Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

QUOTE(busycat @ 2014 09 30, 17:45)
Nežinau, negaliu suprasti labai ar nelabai, bet naktimis miegu blogai blush2.gif

Ei, geriau Kiarą parodysiu, arba Ryžą

Uoj... maniškiai dėl guliašiukų dreba, gal kada parodysiu, jų reakciją į guliašiukus laugh.gif

Bet busy, juk nuo to, ar gerai, ar blogai miegosi, kitaip nebus.

Čia suprask, jiems patinka?
Atsakyti
Žinau, bet čia jau žmogiškai, motiniškai 4u.gif Aš dirbu su savim

Ir dar kaip, gauna ne kasdien, todėl dreeeba, dėl guliašiukų biggrin.gif

Na ir kaip tie guliažiūūkai mana pygūūrai?? 100 cm per taliją????

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 30 rugsėjo 2014 - 17:09
Kokios žalios akys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2014 09 30, 17:54)
Bet busy, juk nuo to, ar gerai, ar blogai miegosi, kitaip nebus.

Pavydžiu tokiems žmonėms, kurie gali taip nusiteikti...ai ko čia nervuotis dėl to,ko pakeisti negali, bus kaip bus...Aš tai jau tokia skysta...kas biškį nervuojuos, nemiegu, verkiu doh.gif žinau kad negerai taip , tik sau kenki, bet nieko negali padaryti, kad ir kaip stengiesi blush2.gif
Atsakyti
jos prie tinkamo apšvietimo atrodo žalsvos 4u.gif o šiaip daugiau mažiau geltonos, o gal geltonai žalios
Atsakyti
Busy, kad kuo greičiau pasibaigtų nerimo ir nemigos laikas. Laikykis 4u.gif
Diinka, mamai sveikatos... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 30 rugsėjo 2014 - 18:14
QUOTE(Vidam @ 2014 09 30, 18:18)
Pavydžiu tokiems žmonėms, kurie gali taip nusiteikti...ai ko čia nervuotis dėl to,ko pakeisti negali, bus kaip bus...Aš tai jau tokia skysta...kas biškį nervuojuos, nemiegu, verkiu  doh.gif žinau kad negerai taip , tik sau kenki, bet nieko negali padaryti, kad ir kaip stengiesi  blush2.gif

Ne, aš nusiteikiu, kad viskas bus puikiai.
Ir taip ir būna. Bet nesakau, kad esu akmeninė. Būna ir nemigos, anadien gi guodžiausi dėl pacientų.
Ir žiū, naktį pabudus pamintiju apie tą, kuriam reikia blaivinimo...
Nevažiavo.
verysad.gif
Tašė ateina manęs guosti. Prablaško.

4u.gif Busy - bus tik gerai. Niekaip kitaip, pamatysi. Ar pasakysi, kodėl reikia operacijos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 30 rugsėjo 2014 - 18:14
QUOTE(Erode @ 2014 09 30, 17:45)
Prašinėja, vaikštinėja, jei eini virtuvės pusėn - budi šone, guli, laukia ir bėga pirma prie šaldytuvo. Ir mėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėėu, mėėėėėėėėėėėėėėėėėėuuuuuuu.... kas reikštų - kvailas žmogau, duok greičiau man konservų. 

mažasis teroristas Tikis elgiasi taip pat kaip Tašiūnė, neįmanoma į virtuvę nueiti..toks miaukimas prasideda biggrin.gif auga tikras paprašaika

Busy 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2014 09 30, 07:50)
Labas rytas  4u.gif
Aš jau pavargus  verysad.gif  vakar dirbau iki 23 val ir nervijausi cool.gif

Žodžiu, Zuzios iš karantino nepaleido, važiuojam dar šiandien antibiotikų ir homeopatijos puokštės susleisti. Temperatūra dar kiek pakilusi (39,6), bet jau mažesnė nėi sekmadienį (kažkodėl man nelabai baisu, nes po operacijos).
Mano išvada - netinka jos nasriukui dezinfekcijos priemonė  g.gif nes tikrai pasilaižė, kol mudvi grįžom ir aprengėm ją. Kitaip niekaip nesuprantu tokios ligos eigos...
Colomba, Diinka, negi kalicivirozė taip banguoja? naujų pažeidimų burnytėj neužmačiau  g.gif

Nesu specė, bet po operacijos katės neturi karščiuoti... Nei viena iš mano turėtų nekarščiavo, ir prieglaudoje kiek buvo sterilizuotų, nekilo temperatūra g.gif

O galbūt tiesiog temperatūra ir tas liežuvio galiukas reakcija į skiepą ir sterilizaciją. Šiek tiek išlindo kalici, kadangi imuninei sistemai stresas dvigubas operacija + skiepas. Bet čia tik mano pamąstymai. biggrin.gif
Mano vetė bent jau sako, kad tarp operacijos ir skiepo būtų minimum 10 d., geriau 14.
Atsakyti
Ačiū visom už palaikymą 4u.gif

Erode, aš į až parašysiu, ba čia jau kažkelintą kartą kartojuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2014 09 30, 17:45)
Konservai RC? Ne schmoll.gif Animondos dar dar. Jokių paštetukų.
Bet jau tunas... Jei MB atsidaro skardinukę tuno, Tašė tiesiog lupa iš burnos. Kaip apsėsta.

Och, o aš jau galvojau, kad čia tik mano pamaiva tokia dėl tuno pamišus biggrin.gif MB net surado, kur pigiau Cat Natura gauti, specialiai užsakinėja biggrin.gif
Busy, daug balionų ir mezgam uodegas 4u.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif
Atsakyti