Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkite nugalėti neapykantą

Šiaip aš irmielai skaitau vaikiškas knygas. Kartais man atrodo, kad ne tiek vaikams jų reikia, kiek man. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2007 12 18, 20:09)
Žinot, aš manau, jei žmogus aklas, galit blizginti su prožektorium prieš akis kiek tinkami, jis vistiek nieko nematys...
Kažin, ar keičiasi nuo to kitas?  Gal tik mums patiems kliūna purvo daugiau? Sutikit, kad yra tokių, kuriems visada negerai, ir kuriems niekada nebuvo gerai, tai kažin ar mūsų jėgose padaryti, kad kada nors jiems bus gerai? g.gif

Turiu ir aš su sese tokią problemą verysad.gif . Niekaip neįstengiu jai parodyti, kad pasauly egzistuoja ne tik juoda spalva verysad.gif Nu nesugebu, o ji nelaiminga, nes kitiems lengviau gyventi, geriau sekasi ir iš vis visi laimingi tik ji nelaiminga ir tik jai sunku. Nematau jos gyvenime jokių sunkumų, bent jau tokių, kurie nebūtų išsprendžiami. Reikia bendrauti, bet po susitikimų pasijaučiu tokia išsiurbta ir išgręžta verysad.gif Nežinau kaip jai padėti, nusigręžti negaliu. Nors tiesą pasakius, visą gyvenimą ji tokia buvo, tik dabar "konsentracija" didesnė g.gif , pati save žlugdo tuo nelaimingumu, pradėjo ir sveikata šlubuot, o ir viesiems šalia jos sunku darosi verysad.gif kaip padėti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(benek @ 2007 12 20, 14:51)
Turiu ir aš su sese tokią problemą  verysad.gif ....

Tuoj steigsim klubą doh.gif Šiandien pamąsčiau, kad gal reikia temą atidaryti, kurioje diskutuotume, kaip padėti tokiems žmonėms. Matau yra daug kas sprendžia šią problemą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 12 20, 16:39)
Tuoj steigsim klubą doh.gif Šiandien pamąsčiau, kad gal reikia temą atidaryti, kurioje diskutuotume, kaip padėti tokiems žmonėms. Matau yra daug kas sprendžia šią problemą unsure.gif

Ne visuomet mūsų altruizmas reikalingas...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 12 20, 17:28)
Ne visuomet mūsų altruizmas reikalingas...

Žinau, todėl galėtume užvesti temą subtilybių aptarimui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 12 20, 17:31)
Žinau, todėl galėtume užvesti temą subtilybių aptarimui unsure.gif

Kažin, ar tai turi prasmę. Kas mums davė teisę lįsti į kitų žmonių gyvenimus? Yra paprastas kosminis įstatymas: padėk tik tam, kuris tavęs prašo pagalbos. Tam kitam galbūt reikia pačiam visus kelius nusidaužyti, kad kažką suprastų ir savyje pakeistų, o ne mūsų siūlomos jam pagalvėlės...
Atsakyti
Kam lįsti į kitų gyvenimus? Ar savų "subtilybių" nepakanka? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2007 12 20, 23:22)
Kam lįsti į kitų gyvenimus? Ar savų "subtilybių" nepakanka? blink.gif

Kai šalia yra toks žmogus tai ir pačiam nelinksma smile.gif
Atsakyti
Vis atrodo, visiems pagelbėsim, visus išgelbėsim, bus visi linksmi ir laimingi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Staiga @ 2007 12 20, 23:33)
Vis atrodo, visiems pagelbėsim, visus išgelbėsim, bus visi linksmi ir laimingi biggrin.gif

Taip ir sunku tokio noro atsisakyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 12 21, 00:22)
Kai šalia yra toks žmogus tai ir pačiam nelinksma smile.gif

Ir dar kaip nelinksma verysad.gif Bet aš palikau teisę blogai jaustis.Čia kaip su valkatom katėm-kol šeri ir nuveji, tol dar gali pakęsti, bet tik pradėk žmoniškai elgtis, tuoj ant stalo užlips. smile.gif
Atsakyti
Žiūrėkit, kokius žodžius radau į temą "Tikras išminčius nekalba, kol jo nepaklausia"! Tai va, nereikia stengtis padėti, nes mūsų manymu, pagalbos reikia.. Reikia išlaukti, kada paprašys.. O jei neprašys, vadinasi ir nereikia tos pagalbos..
Atsakyti