Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir Ledas

Na, Kivancui reikejo kardinaliai pakeisti isvaizda. Nenorejo jis daugiau Behliuliu buti, reikejo kazkaip atsiriboti nuo to personazo. O ka jau ten perdaug sugalvosi, plastines operacijos gi nepadarysi biggrin.gif Man tai viskas normaliai su jo isvaizda, puikiai atitinka personaza, scenariju. Grazus, negrazus - cia jau subjektyvu. Man ir Behliulis ne is karto grazus buvo tongue.gif Kuziejaus irgi nenurasykit, pakalbesim pabaigoj topsecret.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 16 spalio 2014 - 22:07
QUOTE(atverklanga @ 2014 10 16, 22:06)
As kazkaip nei Fatmagulej Bihter, nei Kuzejui Behliulio nemaciau/nematau. Va, Guneju tai vis norisi netyciom Vuralu pavadint  blush2.gif

drinks_cheers.gif , labai skirtingi tipazai, isskyrus Guney/Vural. Kaip du vandens lasai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 10 16, 22:04)
Man Fatmagul po Bihter visai nesiziurejo  doh.gif

Pamenu sugalvojau pažiūrėti klipukus Fatmagiules per youtube, viena seriją, kitą, tada 50, 70, nu ir niekaip nesulaukiu, kada ji graži pasidarys biggrin.gif nu nes maždaug tikėjaus, kad paskui atrodys kaip Bihter smile.gif bet kai pradėjau žiūrėti nuo pradžių, tai graži ji visokia pasidarė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2014 10 16, 22:06)
As kazkaip nei Fatmagulej Bihter, nei Kuzejui Behliulio nemaciau/nematau. Va, Guneju tai vis norisi netyciom Vuralu pavadint  blush2.gif

Ir as ne. Matyt todel, kad vaidmenys visiskai skirtingi. O Bugros Guney su Vuralu tikrai daug bendro turi. Vuralas tik ne toks "zajadlas" buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 10 16, 22:06)
Na, Kivancui reikejo kardinaliai pakeisti isvaizda.

Tai, kad ir nepasikeite ypatingai, pakudo ir sukuosena "lieva" pasidare biggrin.gif
Atsakyti
Na, Kivancui reikejo kardinaliai pakeisti isvaizda. Nenorejo jis daugiau Behliuliu buti, reikejo kazkaip atsiriboti nuo to personazo. O ka jau ten perdaug sugalvosi, plastines operacijos gi nepadarysi biggrin.gif Man tai viskas normaliai su jo isvaizda, puikiai atitinka personaza, scenariju. Grazus, negrazus - cia jau subjektyvu. Man ir Behliulis ne is karto grazus buvo  tongue.gif Kuziejaus irgi nenurasykit, pakalbesim pabaigoj  topsecret.gif biggrin.gif

Šiap tai man jo veido bruožai tobuli 4u.gif
Figūra irgi, aukštas, platūs pečiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fidija @ 2014 10 16, 22:08)
Pamenu sugalvojau pažiūrėti klipukus Fatmagiules per youtube, viena seriją, kitą, tada 50, 70, nu ir niekaip nesulaukiu, kada ji graži pasidarys biggrin.gif  nu nes maždaug tikėjaus, kad paskui atrodys kaip Bihter smile.gif  bet kai pradėjau žiūrėti nuo pradžių, tai graži ji visokia pasidarė smile.gif

Man ji grazi buvo tik vienoj serijoj, kai plaukai buvo tiesus ir kazkur su savo, dar tada "ale" vyru, plauke garlaiviu.
Papildyta:
Nenorejo jis daugiau Behliuliu buti, reikejo kazkaip atsiriboti nuo to personazo.

biggrin.gif, cia tik ziurovams, tiksliau ziurovems smile.gif, jis tiek emociju sukele, jam asmeniskai nei silta, nei salta, koki personaza vaidinti. Ka pasake scenaristas, ta ir toki vaidina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 16 spalio 2014 - 22:16
QUOTE(fidija @ 2014 10 16, 22:08)
Pamenu sugalvojau pažiūrėti klipukus Fatmagiules per youtube, viena seriją, kitą, tada 50, 70, nu ir niekaip nesulaukiu, kada ji graži pasidarys biggrin.gif  nu nes maždaug tikėjaus, kad paskui atrodys kaip Bihter smile.gif  bet kai pradėjau žiūrėti nuo pradžių, tai graži ji visokia pasidarė smile.gif

