Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

sveikos kačių mylėtojos,gal yra narių iš Klaipėdos,pajūrio?

Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 09 22, 10:53)
Sveiki mano gauruoti draugai ir draugės,
noriu pasidalinti su jumis savo rūpesčiu  unsure.gif . pas mus spintoje gyvena baubas, toks apvalus, ilgu, lanksčiu kaklu ir uodega, kurią mamka kišą į rozetę sienoje.
...štai ir gyvenam toliau su baubu spintoje  unsure.gif  Ar ir jūsų mamkos tokios pat nenuovokios ir be jūsų pagalbos visiškai bejėgės būtų kaip kad mūsų?
Nuoširdžiai Jūsų
Kruopa

Vaje, Kruoputės laiškas wub.gif Pas mus centrinis siurblys įrengtas, tai visuose aukštuose yra tik skylės, į kurias įkišama siurblio žarna, o šitos pas mus nieks nebijo. Ainu tai išvis gali apsiurbti iš visų pusių, kol nepabaksnoji antgaliu į šoną, tol nei letenos nepajudina. doh.gif
Bet mažutė kažkiek feno bijojo. Nu taip simboliškai bigsmile.gif Kadangi mes nakčiai užsidarome miegamojo duris, o maža Ainu kartais naktį surengdavo koncertus prie mūsų durų, tai perkišau pro durų apačią su prailgintoju pajungtą feną, atsuktą į arijų solistę, ir įjungdavau į rozetę kištuką prie miegamojo lovos naktį, kai išgirsdavau kniaukimą. Staiga įsijungiantis feno garsas ir pūtimas kurį laiką padėjo, bet... netrukus fenas patapo akomponuojančiu draugeliu, kuris tik praturtindavo naktinį koncertą... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 22 rugsėjo 2014 - 11:16
Norėjau paklaust gal galit parekomenduot gera veterinarą ar veterinarijos kliniką Klaipėdoje?planuojam sterelizuoti savo katytę,bet nežinau gero veterinaro,gal galėtumėt kas parekomenduot kokį gerą?būčiau labai dėkinga smile.gif
Atsakyti
Na Magnuna biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Vos puodelio su kava neišmečiau iš rankų doh.gif
Atsakyti
Šiandie mano VNN diena.

Rašyt tingisi, bjauri katė kėlė mane 5,00, bet aš didvyriškai kentėjau norą į WC ir nesikėliau. Tada grubiausiai buvo prikeltas MB - tėkštelėjimu į veidą be nagų su letenyte, kuris neištvėrė prichologinio teroro ir buvo tiesiog beveik nešte nuneštas virtuvėn duoti vargšei išalkusiai ir praktiškai nepanešamai katytei konservo. Bet jis nesicackina, pribėrė sausiukų, ant viršaus šaukštą konservo ir viskas. Konservą nuėdė ir vėl kelt atėjo... verysad.gif Pagrasinau, kad uždarysiu duris.
Maniškiui mažiui snargalas išlindo, nosis pagulta, kaip visada. Akys apraudę, gydau. Bet Aist, vietoj priekaištų galėtumėt iškart profilaktiškai purkštis purškaliukus ir didoką dozę vitamino C sukalt. Žinai, yra gera patarlė, lietuviškai gal ne taip gerai skambanti - po mūšio jau kumščiais nemojuojama...
Tašė vėl numyžo savo WC - iškiša užpakalį iš po durelių ir varo ant grindų... Negi vėl pirkt naują WC? g.gif Pakėlus patį WC, praktiškai nualpau nuo kvapo... Bala.
Kilimėlio dėjimas po apačia WC, kad kraiko išnešiojimą sumažint - betikslis, nes apmyža ir turiu skalbt.
Teks, ko gera, Magnunos patartą aukštų kraštų WC imti. Magnuna, pirkai Seniuos? Bet ar neįsigudrins vistiek ant krašto užlipt ir varyt per jį... Prisiekiu, WC valau kasdien. verysad.gif

Vojezau... Kruopyte, Griki, aš ir vargstu su mamka ir tuo baubu, tik jis pas mus gyvena už durų kambario. Dar nereikia jo įjungti, o mano jau - ir pėdutės atšalę.
Ir pasakysiu - mano mamka labai nesupratinga... Kaip Jums padėti, neišmanau. Buvau 2 pelikes ir kamuoliuką į pasalą padėjus, baubas susiurbė, mamkai jis išsijungė, kratė kratė. Iškratė. Ir vėl labai vargstu... aha... Laikykitės, likimo broliai... Tašė

http://oi59.tinypic.com/vxksae.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 22 rugsėjo 2014 - 13:05
QUOTE(Aist @ 2014 09 22, 12:12)
. netrukus fenas patapo akomponuojančiu draugeliu, kuris tik praturtindavo naktinį koncertą...  tongue.gif

lotuliukas.gif biggrin.gif Oi, Ainu biggrin.gif Fenas buvo kaip back vokalas biggrin.gif
Mano šunė (kolis) siurblio irgi nebijojo. Kol buvo jauna durniukė lakstydavo aplink lodama ir vis bandydavo į žarną įkasti. kai užaugo, pradėjo reikalauti kad ir ją nusiurbčiau biggrin.gif greitai surpato,k ad kambaryje nieko nepeš nes aš ją tiesiog apvažiuodavau su siurbliu, tai tykodavo manęs koridoriuje, atsistodavo skersa kad negalėčiau praeiti ir nė krust. Vieną šoną nusiurbdavau, po to atsukdavo kitą ir jautada galėdavau siurbti kambarius toliau biggrin.gif Čia jai turbūt vakuminis masažas būdavo biggrin.gif
QUOTE(Erode @ 2014 09 22, 12:32)
Teks, ko gera, Magnunos patartą aukštų kraštų WC imti. Magnuna, pirkai Seniuos? Bet ar neįsigudrins vistiek ant krašto užlipt ir varyt per jį... Prisiekiu, WC valau kasdien. verysad.gif

Aš pirkau Tome Philipse (Šiaurės miestelyje bet turėtų ir Ukmergės gatvėje būti tas pats) Pirkau uždarą tuoletą, tik vėliau viršų nėmiau bo nenorėjo uždaran mano dupcės lysti doh.gif Nuėmus viršų gavosi atviras tuoletas aukštais kraštais biggrin.gif
Štai radau nuotraukų kol dar cielas buvo
user posted image
user posted image
Atsakyti
Tašė puikiai tiktų mano Mažui į kompaniją - jį irgi 4 - 5 val rytais bado priepuolis ištinka doh.gif doh.gif
Dinutė tai neišdidi mergaitė, nueina pati pavalgyt, kai jai reikia. Indeliai pas mus visuomet su maistu. Nu bet Mažas, caraitis doh.gif , vienas nenueis, jį būtina prie bliūdų palydėt mad.gif
Kurį rytą prabudus nuo Mažo pypavimo ir kutenimo ūsais, pramerkiu akis, žiūriu man prie veido tupi abu blink.gif Ir Dinuską tuoj Mažas išmokys, kaip reik mamką už virvučių tampyt biggrin.gif

Smagus Kruopikės laiškas thumbup.gif
Turim ir mes tokį baubą, bet prijaukintą matyt, nebaisų visai biggrin.gif
Mažas tik su epiliatorium eina muštis biggrin.gif Arba su mano kojom, kodėl jos su tuo burzgalu "draugauja" biggrin.gif
O Dina nebijo nieko schmoll.gif Nei buties prietaisų, nei griaustinio, nei fejerverkų, nei svetimų žmonių, nei mano rėkimo, nei MB čiaudėjimo..

Mano katinų tūlikas - paprastas bliūdas aukštais kraštais. Mažas irgi buvo įsigudrinęs per kraštą varyt. Dabar viskas tvarkingai thumbup.gif

Dar kažkas apie maitinimą klausė g.gif Aš saviškius jau kelis metus šeriu Specific kastruotiems. Ir žalia mėsa.

Ojojjjj.. kažkieno foto puslapį ištampė !!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Smilga*: 22 rugsėjo 2014 - 11:57
Aha, puslapis nebepatogus, vos suskaičiau, kažkas per diiidelę foto įmetė blink.gif
Erode, vit.C+ "Gripolio" arbata su medumi+ "Tonsilgon" lašai+ krūtinės ir kaklo įtrynimas eukalipto aliejumi+ "Hexalyse". Čia įvadinis šio ryto kokteilis prie manų košės ir mano pabambėjimo. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 22 rugsėjo 2014 - 12:24
QUOTE(Aist @ 2014 09 22, 13:10)
Aha, puslapis nebepatogus, vos suskaičiau, kažkas per diiidelę foto įmetė  blink.gif
Erode, vit.C+ "Gripolio" arbata  su medumi+ "Tonsilgon" lašai+ krūtinės ir kaklo įtrynimas eukalipto aliejumi+ "Hexalyse". Čia įvadinis šio ryto kokteilis prie manų košės ir mano pabambėjimo.  mirksiukas.gif

Aš įmečiau, dabar nebeleidžia redaguot.
doh.gif

Plius prie viso to reikėtų Zn papildo ir jei nors kartas nusikosėjimo - purškalai astmai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 22 rugsėjo 2014 - 12:37
QUOTE(Emiliomamayte @ 2014 09 22, 12:14)
Norėjau paklaust gal galit parekomenduot gera veterinarą ar veterinarijos kliniką Klaipėdoje?planuojam sterelizuoti savo katytę,bet nežinau gero veterinaro,gal galėtumėt kas parekomenduot kokį gerą?būčiau labai dėkinga  smile.gif

pioneer.gif
mes sterilizavom Zoo pagalba, Taikos pr. 32, o dabar kreipiamės į šią
Atsakyti
Tašytė - Kruopos nelaimės su baubu draugė wub.gif jau tokia susikaupus dėžutėje sėdi wub.gif
Atsakyti
Kruopa, Grikiuk, taše reiškiam kolektyvinę užuojautą 4u.gif
Mūsų mamka, tai kažkaip atsikratė to Baubo, stovi pamirštas už durų...nekankina mamkos ir neriaumoja, nors kokį kartą kitą perr metus dar pabando "pasispardyti" bet neilgam buna greit "pagesintas"
Bučkis, Fiffan, p. Šponkus, Čiūčia, Kobriukas, Maikutė, Gražuolė ir Rainė
4u.gif
Atsakyti