Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

QUOTE(Erendira @ 2014 10 01, 13:52)
Aist, žinok, tie vėlyvieji krokai yra vėlyviai  mirksiukas.gif  man jie labai  wub.gif

(bobulkų pokalbis Kalvarijų turguje rudenį: po čiom u vas krokusy? - Eto ne krokusy a vėlyvisy  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sveikos.
Erendira nušypsino mane gausiai. Ir buvau galvojus, kad ZUzia prisilaižė ko nors neleistino, kuo pilvas teptas. Greito gijimo jai. Ar su švarkučiu?

Busy - tik sėkmingo gijimo dabar sūnui. 4u.gif

Labai gera skaityt apie murksėjimus, kniaukimus ir kniaukenimus, apie Smilgos S raidę ir glostymus.

ZUgi, laikykis. unsure.gif Nepasiduok toms teroristėms.

Tašei mažu kitą katę užtaisyt, kad apkūstų? Ji tada neina ėsti - gi matote, stresuoja, bet jai nekenktų nepaėst... Tašei būtų neblogai kokis tokis katinas kaip imperatorius... Draugautų gal. g.gif unsure.gif
Dabar parėjus, jei neglostai atsigula ant grindų ir priekaištingai guli. Kaip neglostote? Pamiršote? Tada vėl paeina ir vėl atsigula ant šono - labai neįgali.
Bet jei glostoma negerai, tai gali ir kepštelti.
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2014 10 01, 14:25)
Bet jei glostoma negerai, tai gali ir kepštelti.

biggrin.gif o kaip tas netinkamas glostymas atrodo? biggrin.gif
Atsakyti
Tase- karaliene thumbup.gif
o mane sunervavo, "gerieji lietuviai" uzsienyje, parasiau i viena grupe ir paklausiau agenturu adresu telefonu kur nereiktu labai jau ten anglu k. tai matote tokie "afigieni" lietuvaiciai man prirase Lietuvos darbo birza... nu ir kaip gali mylet tuos lietuvius uzsieny kai kuriuos, kurie baisiau priesu cia elgiasi... atrodo nenori nerasyk nieko, kam cia dergtis... kazkaip neveltui MB sakiau, kad man cia lietuviu draugiu , draugu nereikia... verysad.gif
Atsakyti
Azucena, nei kiek nenustebau tavo parasymo apie lietuvius uzsienyje ax.gif Ju ten net pasisaugoti reikia, ne tik kad nepasitiketi, o jei bendrauji negali i sirdi isileisti. Buvau ir as ten ir labai skaudziai nusivyliau jais, nuvaziavau visa geriete, naivi atlapasirde, norejau draugu susirasti ir vos gyvos ten nesuvalge blink.gif Visko pavydi, smeizia, i akis sypsosi, o uz nugaros intrigas mezga. Aisku yra vienetai, kurie tau pades ir bus nuosirdus, bet tai tik vienetai, deja.
Tases glostymo ypatumai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2014 10 01, 14:30)
biggrin.gif o kaip tas netinkamas glostymas atrodo? biggrin.gif

