Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija...nerimas...panikos atakos

QUOTE(wiki123 @ 2014 09 20, 21:29)
Na pradzioj savaites mano bernuzelis irgi kazkuo neaiskiu su auksta tempa ir be jokiu kitokiu pozymiu prasirgo, tik tiek kad man jau ne pirmas kartas toks, kai po jo ligu kazkaip neaiskiai ir pati su tempa iskrentu... Viska suverciu ant pervargimo del nemiegotu naktu ir streso, tik pati abejoju ar gali nuo to organizmas taip sureaguot g.gif 
Jetau kaip negera, kai tempa ir nerimas i viena sukrenta doh.gif

bonita28 man apetitas koks buvo toks ir liko.. nieko nepastebejau..
wiki123 o man kai tik liga prasidejo praeitais metais tai 4 men laikesi temperatura.. nuo 37,3-39. stabili budawo 37.3 o truputy susirgus sokteldawo iki 39.. bet kai pasweikau ir temperatura dingo..
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 09 20, 21:59)
bonita28 man apetitas koks buvo toks ir liko.. nieko nepastebejau..
wiki123 o man kai tik liga prasidejo praeitais metais tai 4 men laikesi temperatura.. nuo 37,3-39. stabili budawo 37.3 o truputy susirgus sokteldawo iki 39.. bet kai pasweikau ir temperatura dingo..

O jetau... tai kaip gyvent su tokia tempa tiek laiko blink.gif ar tie 39 labai jau retai budavo?
O raminamieji ja bent nuimdavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wiki123: 20 rugsėjo 2014 - 21:05
QUOTE(wiki123 @ 2014 09 20, 22:02)
O jetau... tai kaip gyvent su tokia tempa tiek laiko blink.gif ar tie 39 labai jau retai budavo?
O raminamieji ja bent nuimdavo?

39 buvo tik karta.. Man nueme ta temperatura tik geresne mano bukle,, kadangi td dar negeriau jokiu raminamuju nes ieskojau rimtesnes ligos..
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 09 20, 22:12)
39 buvo tik karta.. Man nueme ta temperatura tik geresne mano bukle,, kadangi td dar negeriau jokiu raminamuju nes ieskojau rimtesnes ligos..

Na man tai 37,1 tai irgi praktiskai norma, bet tokie vienadieniai pakilimai, kai kaip sudauzytas jautiesi tai is proto baigia isvaryti... Po ju kazkaip sunkiai atsigauti eina (tiek psichologiskai tiek fiziskai). Zodziu, panasu kad kita savaite vel zygiuoju pas savo daktariuka verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,
Su jauniutes paskatinimu jungiuosi ir aš prie jūsų.
Po visą vasarą trukusio nerimo, baimės, baimės išeiti iš namų, baimės būti vienai namuose, baimės nualpti, pradėjau vatoti AD bei lankyti psichoterapijos užsiėmimus. Dar tik baiginėjasi pirmas mėnuo gydymosi, bet jau dažniau galiu pasigirti ramybe. Tačiau nerimas beabejo vis dar aplanko ir trukdo džiaugtis gyvenimu.
Atsakyti
QUOTE(Linaska1 @ 2014 09 21, 11:46)
Sveikos mergaitės,
Su jauniutes paskatinimu jungiuosi ir aš prie jūsų.
Po visą vasarą trukusio nerimo, baimės, baimės išeiti iš namų, baimės būti vienai namuose, baimės nualpti, pradėjau vatoti AD bei lankyti psichoterapijos užsiėmimus. Dar tik baiginėjasi pirmas mėnuo gydymosi, bet jau dažniau galiu pasigirti ramybe. Tačiau nerimas beabejo vis dar aplanko ir trukdo džiaugtis gyvenimu.

Na bet tu ir kantri... As jau po pirmuju gasdinanciu simptomu, kai pajauciu kad nuo ju jau pradeda isivaziuoti nerimas lekiu vaistuku... Aisku kol dar sugebi nekreipti demesio i juos tai viskas ok, bet kai jau tai pradeda trukdyti dziaugtis gyvenimu, tai nesikankinu... mirksiukas.gif Gyvenimas per daug trumpas kad puse jo prasikankint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wiki123 @ 2014 09 20, 20:08)
Sveikos visos 4u.gif
Kaip tik ruduo, taip as ir cia doh.gif  Pernai kazkaip stebuklingai magistrinio rasymas ir kelione isgelbejo nuo pablogejimo, o simet jau jauciu chana pareina doh.gif Klausykit, ar gali būti tempa nuo nerimo? Bet ne kokie 37,1, o visi 38.5 blink.gif  Sia savaite daug visko sukrito, daug streso, įtampos ir rezultate jauciu kad jau nebevaldau savo nerimo, o jis mane valdo doh.gif O siandien dar ta tempa be jokiu kitu simptomu... Buvau jau ismetus visus raminamuosius, galvojau gyvenime nebeprireiks... O va kai uzspaude, tai lekiau pas mama pasisokinedama siandien, kad duotu ir nakti galeciau ramiai issimiegot doh.gif

Neteko dėl nerimo tokios temperatūros turėti. Bet 37,0 - 37,5 laikėsi nuolat. Bet jeigu norit įsitikinti, ar temperatūra ne nuo nerimo, įkalkit raminančių ir žiūrėkit ar dingo.
Yesboss, raminančius gerkit tik tuomet, kai labai reikia. Tikrai negerčiau kiekvieną dieną.
Atsakyti
QUOTE(wiki123 @ 2014 09 21, 13:05)
Na bet tu ir kantri... As jau po pirmuju gasdinanciu simptomu, kai pajauciu kad nuo ju jau pradeda isivaziuoti nerimas lekiu vaistuku... Aisku kol dar sugebi nekreipti demesio i juos tai viskas ok, bet kai jau tai pradeda trukdyti dziaugtis gyvenimu, tai nesikankinu... mirksiukas.gif  Gyvenimas per daug trumpas kad puse jo prasikankint mirksiukas.gif

Netokia ir kantri, is karto bandžiau visokiais hemotapiniais vaistukais, lašiukais gydytis, bet pagerėjimo nuo jų nejaučiau.
Atsakyti
O jūs mergaitės, sakykite ar nejaučiate sunkumo ant širdies. Tiesiog man pastarąsias porą dienų visada jaučiasi toks sunkumas ant širdies, tarsi jaudintumeisi prieš kokį svarbų įvykį, nors tikrai dėl nieko nesijaudinu. Neskauda, bet pastoviai tarsi spaudžia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaska1 @ 2014 09 21, 15:37)
O jūs mergaitės, sakykite ar nejaučiate sunkumo ant širdies. Tiesiog man pastarąsias porą dienų visada jaučiasi toks sunkumas ant širdies, tarsi jaudintumeisi prieš kokį svarbų įvykį, nors tikrai dėl nieko nesijaudinu. Neskauda, bet pastoviai tarsi spaudžia unsure.gif

man pastoviai toks jausmas,ryte nubudus jau baime ir krutines spaudimas ,o jums mergaites ar neverda galvoje ax.gif man zemiau pakausio atrodo,kad kunkuliuotu.Dar dvi savaites laukt MRT jauciu nukvailesiu išgeriau bromazepamo aprimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaska1 @ 2014 09 21, 16:37)

Būdavo pastovus toks spaudimas,sunkumas.Bet mano ir pagrindinė "filosofija'' buvo tada,kad man būtent su širdimi yra kažkas.Pradėjus vartoti AD viskas baigėsi

QUOTE(*mable* @ 2014 09 21, 16:46)
man pastoviai toks jausmas,ryte nubudus jau baime ir krutines spaudimas ,o jums mergaites ar neverda galvoje ax.gif man zemiau pakausio atrodo,kad kunkuliuotu.Dar dvi savaites laukt MRT jauciu nukvailesiu išgeriau bromazepamo aprimo doh.gif

tai tik įrodo,kad tai nieko rimto,jeigu išgėrus raminnčių praeina.
Atsakyti
na duok dieve,kad nieko rimto,bet tas galvos uzimas ,kad praeitu buciau pati laimingiausia verysad.gif
Atsakyti