Įkraunama...
Įkraunama...

IVF namučiai

QUOTE(Armante @ 2014 10 05, 19:36)
aciu uz palaikyma  4u.gif

Oi merginos.. na ka, ne tiek ir daug jau beliko, ryt po pietu suzonosiu visa tiesa  unsure.gif
Nezinau kada skambinsiuos ar is darbo, nors man paskui gali but sunku neapsiverkt jei rezultato nebus, ar palaukt ir grizus namo pasiskambint kartu su vyru  g.gif galvojau skambinsiu su saviskiu kartu, bet nezinau kaip istversiu biggrin.gifD

Jei is darbo tai gal per kokia pietu pertrauka g.gif jei netycia butu neigiama, kad turetum laiko ikvepti oro ir susitvardyt su emocijom kur nors uz aplinkiniu akiu, na bet jeigu teigiamas, tai pagalvok kokia bus lengva likusi darbo diena- nes nebe darbas bus galvoj biggrin.gif Labai linkiu antrojo varianto 4u.gif
Atsakyti
Skambink per pietu pertrsuka smile.gif

O man siandien kazkoks ispustas pilvas jaucias. Cia gal nuo estrofemo?
O gal rimtai cia psicholigiskai veikia?
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 05, 21:00)
Jei is darbo tai gal per kokia pietu pertrauka g.gif  jei netycia butu neigiama, kad turetum laiko ikvepti oro ir susitvardyt su emocijom kur nors uz aplinkiniu akiu, na bet jeigu teigiamas, tai pagalvok kokia bus lengva likusi darbo diena- nes nebe darbas bus galvoj  biggrin.gif  Labai linkiu antrojo varianto  4u.gif

QUOTE(Marselle @ 2014 10 05, 21:04)
Skambink per pietu pertrsuka smile.gif

O man siandien kazkoks ispustas pilvas jaucias. Cia gal nuo estrofemo?
O gal rimtai cia psicholigiskai veikia?

tai, kad atsakymas bus po 14val. tai pietukai jau bus praeje 4u.gif ai, rytdiena parodys kaip pasilegt, ka cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2014 10 05, 20:09)
tai, kad atsakymas bus po 14val. tai pietukai jau bus praeje  4u.gif ai, rytdiena parodys kaip pasilegt, ka cia  4u.gif

O testo ryte negadinsi?
Atsakyti
QUOTE(Marselle @ 2014 10 05, 21:18)
O testo ryte negadinsi?

nea, nes neturiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2014 10 05, 20:09)
tai, kad atsakymas bus po 14val. tai pietukai jau bus praeje  4u.gif ai, rytdiena parodys kaip pasilegt, ka cia  4u.gif

sėkmės laikau kumščius 4u.gif
žiūrėk rytoj kaip jausies kada skambint.

man tai ryte reikėjo skambint, bet kai jau penktadienį pramušo tai aš jau savaitgalį visą nuverkus buvau tai pirmadienį be stipresnių emocijų, bet jei būtų pasakę taip kad neigiamas ryte,tai nebūč galėjus normaliai dirbt verysad.gif tiesiog kai tikėjimas didelis,natūralu kad būna nusivylimas...
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2014 10 05, 20:21)
nea, nes neturiu  verysad.gif

Tai pries einant i darbuka i vaistine galima uzsokt ax.gif ir darbe pasidaryt testuka..
Na bet zinoma tau sprest 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 05, 21:31)
Tai pries einant i darbuka i vaistine galima uzsokt  ax.gif  ir darbe pasidaryt testuka..
Na bet zinoma tau sprest  4u.gif

Ai jau nedarysiu, ryte iskart vaziuosiu piduot krauja, poto grizus darbe uzsimirsiu, nes ten kitaip neimanoma biggrin.gif o paskui lauksiu ramiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2014 10 05, 20:47)
Ai jau nedarysiu, ryte iskart vaziuosiu piduot krauja, poto grizus darbe uzsimirsiu, nes ten kitaip neimanoma biggrin.gif o paskui lauksiu ramiai smile.gif

Nu jus ir kantrios moteros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 05, 19:30)
Isivaizduoju Armante, as irgi tyliai einu is to proto  biggrin.gif  doh.gif   Tikrai pozymiu nebuvimas ar buvimas dar nieko nereiskia , jau rytoj suzinosi kaip yra is tiesu  mirksiukas.gif .. Man tai maudzia pilva kaip pries mm, ir siandien stipriau, tai baiminuos kad tos nelabosios neateitu  doh.gif   O testai irgi vaiduokliauja bet bijau kad cia dar tikrai hcg injekcija juose, man dar reiks palaukt kol 'teisybe' suzinosiu .

O uz tave laikom kumscius rytoj  4u.gif

burbuliacija o neryskeja testukai ax.gif smile.gif? aisku tas ryskejimas neryskus bet kai isdziusta jtruputi gal skiriasi, bent jau kas antra diena ax.gif

QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 05, 20:31)
Tai pries einant i darbuka i vaistine galima uzsokt  ax.gif  ir darbe pasidaryt testuka..
Na bet zinoma tau sprest  4u.gif

drinks_cheers.gif as be NT turbut nugriuciau prie telefono-infarktas nuo baimes butu biggrin.gif jei visai nieko nesitestavus buciau. Na Armante laikykis, mes irgi Tave palaikom, kuo geriausiu ziniu 4u.gif 4u.gif ar ne Viamedicoj darysiesi kad iki14val ? rolleyes.gif as irgi ryt ten lekiu, prisiduosiu tikiuosi paskutini karta 4u.gif virusa koki ant kedes ten palikciau biggrin.gif
saldziu sapnu ir ramios nakties visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 05 spalio 2014 - 21:25
QUOTE(Edena @ 2014 10 05, 21:23)
burbuliacija o neryskeja testukai  ax.gif smile.gif? aisku tas ryskejimas neryskus bet kai isdziusta jtruputi gal skiriasi, bent jau kas antra diena  ax.gif

Sunku pasakyt dar, as pora dienu nedariau, bet pradejau vel vakar. tai siendienos ir vakar tokio pacio ryskumo , lygtai siandien truputi rykesnis bet man atrodo as cia isivaizduoju.. biggrin.gif manau per ateinancias 2-3 dienas viskas bus aisku su tais testais. Jei rytoj nebus blankesnis nei siandien tai irgi gal jau bus vilciu.. Siend tik 8 dpi istiesu po 2dienu embrioniuku, tai gal biski dar ir anksti ar ne g.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 05 spalio 2014 - 21:30
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 05, 22:28)
Sunku pasakyt dar, as pora dienu nedariau, bet pradejau vel vakar. tai siendienos ir vakar  tokio pacio ryskumo , lygtai siandien truputi rykesnis bet man atrodo as cia isivaizduoju..  biggrin.gif manau per ateinancias 2-3 dienas viskas bus aisku su tais testais. Jei rytoj nebus blankesnis nei siandien tai irgi gal jau bus vilciu..   Siend tik 8 dpi istiesu po 2dienu embrioniuku, tai gal biski dar ir anksti ar ne  g.gif
4u.gif

pries kiek dienu paskutinis ovitrelis buvo ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 05 spalio 2014 - 21:38