Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Tuomce @ 2014 09 18, 11:47)
užtat man su pilkiu blogėja reikalai. matyt nuo tu lamisit tabletkų  sutriko virškinimas. skystai daro sad.gif daviau biški ir smektos- nepagerėjo. viskas prasidejo po dviejų dienų nuo stronghold sulašinimo.. po dienos dar ir lamisil pradėjau duot.

man stongholdas vos Nattos vaikystej neprazude...ziurekit kad nedehidratuotu vaikis 4u.gif

labas visom panelem flirt.gif
Atsakyti
...žiūrinėjau fotkes.... ax.gif jau noriu pavasario biggrin.gif
o čia dar vienas iš Tomo augintinių (kiekvienais metais išveda po dvi vadas Tomo kambariuko ventiliacijoj biggrin.gif ) pastoviai vagia lizdui iš barto vilną...gudručiai, o kas įdomiausia Bartas leidžiasi, dar ir palest iš savo bliudo leidžia biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
vakarykste doze sumazinau per pus. probijotikus duodu su kiekvienu konservų maitinimu. Gerai, kad bent jau vaikis darznai vandeni laka.

kiba siandien reiks ryzius virt..
jau kazkaip ir atraptus nuo mazu kaciuku ir ju bedu, atrodo kad nieko nebezinau ir nebemoku rupintis..
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 18, 12:13)
vakarykste doze sumazinau per pus. probijotikus duodu su kiekvienu konservų maitinimu. Gerai, kad bent jau vaikis darznai vandeni laka.

kiba siandien reiks ryzius virt.. 
jau kazkaip ir atraptus nuo mazu kaciuku ir ju bedu, atrodo kad nieko nebezinau ir nebemoku rupintis..

konservo dabar neduok, sausiuką arba mėsytę geriau virtą 4u.gif

o mes dar niekaip su akim nesusitvarkom, bet už tai jau doomimės konservuku, bet žinokit pirmą kart turiu mamka, kuri nelenda į lėkštutę kol vaikai atseit valgo, sėdi šalia ir kantriai laukia kol tie pasitaškys konservuose arba pagrauš lėkštutės kraštą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2014 09 18, 09:00)
biggrin.gif  ačiū labai, nes nežinau, kaip gydytojos paprašyti  ax.gif  be to, jei sūnus sloguoja, ar galima daryti tokį tyrimą.... ai, ir dar ... gal jau netikslinga, nes pradėjau duoti diasporal....  blush2.gif

Labukas visiems ir visoms....  4u.gif

Labą dieną.
Netikslinga, jei jau duodi, tai ir duok, apie 1 mėn. Magnio kiekį organizmas pašalina per inkstus, jo neperdozuosi.

Nemiegojau ir aš. Palydėtuvėms iki bliūdų buvau pakelta 4,14... blink.gif dry.gif bash.gif

Na, jau pakėlė, tai nuėjau, palydėjau, pamiaukė, sakau, tai kad pilna dar, puolė ėst, atsiprašė. Ryte vėl spintelę drasko - sakau, tu ... Besote kate...
Movė šalin kaip kulka.
Pagal amžių tai aš gal prie protingų, bet sūnų vėlai pasigimdžiau, tiesą sakant.

Ainu - kad nustebus rytinė, Grikio ir Kruopcio porikė... Miegutis.

Sveikatytės viduriuojantiems.
Sūnus į mokyklą išėjo liūdnas. Kažkaip rūpinuosi, kodėl... unsure.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(diinka @ 2014 09 18, 12:17)
o mes dar niekaip su akim nesusitvarkom, bet už tai jau doomimės konservuku, bet žinokit pirmą kart turiu mamka, kuri nelenda į lėkštutę kol vaikai atseit valgo, sėdi šalia ir kantriai laukia kol tie pasitaškys konservuose arba pagrauš lėkštutės kraštą wub.gif

Tai gal nėr alkana, arba jai pačiai kažkas... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 18 rugsėjo 2014 - 11:40
QUOTE(Erode @ 2014 09 18, 12:41)

Tai gal nėr alkana, arba jai pačiai kažkas... unsure.gif

tai kad ne palaukia kol tie pasitaško, o tik nusisuka, tada jau ji įnyksta...alkana aišku nėra sausiuko pas ją visada pilna(kaip ir pas kitas mamkas būdavo- maitinančiom maisto nenormuoju)
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 18, 11:47)
užtat man su pilkiu blogėja reikalai. matyt nuo tu lamisit tabletkų  sutriko virškinimas. skystai daro sad.gif daviau biški ir smektos- nepagerėjo. viskas prasidejo po dviejų dienų nuo stronghold sulašinimo.. po dienos dar ir lamisil pradėjau duot.

