Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

QUOTE(Magnuna @ 2014 10 01, 10:46)
Smilga lanksčiai ir gerai apšiltinta miegojo  thumbup.gif

Aga biggrin.gif Tik išsirangyt iš lovos, katinų neišvarčius, pasirodė misija neįmanoma biggrin.gif Sulaukiau priekaištingų žvilgsnių rolleyes.gif Teko intensyviais glostymais savo kaltę išpirkinėt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Smilga*: 01 spalio 2014 - 10:05
QUOTE(*Smilga* @ 2014 10 01, 11:04)
Aga  biggrin.gif  Tik išsirangyt iš lovos, katinų neišvarčius, pasirodė misija neįmanoma  biggrin.gif Sulaukiau priekaištingų žvilgsnių  rolleyes.gif Teko intensyviais glostymais savo kaltę išpirkinėt  biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Nus, mergytės, turiu žinių apie Busy sūnaitį. Tikiuosi, Busy nesupyks, kad parašysiu ir paskum pati mums parašys 4u.gif Kalbėjomės su Busy mamaite telefonu, sakė, kad operacija neseniai baigėsi ir sūnaitis jau pooperacinėje palatoje. Viskas gerai praėjo tai dabar laikom uodegaites ir kumštukus už tai, kad Busy sūnus lengvai atsigautų ir greitai susveiktų ir neabejojame kad viskas taip ir bus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2014 10 01, 06:43)
...tada nubunda MB pradeda visus vaikyt iš kambario, ką praustis , ką toliau miegot, na ir vėl isivyrauja ramybė biggrin.gif

lotuliukas.gif nubudęs alfa patinas padaro tvarką lotuliukas.gif
Ainu irgi paėdusi užkasa parketą apie maisto bliūdelį, bet čia, tipo, gerai, skanu buvo, ale likučius "užkonservuoja" ateičiai smile.gif
Kruopos bučkis vaškinei Gabanai bigsmile.gif Grikiukas tokį naivų žvilgsniuką nutaisęs wub.gif Foto su cvergiuku, gražus barzdyla juodulys wub.gif
Kaip man gaila Zugi unsure.gif
Smilgos miegojimo ypatumai thumbup.gif
Busy sūneliui, kad greičiau jėgas atgautų renkam šį rytą su Ainu vėlyvuosius krokus, kardelius ir levandas:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Megytės aš visai trumpam, nes miegota tik valandos, bo persikuičiau darbais, gerai kad terminą pratęsė...

Busy 4u.gif 4u.gif 4u.gif viskas bus kuo puikiausiai, pamatysi 4u.gif

Zuziukui teko pesiūti siūlę blink.gif užtai konsiliumas nusprendė, kad liežuvį nudegino dezinkecinės medžiagos, nes visa burna daugiau tobulai švari. Tiegiosg jauno gyvųno jautrus liežuvėlis. Ir nė vienas kitas katinas neserga -vakar dar tikrinau.

Aist, dantus megiotei turbina Mindaugas iš Žvėryno. Nuo 7 metų Rut vedžioju, mums patinka (kai atėjo laikas breketams, maniau kur arčiau Antaklanyje nueitumėm. nuėjom konsultacijai, neapsižavėjom, grįžom Žvėrynan kaip namo biggrin.gif )

Viskas, dingstu. Šioje temoje plepiausia, matyt, nebūsiu blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif Aist, nu ir groziai pas tave auga smile.gif Pas mane apart jurginu nieko neliko ax.gif
Busy suneliui 4u.gif , dziaugiames, kad viskas thumbup.gif baiges
Zuziukui 4u.gif , saunu, kad kiti katineliai sveiki thumbup.gif
O as turbut blogiete, nes visas mergas(kates ir sunes) miegoti palieku kolidoriuje, ten daug vietos viskam ir mum ramu, negirdim naktiniu ir rytiniu festivaliu biggrin.gif ir paliekam ten pat kai iseinam visi is namu.
Siaubas darbe kaip salta verysad.gif , vis geriu kavas ir arbatas. Vos neprisidirbau, uzsikaiciau arbatini, jis man uz nugaros, uzkaito ir neissijunge, garuoja iki vandens isvirimo, o as nieko nematau ir nejauciu, kai gerai pasmirdo tada atsisukau blink.gif , blyn, galvoju gerai, kad kokia priesgaisrine nesuveike, buciau visa akropoli ant koju sukelusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 10 01, 12:19)
Nus, mergytės, turiu žinių apie Busy sūnaitį. Tikiuosi, Busy nesupyks, kad parašysiu ir paskum pati mums parašys  4u.gif  Kalbėjomės su Busy mamaite telefonu, sakė, kad operacija neseniai baigėsi ir sūnaitis jau pooperacinėje palatoje. Viskas gerai praėjo tai dabar laikom uodegaites ir kumštukus už tai, kad Busy sūnus lengvai atsigautų ir greitai susveiktų ir neabejojame kad viskas taip ir bus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

