Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Azu - viskas po truputį susitvarkys 4u.gif O dėl kursų TB gal ir teisus, gal ir geriau pinigus palaikyti vėlesniems kursams jeigu vėliau nemokami nesigautų nes tada būtų tikrai gaila įdirbį prarasti smile.gif O pasipykti tai gal ir nieko bloga, svarbu pykčio nelaikyti 4u.gif
Erendira - man irgi savaitgalį VNN buvo doh.gif vaikščiojau susiraukus ir niekas nesisekė. O sekmadienį anksti ryte Grikiuks įsirito pas man po anklode ir tiek jau murkė tiek jau prašėsi išglostomas kad man patapo VPG (visi protingi ir gražūs) biggrin.gif
Grybai tai gėris rolleyes.gif
Atsakyti
kaip as norec grybu blink.gif geru tokiu, o ne is pardos pievgrybiu, bet.... mano MB sako "viau" tai va.... jam ir susiai "viau" bet... kadangi, o bet, tciau mano gimtadinis bus, tai pazadejo mane ten nusivest ta proga thumbup.gif , bet vistiek grybu noriu, tokiu kaip mama prigrybavus padarydavo su bulbom, spirgais ir grietiene wub.gif
Atsakyti
Nu blyn taip valgyt noriu o jos čia kaip susitarę, aš irgi noriu grybų, ir sušių dar labiau, ir bulvių ir šampinjonai iš prekybcentrio man tiktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2014 09 22, 11:02)
Nu blyn taip valgyt noriu o jos čia kaip susitarę, aš irgi noriu grybų, ir sušių dar labiau, ir bulvių ir šampinjonai iš prekybcentrio man tiktų biggrin.gif

kai nori valgyti, viskas tinka biggrin.gif
Atsakyti
nuejau ir atsipjoviau desros kazkokios..... blink.gif bet vistiek jau nebesvietiskai noriu visokiu tokiu dalyku..... kuriuos cia privardyjom g.gif
Atsakyti
O aš vakar irgi prisišienavau grybų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tik problema tame buvo, kad po šeštadieninių pietų su cepelinais ir dar kai kuo biggrin.gif sunkoka buvo biggrin.gif Bet geras labai oras, gera kompanija viską pataisė. O kai dar po grybavimo ant mašinos kapoto surengėm šiokias tokias vaišes iš vis liuks buvo. Nes draugės gimtadienis kaip tik buvo, tai nei ji nei aš tokio gimtadienio dar nešventėm biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Užtat šiandien po grybavimo jaučiuosi kaip po labai labai gero bulviakasio, skauda visą verysad.gif

Tiesa ir aš pamiršau pagirti šniūrelio gaudymo ypatumus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už pagyras blush2.gif Nors mano fantazija ir laki, bet man pačiai labai smalsu būtų pamatyti, kokie veidai slepiasi už nick'ų. ax.gif Kai kurių merginų foto mačiau seniau iš susitikimo, berods, pas Magnuną, taip pat busy, Erodės foto mačiau. Taip, ten prekiavo ir rariuko puikiosiomis katininėmis šlepetėmis, ale man šlepečių su šuniukais reikėjo, kad Čijai širdies neskaudėtų. tongue.gif Ai, prisiminiau, Murr Cafe vaikai sprendė kryžiažodį ( Rustės gal sudarytą) apie kates, tai pasipiktino vienu klausimu:" Gyvūnas, su kuriuo nesutaria katės". Atsakymas turėjo būti šuo, bet mano vaikinai burbuliavo, kad tai netiesa tongue.gif
Erode, tu lyg klausei vyresnės katės maitinimo, bet parašysiu, kaip šeriu saviškę. Nuolat nenormuojamai pripilta "Taste of the wild" ir kartą per dieną duodu žalios gabaliukais supjaustytos mėsos saujelę ( prisiruošiu kameroje maišelių, kur sumiksuoju galvijų širdį, kalakutienos arba vištienos krūtinėlę ir jautieną, iš vakaro išsiimu, kad atšiltų). Manau, kad žalia mėsa geriau, nei konservai, tad pastarųjų neduodu.
Šaunuolis Šmikis, kad wc reikalai pagerėjo thumbup.gif O, kad duodasi per vazonėlius, taigi mažylių toks darbas- namus siaubti bigsmile.gif
Weronicos G linkiu kuo lengviau išdaiginti krūminukus ir nebekarščiuoti 4u.gif
Kruopa tikrai pagalbininkė, tai pomidorus konservuoja, tai slyvas priskynusi vaišina. wub.gif Ir kokia graži foto, kur tik akyš, aušyš ir baltos lapcės iš už lagamino kyšo wub.gif Maurencijau, negundyk, prigult tai aš mielu noru, bet po valandos į darbą traukt reikės rolleyes.gif
Azu, o Tu gal internete paieškok kokių nemokamų anglų kalbos pamokėlių, ar kokių mokomųjų knygų atsisiųsk, kad iki Naujų tas laikas greičiau prabėgtų. Kuo daugiau veiklos susigalvosi, tuo lengviau Tau bus. Po to kursuose susipažinsi su kitais, susidraugausi, bus lengviau. TB irgi nelengva, psichologiškai jis jaučia atsakomybę už Tave. Dabar tas momentas išties nelengvas, bet Tu stipri, viskas vienaip ar kitaip susidėlios 4u.gif
Šiandien einam su Čija miške, šiltas lietus drėkina veido odą, botai ryškiai geltoni šlepsi, rupūžė ant tako tupi, bet nebučiavau, nes namie turiu jau savo princą... prisiminiau Irmutsią su malamutuke, kaži kaip jai sekasi? g.gif
Šeštadienį pasivaikščiojimo po miestą metu vyresnėlis nesidėjo striukės, šilta, mat, jam buvo. Aš ten pabandžiau įkalbint, bet gi ne, vaikinas suniekino mano pastangas ir štai...šiandien ryte jau gerklė jam baisingai skauda, limfmazgiai kaklo padidėję, brač, sirgt ruošiasi. Tempos nebuvo, tai į mokyklą išėjo. Bet nesibaigs, jaučiu, gerai, jam, kaip astmatikui, dažniausiai viskas žaibiškai į plaučius nusileidžia. verysad.gif Mano "o ką aš tau sakiau" susilaukė tik liūdno vaikino žvilgsnio. unsure.gif O Ainu, beje, kaip kažką jausdama, susirangė sūnui ant kelių ir į jo kaklą murkdama trynėsi iš ryto.

Atsakyti
Aist, gal nebūtinai šeštadienį vaikis peršalo, gal per krikštynas (jei ėjo), nes mano mergė tik žiopsojo, o ir tai sustirusi grįžo... pasirūpink bernioku tuomet, nes licėjuje žiemą šalta verysad.gif Pamenu per, berods, antrą susirinkimą chemijos mokytoja sako - nupirkit vaikams vilnonių drabužių biggrin.gif doh.gif pirma, čia žiemą šalta, o antra, mes bandymo negalėjom padaryt (kažką ten įtrint turėjo) biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki mano gauruoti draugai ir draugės,
noriu pasidalinti su jumis savo rūpesčiu unsure.gif . pas mus spintoje gyvena baubas, toks apvalus, ilgu, lanksčiu kaklu ir uodega, kurią mamka kišą į rozetę sienoje. Tas baubas maždaug kartą per savaitę priverčia musų mamką išvesti jį po butą pasivaikščioti ir vaikšo visas piktas, urzgia, ūžia ir visad alkanas būna nes viską ką pakeliui sutinka - praryja blink.gif Mes su Grikiu labai jo bijom, o labiausiai bijom kad jis mūsų mamkos nenuskriaustų unsure.gif Ilgai galvojom ir sugalvojom kaip tą baubą iš namų išgyvendinti cool.gif Padėjom pelikę po sekciją, tokią ne mažytę, kurią baubas prarytų net nepastebėjęs bet ir ne per didelę, kad babui nekiltų įtarimo cool.gif Kai baubas vėl rpivertė mamką išvesti jį po butą pasivaikščioti, aišku jis pakišo galvą ir po sekcija, nes smalsumas jo tai žinokit nesvietiškas, visus kampus namuose aplando doh.gif ir vuolia thumbup.gif makt ir prarijo pelikę, o pelikė ėmė ir užstrigo gerklėje thumbup.gif Baubas pradėjo dusliai urgzti ir nieko daugiau praryti nebegalėjo. Mes su Grikiu puolėm lapcėm ploti ir vienas kitą sveikinti su pergale, nes neabejojom kad baubui galas, bet mūsų mamka puolė po namus bėgioti, bandė pelikę virbalu baubui gylyn sugrūsti bet kur tau - mes gerą palikę parinkom good.gif pelikė nė iš vietos biggrin.gif Mes jau norėjom mamkai padėti baubą iš namų išmesti kol jis neatsigavo, bet mamka jam kažką padarė ir baubas išspjovė mūsų pelikę blink.gif doh.gif Ir dabar pas mus viskas kaip ir prieš tai buvo - baubas vėl reikalauja kad mamka jį po butą vedžiotų, tik dabar jis gudresnis pasidarė, reikalauja, kad mūsų mamka prieš tai apžiūrėtų ar po sekcija ir sofa nėra naujų spastų jam paspęsta doh.gif Žodžiu vargsta toliau mūsų mamka, o juk taip arti iki išsivadavimo iš to baubo vergovės buvo, bet pati per savo nenuovokumą viską sugadino doh.gif Bet ką dabar padarysi, negalim mes su Grikiu savo nenuovokios mamkos vienos palikti nes viena ji visai be mūsų pražūtų doh.gif štai ir gyvenam toliau su baubu spintoje unsure.gif Ar ir jūsų mamkos tokios pat nenuovokios ir be jūsų pagalbos visiškai bejėgės būtų kaip kad mūsų?
Nuoširdžiai Jūsų
Kruopa

