Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija...nerimas...panikos atakos

QUOTE(takemyscars @ 2014 09 19, 13:15)
Ooo, likimo draugė  4u.gif  man tai labai kalt nesiseka, man reikia suvokt esmę ir pan., o ne atsisėdus kalt žodį po žodžio. O čia, kaip suprantu, daug kas išeis ant kalimo.  doh.gif  bet nieko, teoriją ištversiu, o va už vairo atsisėdus tai turbūt iškart apsisysiosiu ir užpanikuosiu. Taip sudėtingai viskas iš šono atrodo - ir kelią matyt, ir mašiną kažkuriuo galu jaust, ir pedalus minkyt, ir bėgius mušinėt, vajėėėėė!  doh.gif

Kalt ir man nesiseka.aisku reguliuotojA mokiaus mintinai. Galvojau , kad sankryžu gyvenime nesuprasiu. O pasirodė, kad iškart jas isikirtau:) mokytis yra gerai! Bus ir tau viskas super!
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Žiūriu jau pozityviau nusiteikusios merginos smile.gif
Aš vat grįžau iš klinikos į namučius smile.gif jau aš kaip kuriozas su tais savo vaistais biggrin.gif cia buna tokios bendros vizitacijos, tai kas kart aš kuriu naujus planus nuo kada pradėsiu, bet nepradedu doh.gif visi žvengia, bobutės liepia gert vaistukus, blogai baigsis blink.gif
Išvis jaučiuosi truputį kaip laukinė, pripratau būt pajūry, parke...keista būt triukšme ir tarp daug žmonių, mes ten kaip šiltamy sirpstabtys pomidorai biggrin.gif
Kažko neproduktyvi savaitė ši, nesijaučiu patobulėjusi, tik sukausi tam pačiam rate GERT AD NEGERT biggrin.gif dabartinis tikslas nuo pirmadienio rolleyes.gif
Xanax jau mažinu pagal gydytojo nurodymus, sakė turėsiu numest, kitaip sakė blogai bus ax.gif
Takemyscars, kiek laiko gėrei tuos raminamuosius? Ar išgerdavai tik pagal reikalą? Xanax tai geras mano draugas, išgeri ir vingiais į lovą lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pavydžiu toms, kurios mokat valdyt savo nerimą ir "nesiparinat" dėl blogumų...o pagal terapiautus, psichologus ir psichiatrus, negalima nuo savęs bėgt ir kovot su savim, turi išgyvent kiekvieną emociją, nes užgniaužti jausmai ir sprogsta visokiomis VD formomis, žodžiu kapstau kapstau tą savo vidų, sunkus darbas!
Na dabar dvi dienelės pailsėt ir susivokt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2014 09 19, 13:15)
o va už vairo atsisėdus tai turbūt iškart apsisysiosiu ir užpanikuosiu. Taip sudėtingai viskas iš šono atrodo - ir kelią matyt, ir mašiną kažkuriuo galu jaust, ir pedalus minkyt, ir bėgius mušinėt, vajėėėėė!  doh.gif

cia is pradziu taip atrodo, o labai labai greitai priprasi ir dar ziurek ar tik nelakstysi 4u.gif as pries 8 metus laikiausi, ir nieko nekirtau, o po keleto kartu gatvej jau ir greiti virsyt sumaniau, intruktorius stabdyt turejo mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(yesboss @ 2014 09 19, 18:25)
Takemyscars, kiek laiko gėrei tuos raminamuosius? Ar išgerdavai tik pagal reikalą?

Buvo periodas, kad gėriau porą mėnesių Grandaxiną. Po to iškart liepė gert Bromazepamą, tai dar mėnesis. Tumet metų pertrauka be tablečių. Tada labai labai sugriebė visi blogumai ir supratau, kad nebepratempsiu, gavau Lexotanilio. Pagėriau porą savaičių ir po to jau pasilikau tik pagal situaciją smile.gif jei labai labai reikėdavo, išgerdavau. Ir po to viskas. Dabar jau virš metų ar netgi pusantrų nieko nebevartoju, tik savo minties galią smile.gif

Ačiū už palaikymą ir padrąsinimą dėl vairavimo, Lu ir jauniute smile.gif tikiuosi, viskas bus išties gerai. Svarbu, kad instruktorius nepakliūtų koks staugiantis, nes man viską nuo nulio turės aiškint, nieko aš nežinau, nei kaip pavaras mušinėt, nei kaip pajudėt, nieko absoliučiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2014 09 20, 11:25)

Ačiū už palaikymą ir padrąsinimą dėl vairavimo, Lu ir jauniute smile.gif tikiuosi, viskas bus išties gerai. Svarbu, kad instruktorius nepakliūtų koks staugiantis, nes man viską nuo nulio turės aiškint, nieko aš nežinau, nei kaip pavaras mušinėt, nei kaip pajudėt, nieko absoliučiai  doh.gif