Jei brauki per ausis - žiauriai nepatinka ir jei glostai pilvo apatinę dalį - oi nene.
schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Kartais duoda, bet jau labai retai.
Atsakyti
Azu - 4u.gif
Tašiūnė - tikra įnoringa dama wub.gif O Imperatorius sutaria su visais jeigu tik į jo karūna nesikėsina biggrin.gif Kol mano brolis buvo paikas ir galvojo, kad paskutinis žodis turi būti pasakytas žmogaus, tol Mauras ant jo niurgzdavo apibumbėdavo ir net apmušdavo. O dabar brolis atėjo į protą, mandagiai su Mauru elgiasi ir netgi leidžia jam savo spintoje pagulėti tai ir Mauras mandagiai elgiasi smile.gif
Atsakyti
jetau, kokia gera mano katytė - glostyk, niurkyk, nešiok - kaip nori... jei ji nenori, tiesiog nueis biggrin.gif ir kniaukteli tik tada, kai kviečia mane žaist thumbup.gif
Atsakyti
Mano cepelinuks irgi labai glostomas katinukas smile.gif bet jam tinka tik mano glostymas biggrin.gif Man galima glostyti visur ir kuo daugiau tuo geriau, ropščiasi ant kelių, visur paskum eina, priekaištauja jeigu pro šalį praėjau nepaglosčius biggrin.gif O štai pas tėvukus nusinešu ir jeigu tėvai nori ant rankų palaikyti tai sėdi įsispyręs lapcėm ir nuo savęs stumia. Žodž, nieks nemoka taip gerai glostyti kaip mamka cool.gif Kruopciaus tai nė glostyti nereikia, užtenka pašnekinti ir jau brinkt ant nugaros ir gniaužo iš smagumo visus keturis kumštukus biggrin.gif
Atsakyti
Busy parašė žinutę, kad neturi interneto, todėl šiandie nepasirodė mūsų trioboj. Kai pas Busy sugrįš internetas, tai ir ji pareis pas mus namo smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Busy sūnui, kad greičiau sveiktų 4u.gif

Zuzanai, kad greičiau viskas susitvarkytų 4u.gif

Ainu tarp gėlių, kokia gražutė wub.gif

mažasis išdykėlis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2014 10 01, 16:12)
Mano cepelinuks irgi labai glostomas katinukas  smile.gif  bet jam tinka tik mano glostymas  biggrin.gif  Man galima glostyti visur ir kuo daugiau tuo geriau, ropščiasi ant kelių, visur paskum eina, priekaištauja jeigu pro šalį praėjau nepaglosčius  biggrin.gif  O štai pas tėvukus nusinešu ir jeigu tėvai nori ant rankų palaikyti tai sėdi įsispyręs lapcėm ir nuo savęs stumia. Žodž, nieks nemoka taip gerai glostyti kaip mamka  cool.gif  Kruopciaus tai nė glostyti nereikia, užtenka pašnekinti ir jau brinkt ant nugaros ir gniaužo iš smagumo visus keturis kumštukus  biggrin.gif

O maniškė mėgsta geriausiu atveju po barzda, ir paia galvytę, kur kitur - iš kart vizgina uodegą, arba kanda, kojom spardo. Dažniausiai švelniai ar apyšvelniai.
Ant ranku nemegsta. Bet vat buti salia.. visur visada eina. O tik nueinu i virtuve, tai prasideda ten miau miau - terrorizmas. Duok ka nors skanaus smile.gif

O va taip šiandien miegojo kol kompiuka maigiau smile.gif

user posted image
Atsakyti
Erendira, žinau Mindaugą, smagu, kad patenkinti 4u.gif Zuziukui kad ne kalici labai super, keista, kad reikėjo persiūti siūlę, na bet dabar jau gal bus kapitaliai užsiūta 4u.gif Aha, vėlyvisi thumbup.gif
Irmutse, aš irgi blogietė. Pas mus šuo išdresuotas taip, kad gali būti tik pirmame ( svetainė- virtuvė- prieškambaris) aukšte, o į rūsį ar į antrą miegamųjų aukštą negalima. Nėra jokių tvorelių, laiptai laisvi, bet nelipa niekada. schmoll.gif O Ainu galima visuose aukštuose, bet miegant miegamųjų duris užsidarome, merginai lieka visas namas, išskyrus miegamuosius kambarius.
Ainu lauke reikalų neatlikinėja, lekia namo į wc, tai ir duobučių neiškasinėja. Lauke ji vabaliukus/musytes/skruzdėlytes medžioja ir saulės vonias priiminėja mirksiukas.gif
renatelexx išdykėlis kaip žiūri, rodos tuoj pašoks wub.gif
Murkė kaip saldžiai miega, kukliai galines kojytes sukryžiavusi wub.gif
Atsakyti