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 22 rugsėjo 2014 - 10:53
Erode, šeriu sausu suaugusioms katės, stengiuosi super premium, bet pas mane nutukusiu nėra, 6 kg sveria tik p. Šponkus, bet jis didelis katinas...Maikuka su Kobriuku 5kg- apvaliu formu merginos biggrin.gif Čiūčia, Gražuolė 4 kg idealių formų, o Persiukai vos 3,5 traukia, ir tas 0.5 jaučiu kailis biggrin.gif

O jau foto prisižiūrėja wub.gif Ainu nasuja favoritė, biggrin.gif Magija gražutė wub.gif vargšas Grikis ant dietos verysad.gif biggrin.gif

Su Vilkra jau šnekėjau, kas link skiepų. Jei katė viena neleidžaima į kiemą, gal būt galima ir neskiepyti (nors aš skiepyčiau kas 3 metus) Kodėl kas 3, o todėl, kad maro skiepas galioja 3 metus, jis 100 procentų apsaugo, nuo kalcio ir rino galioja metus ir veiksmingas tik 60 procentų (prieglaudoj skiepyti sėkmingai serga tiesa gal forma lengvesnė)

Dabar kas link maro skaito kad nepraėjus metams po maro nepavojinga imti tik skiepytus katinus nuo 6 mėn. Kodėl ? Kiek domėjausi skiepais tai kačiiukai kažkur iki 1-3 mėn turi imuniteta iš mamos, pas visus skirtingai, ir jeiu kačiukas skiepijamas 2-*3 mėn. dar turi mamos imuninių lastelių- toks skiepas praktiškai nelabai suveikia, dėl to ir reikalinga revakcinacija . Dar kalbėjau su viena rimta vete apie skiepus, tai ji sakė, jei mama yra skiepyta, kačiukus galima skiepyti vieną kartą nuo 3 mėn. pilna vakcina, jei mama neskiepyta, tai pirmą kart skiepyti kačiukus nuo 2 mėn, antrą kart 3-4 mėn....prirašiau
O aš niekaip finansiškai nsusikaupiu...reikia paskiepyti 8 nuosavus...iki naujų būtinai...

einu skaityti toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 09 22, 10:50)
Aist, gal nebūtinai šeštadienį vaikis peršalo, gal per krikštynas (jei ėjo), nes mano mergė tik žiopsojo, o ir tai sustirusi grįžo... pasirūpink bernioku tuomet, nes licėjuje žiemą šalta  verysad.gif Pamenu per, berods, antrą susirinkimą chemijos mokytoja sako - nupirkit vaikams vilnonių drabužių  biggrin.gif  doh.gif  pirma, čia žiemą šalta, o antra, mes bandymo negalėjom padaryt (kažką ten įtrint turėjo)  biggrin.gif

Niu gal... Sunku, aišku, pasakyt. Ai, nugi ne šešioliktą kartą serga, išsikapstys. Tik va sekmadienį vaikio 15-as gimtadienis, su draugais norės švęst. Kaip bus, taip. Ačiū už patarimus, jis toks "nesirengiantis", tai dabar bent žinosiu, kad reik kaip tai įkalbėt.
Atsakyti
Oj Kruopa wub.gif nežinau, kaip jums padėti su tuo baubususitvarkyti... Magnuna fantastiškas pasakojimas biggrin.gif
Atsakyti