Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Busy, o kelintą val operacija? g.gif Šiaip daug balionų duodu, nes ar mažas vaikas, ar didelis - mama vienodai jaudinasi dėl jo 4u.gif 4u.gif
Aš tai išvis, kai tapau mama, pradėjau galvoti, kad jau geriau man visos ligos, pjaustymai ir pan. negu mano vaikams ax.gif Tikriausiai visos mamos taip galvoja 4u.gif
Atsakyti
Tai čia visoms mamoms taip, kaip nesistengtum vistiek jaudiniesi 4u.gif Nors tfu tfu tfu... dabar jaudinuosi žymiai mažiau nei pirmaisiais ligos metais, kurių nelabai noriu prisiminti. Į operacinę išveža gana anksti 7:30
Atsakyti
busy 4u.gif
Diinka 4u.gif

QUOTE(Erode @ 2014 09 30, 17:45)
ragnez, tu tik džiaukis ir dievą mylėk,

klausau, mam pioneer.gif

grįžau ką tik, svečiuos buvau pas pusseserę, o ten irgi katinas Blekas biggrin.gif kai tupi ir iš už kampo apvaliom akim žiūri, tai su saviškiu juoduliu beveik sumaišyt galiu biggrin.gif teta vasarą abu katinus "aukliavo" sakė, buvo didelė pagunda imt ir sukeist katinus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 09 30, 20:12)
Tai čia visoms mamoms taip, kaip nesistengtum vistiek jaudiniesi 4u.gif Nors tfu tfu tfu... dabar jaudinuosi žymiai mažiau nei pirmaisiais ligos metais, kurių nelabai noriu prisiminti. Į operacinę išveža gana anksti 7:30

friends.gif

user posted image
Ir man lapės pirmieji ligos metai buvo sunkūs, o kai išlindo dar ir migrena... doh.gif Bet viskas praeina... tavo sūnui linkiu kuodidesnės sveikatos- tau ramybės...
Atsakyti
Busy ir as UK busiu su tavim , sirdy, mintyse 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Busy palaikymas nuo manęs ir uodeguotojų 4u.gif

Atsakyti
Busy ramiai miegok
Ir visom pries nakti lopsine , nezinau kaip jus i operas reaguojat, bet sitas atlikimas prajuokino mane gan smarkokai thumbup.gif
duetto buffo di due gatti
Atsakyti
Busy, nusnausk postą šiąnakt, viska bus gerai 4u.gif

Na o aš raportuosiu, kad suspėjau visur. Šmikis niekur nešviečia, paėmė mėginį, žiūrės ar grybas auga.
Šiandien labai prasta savijauta, tikiuosi neatkrisiu. Tai tiek, kompas šiandien man nedraugas, jungiu lauk
Atsakyti
Busy,laikom sumezgę uodegas 4u.gif Viskas bus gerai 4u.gif

Diinka,sveikatos mamytei 4u.gif

O mes šiandien irgi gerai pasinervavom su daktare:atėjo toks pacientas,kuriam vakar tyrimuose diabetas išlindo,mes čia staigiai siuntimą į stacionarą,nes jau ten beveik koma ,glikemija 22 beveik,pasodinau už durų,kad palauktų kol siuntimą daktarė baigs rašyti ir greitąją iškvietėm,į stacionarą guldom,išeinu,kad jau ratukus atsivešt ir nuleist į pirmą aukštą,nes greitoji jau važiuoja ,o jo nėra doh.gif ....blyn,širdis į kulnus,davai po tualetus ieškot ,visą polikliniką ant kojų sukėlėm, ieškom ,kur nukritęs guli,nes vos ant kojų pastovėjo kabinete ,o jis išėjo į kiemą prie poliklinikos ir rūko doh.gif doh.gif doh.gif ,nu gerai atrodė ,kaip aš greitosios daktariukus gaudžiau ketvirtam aukšte ir liepiau pacientą nuo poliklinikos suoliuko pasiimti doh.gif
Atsakyti
Oje, zundyte, nu ir asilas... doh.gif

Na, svarbiausia, išsigabeno.

