Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 04, 17:50)
Na svarbiausia kad gera nuotaika ir tikejimas pas tave rusena, isties jeigu problemu dideliu nera, ir  blastute ir embrioniuka isodino, tai isties juk kodel gi jiem neisitvirtint. Nebedaug juk liko kol suzinosi  4u.gif

kazkaip matyt jau islaukiau ir isvis nebegalvoju, namuciuose darbuojuos mylima darba tai isvis greitai laikas pralekia, man tik darbe sunku, visiskai nemegstu savo darbo, o dabar jau isvis erzinti pradejo, todel ten man sunkiausia, o siaip viena diena masciau net nebedaryti kraujo tyrimo laukti mmm, bet, kad crinone baigiasi, kad zinociau ar prireiks antros pakuotes turesiu pasidaryt rolleyes.gif

Tiesa pasakius, jei tureciau koki pigu testa namie ryt jau testuociaus :DDD, bet, kad neturiu jokio tai teks apsieiti cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armante: 04 spalio 2014 - 16:57
QUOTE(Armante @ 2014 10 04, 16:56)
kazkaip matyt jau islaukiau ir isvis nebegalvoju, namuciuose darbuojuos mylima darba tai isvis greitai laikas pralekia, man tik darbe sunku, visiskai nemegstu savo darbo, o dabar jau isvis erzinti pradejo, todel ten man sunkiausia, o siaip viena diena masciau net nebedaryti kraujo tyrimo laukti mmm, bet, kad crinone baigiasi, kad zinociau ar prireiks antros pakuotes turesiu pasidaryt  rolleyes.gif

Tiesa pasakius, jei tureciau koki pigu testa namie ryt jau testuociaus :DDD, bet, kad neturiu jokio tai teks apsieiti  cool.gif

Geriausias budas nuo testu apsisaugoti yra ju nepirkti biggrin.gif

As irgi zinok galvojau nei testuotis nei hcg darytis o laukti mmm, bet jeigu nesidaryt hcg tai tada reikia progesterona kasdiena naudoti, o jis kartais uzdelsia mmm, tai zinai tokiu budu gali galvot kad esi nestuke.gif bet istiesu nebuti, tik mm nesulaukt del progest. Tokiu buti tik rezultatas uzsidelstu ir tiek, tad vienaip ar kitaip reiks testuotis
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 04, 18:04)
Geriausias budas nuo testu apsisaugoti yra ju nepirkti  biggrin.gif

As irgi zinok galvojau nei testuotis nei hcg darytis o laukti mmm, bet jeigu nesidaryt hcg tai tada reikia progesterona kasdiena naudoti, o jis kartais uzdelsia mmm, tai zinai tokiu budu gali galvot kad esi  nestuke.gif bet istiesu nebuti, tik mm nesulaukt del progest. Tokiu buti tik rezultatas uzsidelstu ir tiek, tad vienaip ar kitaip reiks testuotis
4u.gif

a, sito nezinojau, o tai gal man ir tuos papulius skauda del to,kad progesterona naudoju g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2014 10 04, 17:08)
a,  sito nezinojau, o tai gal man ir tuos papulius skauda del to,kad progesterona naudoju  g.gif ?

Gal buti ir del progesterono. Kaip ir anksciau diskutavom ten visos mergaites kad nelabai atskirsi kur pojuciai del nestuke.gif o kur del vaistu. Tikekimes kad del nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 04, 18:24)
Gal buti ir del progesterono. Kaip ir anksciau diskutavom ten visos mergaites kad nelabai atskirsi kur pojuciai del  nestuke.gif o kur del vaistu.  Tikekimes kad del  nestuke.gif

taiva, kad nezinia, as jau po IUI pradzioj atrode viska jauciu, esu tikrai nescia biggrin.gif, o nieko nebuvo, tai dabar neieskau tu pozymiu, nors aisku noreciau,kad jie butu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2014 10 04, 17:47)
taiva, kad nezinia, as jau po IUI pradzioj atrode viska jauciu, esu tikrai nescia biggrin.gif, o nieko nebuvo, tai dabar neieskau tu pozymiu, nors aisku noreciau,kad jie butu  rolleyes.gif

jei busi nestuke.gif tai jie tikrai bus. tik truputi veliau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
As tikrai gadinsiu testus blush2.gif neturiu as kantrybes
Rodys ar ne,bent pameginsiu.
Preita kart testas bitute parode 9DPI aisku neryskiai,bet rode,o jau 10.14 galiu darytis hcg is kraujo
Atsakyti
QUOTE(Marselle @ 2014 10 04, 18:01)
As tikrai gadinsiu testus  blush2.gif  neturiu as kantrybes
Rodys ar ne,bent pameginsiu.
Preita kart testas bitute parode 9DPI aisku neryskiai,bet rode,o jau 10.14 galiu darytis hcg is kraujo

Kas ta bitute? biggrin.gif O keliu dienu embriona/us dejo praeita karta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marselle @ 2014 10 04, 11:48)
As jau pupo  4u.gif  perkele 2 blastutes snaigutes
Dabar ilgai laikas eis iki atsakymo..

Sveikinimai patapus PUPO! 4u.gif gero kibimo 4u.gif

QUOTE(Armante @ 2014 10 04, 15:56)
man tik darbe sunku, visiskai nemegstu savo darbo, o dabar jau isvis erzinti pradejo, todel ten man sunkiausia (...)

Man irgi tas pats doh.gif pats darbas normalus, bet aplinka tai nekokia schmoll.gif as jau sakiau MB reikia darba keisti pries IVF, bet pabijojom, kad naujam darbe niekas neisleidines, o maniskis geras tuom, kad sveikatos reikalais gan lankstus yra, tai dabar laukiu nesulaukiu, kada galesiu is ten iseiti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2014 10 04, 19:18)
Sveikinimai patapus PUPO!  4u.gif gero kibimo  4u.gif
Man irgi tas pats  doh.gif pats darbas normalus, bet aplinka tai nekokia  schmoll.gif as jau sakiau MB reikia darba keisti pries IVF, bet pabijojom, kad naujam darbe niekas neisleidines, o maniskis geras tuom, kad sveikatos reikalais gan lankstus yra, tai dabar laukiu nesulaukiu, kada galesiu is ten iseiti  bigsmile.gif

OI, as ir to paties laukiu cool.gif

Jau seniai buciau isejus, bet vis atrode pastosiu tai kai naujam darbe, tai va jau tas pastojimas kiek laiko uztruko buciau ir pakeitus ir isidirbus naujame darbe doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 04, 18:09)
Kas ta bitute?  biggrin.gif  O keliu dienu embriona/us dejo praeita karta? 4u.gif

Preita kart sodino 1 dvieju paru ir 1 blastute

O bitute tai nestumo testas. Jis taip ir vadinas - bitute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marselle @ 2014 10 04, 18:45)
Preita kart sodino 1 dvieju paru ir 1 blastute

O bitute tai nestumo testas. Jis taip ir vadinas - bitute  smile.gif

aisku kas ta bitute smile.gif o 9 dpi skaiciavai nuo 2u dienu ar nuo blastutes? 4u.gif
Atsakyti