Aisku tu instruktoriu visokiu ciudaku buna, bet kadangi mes mokam dirbt su savo mintim tai ir cia tas pats, juk tam ir eini, kad ismoktum, kai nieko nemoki ax.gif
Papildyta:
QUOTE(takemyscars @ 2014 09 20, 11:25)
porą mėnesių Grandaxiną

toki vaista girdziu pirma karta isvis g.gif cia raminamasis? 4u.gif
Atsakyti
Zinau grandaxiną, turiu, bet man xanax geresnis, o kaip tau darbe sekasi? ax.gif Mane siandien net mano teta sunervino, nesamones kalbejo, jauciu kaip blogumas uzeina, tai galvoju kaip darbe bus, ten daug moteru, o ypac kalbanciu nesamones biggrin.gif Arba kai gausiu kokia sunkia uzduoti g.gif
O del teisiu, as pati tik metu vairavimo staza turiu, tai drebanciom kojom rankom ejau, lasiukus geriau, sunku man buvo, tokiai jautruolei, bet islaikiau is pirmo karto, patinka labai but nepriklausomai ir vairuoti paciai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 09 20, 11:20)
toki vaista girdziu pirma karta isvis g.gif  cia raminamasis? 4u.gif

Grandaxinas nerimo slopinimui smile.gif dieninis toks, benzodiazepinas.

QUOTE(yesboss @ 2014 09 20, 13:29)
Zinau grandaxiną, turiu, bet man xanax geresnis, o kaip tau darbe sekasi?  ax.gif

Man tai darbe viskas normaliai. Vyrų kolektyve dirbu, tai nei ten intrigų, nei dar kokio briedo. Kaip tik visada pablevyzgojam, kad nuotaiką pasikelt smile.gif nebent šiaip sukrenta daug projektų, darbelių ar klientai žiauriai sunervina, tai paskui namuose jau atsidrebu ir atsisvaiguliuoju, darbe stengiuosi nufiltruot visą brudą ir koncentruotis į darbus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2014 09 20, 14:51)
Grandaxinas nerimo slopinimui smile.gif dieninis toks, benzodiazepinas.
Man tai darbe viskas normaliai. Vyrų kolektyve dirbu, tai nei ten intrigų, nei dar kokio briedo. Kaip tik visada pablevyzgojam, kad nuotaiką pasikelt smile.gif nebent šiaip sukrenta daug projektų, darbelių ar klientai žiauriai sunervina, tai paskui namuose jau atsidrebu ir atsisvaiguliuoju, darbe stengiuosi nufiltruot visą brudą ir koncentruotis į darbus smile.gif

O tau tik raminamuosius skyrė ar AD nesiūlė? smile.gif Man neleidzia tiek raminamųjų vartot, dar nei mėnesio nenaudoju, o jau mažint liepia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yesboss: 20 rugsėjo 2014 - 16:22
QUOTE(yesboss @ 2014 09 20, 17:20)
O tau tik raminamuosius skyrė ar AD nesiūlė?  smile.gif Man neleidzia tiek raminamųjų vartot, dar nei mėnesio nenaudoju, o jau mažint liepia...

ir gerai daro, jie geriau zino, prie ju priprantama tu raminamuju lb greitai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif
Kaip tik ruduo, taip as ir cia doh.gif Pernai kazkaip stebuklingai magistrinio rasymas ir kelione isgelbejo nuo pablogejimo, o simet jau jauciu chana pareina doh.gif Klausykit, ar gali būti tempa nuo nerimo? Bet ne kokie 37,1, o visi 38.5 blink.gif Sia savaite daug visko sukrito, daug streso, įtampos ir rezultate jauciu kad jau nebevaldau savo nerimo, o jis mane valdo doh.gif O siandien dar ta tempa be jokiu kitu simptomu... Buvau jau ismetus visus raminamuosius, galvojau gyvenime nebeprireiks... O va kai uzspaude, tai lekiau pas mama pasisokinedama siandien, kad duotu ir nakti galeciau ramiai issimiegot doh.gif
Atsakyti
Sveika Wiki,
nuo nerimo tikrai neturetu tokia tempa but. Gal koks virusas prikibo, tik dar nejauti simptomu, po poros dieneliu ziurek ir islys koks snarglys ar gerkle. Gali slapimo taku infekcija dar but. Tikrai nenurasyk ant nerimo.
Atsakyti
Na pradzioj savaites mano bernuzelis irgi kazkuo neaiskiu su auksta tempa ir be jokiu kitokiu pozymiu prasirgo, tik tiek kad man jau ne pirmas kartas toks, kai po jo ligu kazkaip neaiskiai ir pati su tempa iskrentu... Viska suverciu ant pervargimo del nemiegotu naktu ir streso, tik pati abejoju ar gali nuo to organizmas taip sureaguot g.gif
Jetau kaip negera, kai tempa ir nerimas i viena sukrenta doh.gif
Atsakyti