Ačiū, merginos, už pagyras

Nors mano fantazija ir laki, bet man pačiai labai smalsu būtų pamatyti, kokie veidai slepiasi už nick'ų.

Kai kurių merginų foto mačiau seniau iš susitikimo, berods, pas Magnuną, taip pat busy, Erodės foto mačiau. Taip, ten prekiavo ir
rariuko puikiosiomis katininėmis šlepetėmis, ale man šlepečių su šuniukais reikėjo, kad Čijai širdies neskaudėtų.

Ai, prisiminiau, Murr Cafe vaikai sprendė kryžiažodį (
Rustės gal sudarytą) apie kates, tai pasipiktino vienu klausimu:" Gyvūnas, su kuriuo nesutaria katės". Atsakymas turėjo būti šuo, bet mano vaikinai burbuliavo, kad tai netiesa
Erode, tu lyg klausei vyresnės katės maitinimo, bet parašysiu, kaip šeriu saviškę. Nuolat nenormuojamai pripilta "Taste of the wild" ir kartą per dieną duodu žalios gabaliukais supjaustytos mėsos saujelę ( prisiruošiu kameroje maišelių, kur sumiksuoju galvijų širdį, kalakutienos arba vištienos krūtinėlę ir jautieną, iš vakaro išsiimu, kad atšiltų). Manau, kad žalia mėsa geriau, nei konservai, tad pastarųjų neduodu.
Šaunuolis
Šmikis, kad wc reikalai pagerėjo

O, kad duodasi per vazonėlius, taigi mažylių toks darbas- namus siaubti
Weronicos G linkiu kuo lengviau išdaiginti krūminukus ir nebekarščiuoti
Kruopa tikrai pagalbininkė, tai pomidorus konservuoja, tai slyvas priskynusi vaišina.

Ir kokia graži foto, kur tik akyš, aušyš ir baltos lapcės iš už lagamino kyšo
Maurencijau, negundyk, prigult tai aš mielu noru, bet po valandos į darbą traukt reikės
Azu, o Tu gal internete paieškok kokių nemokamų anglų kalbos pamokėlių, ar kokių mokomųjų knygų atsisiųsk, kad iki Naujų tas laikas greičiau prabėgtų. Kuo daugiau veiklos susigalvosi, tuo lengviau Tau bus. Po to kursuose susipažinsi su kitais, susidraugausi, bus lengviau. TB irgi nelengva, psichologiškai jis jaučia atsakomybę už Tave. Dabar tas momentas išties nelengvas, bet Tu stipri, viskas vienaip ar kitaip susidėlios
Šiandien einam su Čija miške, šiltas lietus drėkina veido odą, botai ryškiai geltoni šlepsi, rupūžė ant tako tupi, bet nebučiavau, nes namie turiu jau savo princą... prisiminiau
Irmutsią su malamutuke, kaži kaip jai sekasi?
Šeštadienį pasivaikščiojimo po miestą metu vyresnėlis nesidėjo striukės, šilta, mat, jam buvo. Aš ten pabandžiau įkalbint, bet gi ne, vaikinas suniekino mano pastangas ir štai...šiandien ryte jau gerklė jam baisingai skauda, limfmazgiai kaklo padidėję, brač, sirgt ruošiasi. Tempos nebuvo, tai į mokyklą išėjo. Bet nesibaigs, jaučiu, gerai, jam, kaip astmatikui, dažniausiai viskas žaibiškai į plaučius nusileidžia.

Mano "o ką aš tau sakiau" susilaukė tik liūdno vaikino žvilgsnio.

O Ainu, beje, kaip kažką jausdama, susirangė sūnui ant kelių ir į jo kaklą murkdama trynėsi iš ryto.