuoj termometro pradesiu bijot doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Wiki, nustokit matuotis temperatūrą ir kelti sau dar didesnį nerimą. Aš pati net darbe matuodavausi kas valandą. Raminkitės. Yra kaip yra. Nuo to nemirsit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 09 21, 20:25)
Wiki, nustokit matuotis temperatūrą ir kelti sau dar didesnį nerimą. Aš pati net darbe matuodavausi kas valandą. Raminkitės. Yra kaip yra. Nuo to nemirsit. 4u.gif

Na Jus visiskai teisi mirksiukas.gif Jau pernai su tom temperaturom rudeni irgi buvau uzsikabinusi, tik visa laime i kelione lapkriti isvaziavom kur +30 ir zydra jura wub.gif Gryzus jau jokiu durnu minciu nebebuvo - va kur vaistas geriausias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 09 21, 20:25)

drinks_cheers.gif jau kai uzsikabini tai uzsikabini, as pamenu net termometra kaip raminamuosius nesiuojaus ir visur ji kisdavau, tokia kaip priklausomybe buvo doh.gif
beje nuo tada praejo jau 4 metai ir praktiskai tris metys temperatura 35 su trupuciu, zodziu nusidave i kita puse, bet nekreipiu demesio irnesakyk.gif

Kaip savijautos mergaites, kai toks nekoks oras? 4u.gif
Atsakyti

[/quote]

Savaijauta nekokia. Atrodo, vaikai darželyje, džiaukis ramybe, bet vis neramu ant širdies.
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 09 22, 12:01)
drinks_cheers.gif  jau kai uzsikabini tai uzsikabini, as pamenu net termometra kaip raminamuosius nesiuojaus ir visur ji kisdavau, tokia kaip priklausomybe buvo doh.gif
beje nuo tada praejo jau 4 metai ir praktiskai tris metys temperatura 35 su trupuciu, zodziu nusidave i kita puse, bet nekreipiu demesio irnesakyk.gif

Jo, as irgi pernai net i kelione termometra ir vaistu nuo tempos prisidejau doh.gif Bet taip nei vieno nei kito ten ir nepanaudojau-ne ten mintys buvo biggrin.gif
Tai kai 37 su kapeikom tai nieko, bet va kai retkarciais iki 38 su virsum sokteli, tai soka nebloga ivaro doh.gif Jauti kad nerviskai, nusiramintum ir tempos nebeliktu - bet va nieko sau negali padaryt doh.gif Gerai, kad retai taip buna, bet isbalansuoja tai juodai... O dar tas aplinkinių rūpestis, kas cia man galetu buti - neimsi gi visiems ir neaiskinsi kad nervukai silpni tai ir tempa kyla biggrin.gif
Na man tai siandien jau geriau nei vakar, gal del to kad i darbuka isejau, nera vietos juodoms mintims, o ir termometro neturiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wiki123: 22 rugsėjo 2014 - 11:52
Wiki, o tau ka daktarai sako del tokios aukstos kartais tempos 4u.gif

Nes man lb keista kad tempa del nervu pakiltu virs 38, kazkaip net neitiketina, net baisu kai pagalvoji, jei tai kartojasi daznai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 09 22, 15:54)
Wiki, o tau ka daktarai sako del tokios aukstos kartais tempos 4u.gif

Nes man lb keista kad tempa del nervu pakiltu virs 38, kazkaip net neitiketina, net baisu kai pagalvoji, jei tai kartojasi daznai 4u.gif

Nei as kreipiausi nei ka i juos, nes visa tai trukdavo 1 diena - nurasydavau tiesiog virusui kokiam (kokiu ju dabar tik nebuna). Bet atsekiau tendencija, kad tai man dazniausiai po pervargimu pasireiskia, tai ir nurasau del to nervams... Tuo labiau kai bent siuo momentu tai jauciu, kad nerimukas ziauriai suvesejes...
Atsakyti