Pilkiui sveikatos balionėlis 4u.gif

Laba diena,
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2014 09 18, 12:41)
Labą dieną.
1. Netikslinga, jei jau duodi, tai ir duok, apie 1 mėn. Magnio kiekį organizmas pašalina per inkstus, jo neperdozuosi.

2. Pagal amžių tai aš gal prie protingų, bet sūnų vėlai pasigimdžiau, tiesą sakant.

3. Tai gal nėr alkana, arba jai pačiai kažkas... unsure.gif

1. aciuks.gif

2. va todėl ir prie protingų biggrin.gif

3. o gal labai rūpestinga mama g.gif
Atsakyti
Tuomce, man rodos Tavo kaldroms ir užklotams reik psichologo pagalbos bigsmile.gif
Magnuna, pepė ilgakojinė thumbup.gif kaip gerai tokią krautuvėlę turėti, na, kada reikia pasitikėjimą savo jaunatviniu grožiu atstatyti bigsmile.gif o jau miegaliai kokie atsipalaidavę, kaip netikri pliušinukai ant lovos pamėtyti wub.gif
Ruste, sėkmės su obuoliais 4u.gif
rariuk, Nikuna, Erode, išsimiegosim, kai pasensim tongue.gif aš tai kiekvieną rytą pasižadu vakare miegot anksčiau nueit ir nenaktinėt, o bet tačiau...kažkoks užburtas ratas gaunasi... doh.gif
diinka, smagu, kad Mimozai susitvarkė, tikiuosi 4u.gif o jau pavasarinė foto kokia miela wub.gif
O Ainu nustebusi, bo nesipraususi, nesišukavusi, be makiažo, tarpupirščiai akivaizdžiai nedepiliuoti, o aš su telefonu lendu ją tokią fotkinti doh.gif
Erendira, o Tau reikia šiandien į susirinkimą Licėjuje 18 val.? Aš eisiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 18 rugsėjo 2014 - 12:26
QUOTE(Aist @ 2014 09 18, 13:04)
rariuk, Nikuna, Erode, išsimiegosim, kai pasensim  tongue.gif  aš tai kiekvieną rytą pasižadu vakare miegot anksčiau nueit ir nenaktinėt, o bet tačiau...kažkoks užburtas ratas gaunasi...  doh.gif

g.gif o kas sakė, kad aš neišsimiegojau lotuliukas.gif
ai, čia gal ne apie šiąnakt biggrin.gif
nu, jo... mano mama sako, galėčiau dabar miegoti ir miegoti... bet... nebesimiega biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 18 rugsėjo 2014 - 12:28
QUOTE(Aist @ 2014 09 18, 13:04)
Erendira, o Tau reikia šiandien į susirinkimą Licėjuje 18 val.? Aš eisiu.  mirksiukas.gif

Aha reikia...blaškausi ar eiti, nes darbo per akis ir per blakstienas... man jau į salę eit ir klausytis kaip giriasi direktorius nebereiks smile.gif iš visos susirinkimo darbotvarkės man aktualus tik vienas klausimas - ilgoji pertrauka, kuri šiemet sutrumpinta ir niekas nebespėja pavalgyti... bet galiu ir laišką auklėtojui parašyti ta temą. Po savo kūrybinė stovyklos vaikė į sąskrydį važiuoti jau tingi, o pagrindinė kalba pas mus bus apie tai biggrin.gif
Ai, dar, mašiną geriausia statyti prie Ozo arba degalinėje - susirinkimas visai mokyklai, tai kieme vietos rast be šansų, o man dar ir apsisukinėt reiktų per ozo gatvę, kas tokiu laiku yra hmmm... įdomu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 18 rugsėjo 2014 - 12:43
Vaje, Nikuna, tikrai dar kart skaitau ir dar kart, nu nerašei, kad neišsimiegojai, nežinau, kaip čia man taip susišvietė doh.gif
Pilkiukui sveikatos 4u.gif
Erendira, aha aš jau mąsčiau parkuotis Oze. Man pirmas susirinkimas Licėjuje. Vakar sūnus parnešė elektroninio dienyno kodą, sako susikurk slaptažodį, galėsi pažymius tikrinti. Nu brač vienaip bandžiau, kitaip, niekaip- meta, kad tokio mokinio sistemoje nėra. Reiks išsiaiškint. rolleyes.gif Kažkaip jėzuitų el.dienynas paprastesnis ir aiškesnis.
Atsakyti