na va kaip šaunu thumbup.gif

Ainu kokia gėlininkė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 01 spalio 2014 - 12:02
QUOTE(Weronica @ 2014 10 01, 10:13)
As dar manau kad kaip Magnuna rašė toj uždaroj vietoj reik būtinai pridėt maisto kad asocijuotusi katei ta vieta su maistu, kad ten yra maisto.

Gaila Zugučio unsure.gif

Na man irgi atrodo, kad kate turi zinot vieta kuri jai saugi. Mes su savo katyte kemperiu keliavom. Tai išlipusi, gana drasiai eidavo apsiziureti aplink, bet jei ka, atbegdavo po kemperiu pasislept. Cia jai budvao saugu. Na arba ten, kur mes budavom. Kai sustodavom kur tai maistuka ir dezute pastatydavom po kemperiu. Mazu nores kulturingai i wc nueit biggrin.gif

Nes su ja bajeris buvo, kai sode katyte priglaudem ir jau namely laikem, bet leisdavom laukan palakstyt, tai prisibegiodavo lauke, po to begte prie namuko duru - miau, nulekdavo kaip strele i dezute reikala atlikt, ir vel atgal prie duru, laukan leiskit thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Busy sūniukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif sveik

o mano mamos katinas, kai tik pajuto laisvę, namie į dėžutę nebeina.... Nuo pat vasaros iki šilto pavasario buvo augintas tik namie biggrin.gif
Atsakyti
Busy sunui daug sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ainu darzelis koks, neiskasa duobiu? nes mano pamenu kai i soda vezdavau ,prikakojo visas mamos bulves lotuliukas.gif ten buvo geriausias WC, arba mama iskase duobe pasipyle kazkokiu trasu ar komposto, pasiruose kazka smarkiai persodint, atejo Toras, prikakojo ir uzkase lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Smilga miegok, kol katai miega thumbup.gif
Kruoce buciuokla wub.gif Grikis dar sedi ant dietu visu???? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Azucena @ 2014 10 01, 13:15)
Ainu darzelis koks, neiskasa duobiu? nes mano pamenu kai i soda vezdavau ,prikakojo visas mamos bulves  lotuliukas.gif  ten buvo geriausias WC, arba mama iskase duobe pasipyle kazkokiu trasu ar komposto, pasiruose kazka smarkiai persodint, atejo Toras, prikakojo ir uzkase lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Kruoce buciuokla  wub.gif  Grikis dar sedi ant dietu visu????  blink.gif

Toras užminuotojas thumbup.gif biggrin.gif
Pas mumi sode kai kačiukai augo irgi buvo minų laukas ir duobių prikasiota bo mažyliai išsikasdavo vieną duobę, šalia padarydavo ir iškasdavo dar vieną duovę kad užkasti tai ką padarė biggrin.gif
O Grikis dar tebesėdi ant visų dietų ir už visus biggrin.gif Aš daba turiu slaptą viltį topsecret.gif kad kol Busy mamaitė pas mumi bus Grikis apkūs nes anas toks baikštukas, kad neina valgyti vakarienės. Užtat Kruopcius vakar nepasikuklino ir sukirto savo ir Grikio porciją doh.gif tai mėsytės daba nebeduosiu, tik sausiukų saujikę pabersiu g.gif
Ainu šaunuolė, kvietkų priskynus wub.gif
Irmutsei - nono.gif nu tikrai blogietė biggrin.gif
VeroniQ - prajuokino katytė su lakstymai namo tuoletan biggrin.gif
Dar Zuziukei balionuks, kad šį kart viskas gerai būtų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 01 spalio 2014 - 12:37
Aist, žinok, tie vėlyvieji krokai yra vėlyviai mirksiukas.gif man jie labai wub.gif

(bobulkų pokalbis Kalvarijų turguje rudenį: po čiom u vas krokusy? - Eto ne krokusy a vėlyvisy lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti