Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(diinka @ 2014 09 18, 12:45)
tai kad ne palaukia kol tie pasitaško, o tik nusisuka, tada jau ji įnyksta...alkana aišku nėra sausiuko pas ją visada pilna(kaip ir pas kitas mamkas būdavo- maitinančiom maisto nenormuoju)

Na, tai bus kantri mama. Gal tai katė mama būt gimus...

O tai šiaip sausiaką ribojate? Nes aš Tašei jo padėjus, tik ji jo neryja, parazitka. mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2014 09 18, 14:49)
Vaje, Nikuna, tikrai dar kart skaitau ir dar kart, nu nerašei, kad neišsimiegojai, nežinau, kaip čia man taip susišvietė  doh.gif
Pilkiukui sveikatos  4u.gif
Erendira, aha aš jau mąsčiau parkuotis Oze. Man pirmas susirinkimas Licėjuje. Vakar sūnus parnešė elektroninio dienyno kodą, sako susikurk slaptažodį, galėsi pažymius tikrinti. Nu brač vienaip bandžiau, kitaip, niekaip- meta, kad tokio mokinio sistemoje nėra. Reiks išsiaiškint.  rolleyes.gif  Kažkaip jėzuitų el.dienynas paprastesnis ir aiškesnis.

Susikursi viską tame dienyne - dabar jis labai apgultas, tai stringa, daug mokyklų juo naudojasi.... šiaip, patogu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2014 09 18, 14:54)

O tai šiaip sausiaką ribojate? Nes aš Tašei jo padėjus, tik ji jo neryja, parazitka. mad.gif

sako reik ribot, ryte padėjai- pavalgė, nuimi, vakare tas pats...o bet tačiau pas mane taip nesigauna, pirmiausia persai teikiasi paėsti, tada kada jie sumasto...o kadangi sveria po 3 kg, na koks + puskilis dar buna, tai jau aš taip, kada paprašo tada ir įdedu mėlinkraujams, o kiti gi migruoja. Tai atsikėlus ryte supilstau į indelius, kas nori paėda, kas liko kiti suėda per diena, vakare tie kur grįžta su manim įpilu, paskui dar pavėlavusiems...ir buna lieka, nenuimu, bet pas mane nėra nutukusiu, tik pora apvalesniu mergičku- Maikė su Kobriuku biggrin.gif

Dabar Moimozai gaunasi kad normuoju, nes ryte gauna dvejus pūsryčius ir indelį nuimu (nes per dieną mėsa prasmirs...) ir po darbu gauna dvi vakarienes biggrin.gif ....jau džiaugiausi buvo 200 g. priaugus...įdomu kas liko po vakarikščio išsivalymo g.gif
Atsakyti
Aš jau ir Matildai riboju, nes Runcelis atrado, kad antrame aukšte galima rasti pavalgyti doh.gif
Dabar maisto būna tik ant virtuvės spintelės ( blink.gif ), nes Runcelis ten neužlipa biggrin.gif
Atsakyti
Ar Runciukas dar laižosi?
Erode, sunku pirmokiukui adaptuotis verysad.gif ką jis pasakoja, gal vis tik yra, kas jį džiugina mokykloje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 18 rugsėjo 2014 - 14:32
QUOTE(Aist @ 2014 09 18, 15:28)
Ar Runciukas dar laižosi?
Erode, sunku pirmokiukui adaptuotis  verysad.gif  ką jis pasakoja, gal vis tik yra, kas jį džiugina mokykloje?

Nelabai pasakoja. verysad.gif Sakė, kad labai nusibodo piešti ir kada galėsiu jau eiti į darželį? doh.gif verysad.gif blink.gif

Norėjau ir aš apie Runculį klaust. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 18 rugsėjo 2014 - 14:42
QUOTE(Aist @ 2014 09 18, 15:28)
Erode, sunku pirmokiukui adaptuotis  verysad.gif 

drinks_cheers.gif sunku su tais vaikais, taip norisi kad jie visur butu laimingi...

Prisiminiau kaip Erodė pasakojo kaip jos pirmokas pavalgyt nespėja, tai mano G jaučiu bus lygiai tas pats...
Atvarė tėtė jos iš daržo pasimt, visi jau pavalgę, likę tik G ir dar pora vaikų, G kramto. Auklytė pamatė kad tėtė jau atvažiavo, dar paklausė ar į tuliką nenori, sako noriu, vis dar kramto, eina į wc, ten pasėdi, išeina iš ten tebekramtydama doh.gif auklytė sako, tai jau eik, eidama ir važiuodama namo dar pakramtysi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 18 rugsėjo 2014 - 14:43
Runciukas laižytųsi, jei būtų be švarkučio... bet jau greit nukris paskutinis šašiukas, nebeerzins, gal nebesilaižys g.gif
Atsakyti
Šaunuolė G, gerai sukramtyti yra gerai, skrandžiui mažiau darbo bus. bigsmile.gif
Jooo, skauda širdį dėl tų vaikų, kai serga, kai liūdni, kai....ir nepriklausomai nuo jų amžiaus. Va, mama ( beje, medikė) skambina supanikavusi, kad mano mažylis broliukas ( 32 metų) susirgo, karščiuoja. Pati bevelytų atlėkt iš Šiaulių į Vilnių vaistų suduot doh.gif vos nuraminau. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2014 09 18, 15:42)
drinks_cheers.gif sunku su tais vaikais, taip norisi kad jie visur butu laimingi...

Prisiminiau kaip Erodė pasakojo kaip jos pirmokas pavalgyt nespėja, tai mano G jaučiu bus lygiai tas pats...
Atvarė tėtė jos iš daržo pasimt, visi jau pavalgę, likę tik G ir dar pora vaikų, G kramto. Auklytė pamatė kad tėtė jau atvažiavo, dar paklausė ar į tuliką nenori, sako noriu, vis dar kramto, eina į wc, ten pasėdi, išeina iš ten tebekramtydama doh.gif auklytė sako, tai jau eik, eidama ir važiuodama namo dar pakramtysi doh.gif

Varge varge... biggrin.gif

Teta Erendira, ar tikrai Runcelis nemoka užlipti ant spintelės? Nes aš tai moku, tik nelipu, mamka sakė, kad negražu... ir netinka katytėms ten laipioti...
Čia man mėgiamiausia spintutė, bet mamka vis išvaro, o aš tik noriu pašildyt ranksluosčius, juk šaltais šluostytis nelabai smagu.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 18 rugsėjo 2014 - 14:57
QUOTE(Aist @ 2014 09 18, 15:54)
Šaunuolė G, gerai sukramtyti yra gerai, skrandžiui mažiau darbo bus.  bigsmile.gif

Tai aisku maziau, nes per pietus tik du kasnius ir spėja sukramtyt biggrin.gif

Tašės koks apsipatenkinęs veidelis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 18 rugsėjo 2014 - 15:00
Brangi Tašyte, tu, kaip daili dama, tikriausiai nesveri 7 kilogramų, kurie siūbuoja ant plonų kojikiu?... Taigi, o Runcelis sveria, tai at spintelės neužlipa...

Ten gali mažiai maitintis, bet tai kaip man nepatinka juos ant spintelės šerti cool.gif
Atsakyti