Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Labas rytelis 4u.gif
Pirmiausia siunčiu Busy sūnui kalnus ir klonius sveikatos 4u.gif IPrieš darbą užvežiau Busy mamą ligoninėn, dar spės prieš operaciją pasimatyti su anūku. o dabar laikom ir uodegas sumezgę ir kumštukus, kad viskas sklandžiai vyktų, aišku taip viskas ir bus 4u.gif
user posted image
O mano uodegos vos sugulam ir šviesą išjungiam pradeda rengti lenktynes doh.gif laksto ratais abudu kaip drambliai, gerai kad nors neilgai smile.gif Busy mama sakė, kad kažkuris įsidrąsinęs naktį atėjo jos apkloti t. y. už kojos pakepšnojo unsure.gif o ryte Grikis pas mane pagulėjęs nuėjo mamos žadinti biggrin.gif Bet vos uždegam šviesą iškart pasidaro abu kuklučiai, nedrąsučiai biggrin.gif
QUOTE(Erode @ 2014 09 30, 17:45)
Magnuna, ar Mauras buvo badavęs?

Ne Mauriukas nebadavęs. pas mane pakliuvo visai mažulytis, vos 4-5 savaičių. Čia jau matyt taip jis įsivaizduoja tvarką namuose biggrin.gif - viskas turi būti saugiai užkasta smile.gif
Bučkis Gabanai oro_buckis.gif
user posted image
Cepelinuks smile.gif
user posted image
Papildyta:
Zundytės istorija doh.gif ir juokinga ir įsivaizduoju kiek strioko buvo doh.gif Svarbu, kad gerai viskas baigėsi smile.gif
Tašiūnės pasipūtimo ir suplonėjimo istorija pralinksmino biggrin.gif Mano cepelinas tai šukuok nešukavęs, kaip pasipūtęs taip ir lieka pasipūtęs biggrin.gif Niekaip tų lašinukų nenušukuoju biggrin.gif
Tuomce - šaunu, kad visur spėjai ir Šmikiukas negrybingas thumbup.gif
Ach, dar Aist su laimėjimu sveikiname thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 01 spalio 2014 - 07:13
Labas rytas mirksiukas.gif

Su spalio 1-ąja biggrin.gif

QUOTE(Weronica @ 2014 10 01, 07:43)
tada nubunda MB pradeda visus vaikyt iš kambario, ką praustis , ką toliau miegot, na ir vėl isivyrauja ramybė biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Tikriausiai Sierą nuveja praustis, o žmoną pasiima toliau miegoti biggrin.gif

Kruopa kad myli šunis biggrin.gif Ar čia tik Karoliams tokia laimė? biggrin.gif Jaučiu, pamačiusi tikrus Karolius, tokių bučkių nedalintų laugh.gif
Atsakyti
Busy 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2014 10 01, 08:49)
Kruopa kad myli šunis  biggrin.gif Ar čia tik Karoliams tokia laimė? biggrin.gif Jaučiu, pamačiusi tikrus Karolius, tokių bučkių nedalintų laugh.gif

Kruopai nesakiau kokio dydžio Karoliai yra iš tirkųjų biggrin.gif O šiaip tai turi vieną gauruotą draugytę. Kai draugė užeina pas mane tai jos abidivi viena kitą sekioja. Kruopa dėl visa ko iš pradžių pasipuošia papurentais kailinėliais. Draugės šunytė paprastai guli po jos kėde o kruopa sėdi prie manęs, tipo, mamką saugo biggrin.gif Šunytė būna kad nori pas mane ant kelių įsitaisyti tai Kruopa ją apurzgia, kad prie jos mamkos nesiartintų smile.gif Taip ir draugauja biggrin.gif
user posted image
Vat Grantas tai drąsesnis šiuo klausimu - būdavo kieme susitikęs pabendraudavo su šunyte biggrin.gif Mauras irgi drąsiai eina aiškintis su visais kiemo šunimis cool.gif
user posted image
Atsakyti
Rytas labas,

Busy lauksim žinių. Gerų žinių.