Diinka, sveikatos mamytei.
Busy, tikrai, nors nusnausk, apsikabinus abu katus ir Karolius.
Va, čia daug sveikatos pridėjau.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Tuomce @ 2014 09 30, 22:20)
Busy, nusnausk postą šiąnakt, viska bus gerai  4u.gif

Na o aš raportuosiu, kad suspėjau visur. Šmikis niekur nešviečia, paėmė mėginį, žiūrės ar grybas auga.
Šiandien labai prasta savijauta, tikiuosi neatkrisiu. Tai tiek, kompas šiandien man nedraugas, jungiu lauk

Šaunuolė, sveik ir ilsėkis. 4u.gif
Atsakyti
busy sūnui sveikatos, o pačiai mamai stiprybės 4u.gif
Grįžau iš labdarinio Carito rengiamo protmūšio. Mūsų komanda laimėjo blush2.gif Vienas klausimas buvo man ypač lengvas- parodė Cornish Rex katinuko foto, reikėjo parašyti veislę. Labai nustebino, kad tik keli žmonės žinojo blink.gif va, kai bendrauji su katinistais net užmiršti, kad kiti gali ir nežinoti ko nors apie kates tongue.gif
Papildyta:
ragnez juodukas labai mielas wub.gif
Magnunos Imperatorius tokias akytes nutaisęs, kur įleist prašo, kad sunku būt atsispirt biggrin.gif
Pampliukas koks išaugęs 4u.gif
Tašė maisto teroristė rolleyes.gif sunku, kai katė reikalauja, rėkauja, o duoti negali. Laikykis, Erode, Tu gali mirksiukas.gif Ainu tpfu tpfu tpfu ne rėksnė, maisto iš vis nereikalauja. Miaukteli kelis kartus, kai atlieka rimtą reikalą wc ir kartais miaukteli kviesdama žaisti, bet trumpai. Kai už lango pamato paukščiukus Ainu čiulba. O bėgdama pas mane iš ryto, kai išeinu iš miegamojo, pasitinka džiaugsmingu trumpu murktelėjimu. Vat ir visa jos kalba. Netriukšminga ir nedaugźodžiaujanti Ainu. schmoll.gif
Erendira, man smalsu, pas kokį ortodontą lankosi Tavo dukra? Klausiu, nes vyrų ortodontų Vilniuje nėra daug. MB gydytojas- ortodontas, gerai pažįstu ir jo kolegas. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 30 rugsėjo 2014 - 23:11
Labas rytas,

Busy 4u.gif jau aikau kumscius. Viskas gerai ir greit baigsis 4u.gif

Erode pavydžiu tau kad gali save šitaip nuteikt ir nervus nustumt į šalį. Man nesigauna, kaip ir Vidam rašė matyt ir aš skysta esu. Ir visa tai prasidėjo kai atsirado G, ankščiau kažkaip nesinervindavau del nieko nu bet dabar tai už visus metus...

Tašės sukūdėjimo ir vėl pasipūtimo istorija thumbup.gif

Sierinukas nedaug kalba, valgyt prašo trumpai, bet užtat labai mėgsta sutraukt serenadą prie miegamo durų kai užgirsta kad aš keliuos...tada nubunda G, jai tada prisireikia katytės į lovytę doh.gif tada turiu 5 min aiškinti kad katytė nenori į lovytę, G tai nesuprantama, tada nubunda MB pradeda visus vaikyt iš kambario, ką praustis , ką toliau miegot, na ir vėl isivyrauja ramybė biggrin.gif

Dar Siera mėgsta murktelt kai šikinykas jos nepakankamai švarus ax.gif

Zundyte kokia darbinė istorija, žinau kad nelinksma buvo bet labai linksmai nuskambėjo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 01 spalio 2014 - 06:49