O man kaip tik pirmoj serijoj Fatmagule labai grazi pasirode. Grazesne uz Bihter. Tokia naturali, miela. O veliau tik baisejo biggrin.gif Dar kai tuos plaukus susigarbanojo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2014 10 16, 22:19)
Dar kai tuos plaukus susigarbanojo...  unsure.gif

drinks_cheers.gif, labai netiko jai sugarbanoti plaukai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 10 16, 22:09)
Tai, kad ir nepasikeite ypatingai, pakudo ir sukuosena "lieva" pasidare  biggrin.gif

Na o kaip dar pasikeisti be chirurgu pagalbos? biggrin.gif Pakudo... "tik" 13 kg smile.gif

QUOTE(fidija @ 2014 10 16, 22:10)
Šiap tai man jo veido bruožai tobuli 4u.gif
Figūra irgi, aukštas, platūs pečiai blush2.gif

Dabar jis jau man visoks tobulas biggrin.gif Net ir su usais ir barzda laugh.gif Bet pradzioj taip neatrode. UM pradzioj plaukai baisiai lievi buvo, kaip perukas koks biggrin.gif Ir sypsena atrode keista. Bet tik pradzioj cool.gif

QUOTE(Elvita @ 2014 10 16, 22:14)
Man ji grazi buvo tik vienoj serijoj, kai plaukai buvo tiesus ir kazkur su savo, dar tada "ale" vyru, plauke garlaiviu.

biggrin.gif, cia tik ziurovams, tiksliau ziurovems smile.gif,  jis tiek emociju sukele, jam asmeniskai nei silta, nei salta, koki personaza vaidinti. Ka pasake scenaristas, ta ir toki vaidina smile.gif

Man visada grazi Fatmagul buvo smile.gif Savaip, Fatmaguliskai grazi smile.gif Butu keista, jei ji staiga butu issifufurinus ir i Bihter pavirtus biggrin.gif

Na, jis pats savo interviu ne karta yra tai pabrezes, kad jis nori atsiriboti nuo Behliulio. Kaip kazkada norejo atsiriboti nuo Mehmeto, kai visas arabu pasaulis jo vardo nezinojo, o vadino Mehmetu. Ir, anot jo paties, Kuziejus yra jo mylimiausias vaidmuo ir artimiausias jam paciam ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 16 spalio 2014 - 22:29
QUOTE(Milagra @ 2014 10 16, 22:24)
*Na o kaip dar pasikeisti be chirurgu pagalbos? biggrin.gif Pakudo... "tik" 13 kg smile.gif

**Man visada grazi Fatmagul buvo smile.gif

***Na, jis pats savo interviu ne karta yra tai pabrezes, kad jis nori atsiriboti nuo Behliulio. Kaip kazkada norejo atsiriboti nuo Mehmeto, kai visas arabu pasaulis jo vardo nezinojo, o vadino Mehmetu. Ir, anot jo paties, Kuziejus yra jo mylimiausias vaidmuo ir artimiausias jam paciam  ax.gif

* drinks_cheers.gif , bet tas sukudimas, tai jam visai ne kaip atrodo 4u.gif

**Man ne biggrin.gif

***Nesiginsysiu, tikrai nesidomejau juo ir jo interviu 4u.gif O kokiame seriale jis Mehmeta vaidino?
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 10 16, 22:24)

Dabar jis jau man visoks tobulas biggrin.gif Net ir su usais ir barzda laugh.gif Bet pradzioj taip neatrode. UM pradzioj plaukai baisiai lievi buvo, kaip perukas koks biggrin.gif Ir sypsena atrode keista. Bet tik pradzioj  cool.gif
Man visada grazi Fatmagul buvo smile.gif

UM pradzioj isvis man jis pobaisis pradzioj atrode. Galvojau - negi grazesnio aktoriaus negalejo surast biggrin.gif Ir net praziurejus UM labai juo nesizavejau. Sakiau, pats personazas labai siutino.
Bet dabar... Tos jo gilios akys, zvilgsniukas. wub.gif Ir kas man vyre svarbiausia, uuugis wub.gif wub.gif wub.gif Bet nera tobulas, tik siaip labai grazus biggrin.gif
Atsakyti