Na ką , pas mane namuos karo stovis. Bugi prieš visus likusius. Vienintelė Katia nepasiduoda jos terorams ir duoda jai atgal. Gina Šimkį. Zugi tai dabar visų bijo verysad.gif bijo ateik iki manęs į lovą, nes pakeliui užkliuną ir Bugi ir Katiai verysad.gif

Šmikis naktį pragriaužę maišą su nauju maistu, nors jo ir buvo indukuose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2014 10 01, 09:36)
Šmikis naktį pragriaužę maišą su nauju maistu, nors jo ir buvo indukuose  doh.gif

Maišą pragraužti yra šventas reikalas drinks_cheers.gif cool.gif o kad bliūdeliuose tas pats maistelis - esmės nekeičia schmoll.gif
Atsakyti
Ir dar merginos, kurioms teko paleidinėt kates naujoj teritorijoj. Gal kokių patarimų? Savaitgalį vežam Šmikio mama pas MB mamą į kaimą, bandau susidėliot galvoj kai tą atlikti..
Atsakyti
Aš galvočiau, kad iš pradžių gerai būtų kur nors uždarytą palaikyti, tipo kad ir kokiam tvartelyje, kad pirmiausia apsiprastų su aplinkiniais kvapais ir garsais ir kad pati turėtų galimybę laukan išeiti kai bus pasirengusi. Manau kad iškart kieme paleidus gali bėgti kur akys mato g.gif
Atsakyti
As dar manau kad kaip Magnuna rašė toj uždaroj vietoj reik būtinai pridėt maisto kad asocijuotusi katei ta vieta su maistu, kad ten yra maisto.

Gaila Zugučio unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Busy sūnui sveikatos balionų 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikiu, kad viskas bus gerai!

Mano kacainiai šneka labai skirtingai:
Dina murksė-šnekorka biggrin.gif Nuolat murksena, prie progos ir be progos. Pasisveikindama, atsisveikindama, pro šalį eidama, į kojas trindamasi, maisto prašydama... Lyg būtų morčinė biggrin.gif Kniaukiant nei karto negirdėjau schmoll.gif
O Mažas - atvirkščiai. Jis kniauklys biggrin.gif Nevengia savo balso galimybių pademonstruot, man namų politiką aiškindamas, ar meilėj prisipažindamas biggrin.gif Murksi tik su Dina šnekėdamas, su manim - ne.

Šiandien prabudau katinų okupuota - abu ant manęs susirangę.. Jei įsivaizduotumėt mane, kaip S raidę, tai vienas katinas miegojo įsitaisęs viename linkyje, kitas - kitame biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2014 10 01, 10:18)
Jei įsivaizduotumėt mane, kaip S raidę, tai vienas katinas miegojo įsitaisęs viename linkyje, kitas - kitame  biggrin.gif

thumbup.gif kaip vaizdžiai nuaiškinai biggrin.gif
Atsakyti
Apie šnekėjimą tai maniškiai irgi skirtingai šneka smile.gif Grikis tai murksi bet taip gana garsiai ir net galvą rtaip energingai kilsteli murktelėdamas ir pašauktas atsiliepia ir šiaip vis mane šnekina o pas tėvukus būna kad garsiai kniaukdamas mane šaukia bet irgi tokiu specifiniu kniaukimu, tokiu už širdies griebiančiu. Kai jį po dviejų savaičių pas mane buvimo nusinešiau pas tėvukus pasisvečiuoti, jis pasilikęs vienas tamsiam prieškambaryje tuo savo graudžiu balsu pradėjo mane šaukti ir taip puolė glėbin kai atėjau jo "gelbėti" kad iškart pasidarė aišku, jog niekaip aš jo nuo savęs neatplėšiu smile.gif Kai įsivaizdavau kaip jis kam nors atiduotas tokiu balsu mane šaukti, taip dūšią suspaudė, kad kur ten galvosi jį kam nors atiduoti smile.gif
Kruopiukas tai šnekutė Zosytė - kniauksi ir murksi mane šnekindama. Kai barasi ar nori ko nors tai kniaukia, o kai patenkinta būna ar šiaip apie niekus nori paplepėti tai murksi biggrin.gif
Mauras nešneka, bo imperatoriai žodžių vėjais nemėto schmoll.gif bet jis toooookias akis nutaiso, kad iškart viskas pasidaro aišku biggrin.gif
Užtat Mikutė tai tiesiog dainuoja biggrin.gif nu tikra operos solistė, nu tokias intonacijas išgauna ir balselis jos toks sodrus, gilus, o pati tokia čiuplutė, kūdutė biggrin.gif Bet kai uždainuoja kuom nors nepatenkinta tai visas butas aidi biggrin.gif
Smilga lanksčiai ir gerai apšiltinta miegojo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 01 spalio 2014 - 09:49