Na, Kivancui reikejo kardinaliai pakeisti isvaizda. Nenorejo jis daugiau Behliuliu buti, reikejo kazkaip atsiriboti nuo to personazo. O ka jau ten perdaug sugalvosi, plastines operacijos gi nepadarysi
Man tai viskas normaliai su jo isvaizda, puikiai atitinka personaza, scenariju. Grazus, negrazus - cia jau subjektyvu. Man ir Behliulis ne is karto grazus buvo
Kuziejaus irgi nenurasykit, pakalbesim pabaigoj
QUOTE(atverklanga @ 2014 10 16, 22:06)
As kazkaip nei Fatmagulej Bihter, nei Kuzejui Behliulio nemaciau/nematau. Va, Guneju tai vis norisi netyciom Vuralu pavadint 
QUOTE(Elvita @ 2014 10 16, 22:04)
Pamenu sugalvojau pažiūrėti klipukus Fatmagiules per youtube, viena seriją, kitą, tada 50, 70, nu ir niekaip nesulaukiu, kada ji graži pasidarys
QUOTE(atverklanga @ 2014 10 16, 22:06)
As kazkaip nei Fatmagulej Bihter, nei Kuzejui Behliulio nemaciau/nematau. Va, Guneju tai vis norisi netyciom Vuralu pavadint 
Ir as ne. Matyt todel, kad vaidmenys visiskai skirtingi. O Bugros Guney su Vuralu tikrai daug bendro turi. Vuralas tik ne toks "zajadlas" buvo
QUOTE(Milagra @ 2014 10 16, 22:06)
Na, Kivancui reikejo kardinaliai pakeisti isvaizda.
Tai, kad ir nepasikeite ypatingai, pakudo ir sukuosena "lieva" pasidare
Na, Kivancui reikejo kardinaliai pakeisti isvaizda. Nenorejo jis daugiau Behliuliu buti, reikejo kazkaip atsiriboti nuo to personazo. O ka jau ten perdaug sugalvosi, plastines operacijos gi nepadarysi
Man tai viskas normaliai su jo isvaizda, puikiai atitinka personaza, scenariju. Grazus, negrazus - cia jau subjektyvu. Man ir Behliulis ne is karto grazus buvo
Kuziejaus irgi nenurasykit, pakalbesim pabaigoj

Šiap tai man jo veido bruožai tobuli
Figūra irgi, aukštas, platūs pečiai
QUOTE(fidija @ 2014 10 16, 22:08)
Pamenu sugalvojau pažiūrėti klipukus Fatmagiules per youtube, viena seriją, kitą, tada 50, 70, nu ir niekaip nesulaukiu, kada ji graži pasidarys
nu nes maždaug tikėjaus, kad paskui atrodys kaip Bihter
bet kai pradėjau žiūrėti nuo pradžių, tai graži ji visokia pasidarė 
Man ji grazi buvo tik vienoj serijoj, kai plaukai buvo tiesus ir kazkur su savo, dar tada "ale" vyru, plauke garlaiviu.
Papildyta:
Nenorejo jis daugiau Behliuliu buti, reikejo kazkaip atsiriboti nuo to personazo.
QUOTE(fidija @ 2014 10 16, 22:08)
nu nes maždaug tikėjaus, kad paskui atrodys kaip Bihter
bet kai pradėjau žiūrėti nuo pradžių, tai graži ji visokia pasidarė 
O man kaip tik pirmoj serijoj Fatmagule labai grazi pasirode. Grazesne uz Bihter. Tokia naturali, miela. O veliau tik baisejo
QUOTE(atverklanga @ 2014 10 16, 22:19)
QUOTE(Elvita @ 2014 10 16, 22:09)
Na o kaip dar pasikeisti be chirurgu pagalbos?
QUOTE(fidija @ 2014 10 16, 22:10)
Dabar jis jau man visoks tobulas
QUOTE(Elvita @ 2014 10 16, 22:14)
Man ji grazi buvo tik vienoj serijoj, kai plaukai buvo tiesus ir kazkur su savo, dar tada "ale" vyru, plauke garlaiviu.
, cia tik ziurovams, tiksliau ziurovems
, jis tiek emociju sukele, jam asmeniskai nei silta, nei salta, koki personaza vaidinti. Ka pasake scenaristas, ta ir toki vaidina 
Man visada grazi Fatmagul buvo
Na, jis pats savo interviu ne karta yra tai pabrezes, kad jis nori atsiriboti nuo Behliulio. Kaip kazkada norejo atsiriboti nuo Mehmeto, kai visas arabu pasaulis jo vardo nezinojo, o vadino Mehmetu. Ir, anot jo paties, Kuziejus yra jo mylimiausias vaidmuo ir artimiausias jam paciam
QUOTE(Milagra @ 2014 10 16, 22:24)
*Na o kaip dar pasikeisti be chirurgu pagalbos?
Pakudo... "tik" 13 kg
**Man visada grazi Fatmagul buvo
***Na, jis pats savo interviu ne karta yra tai pabrezes, kad jis nori atsiriboti nuo Behliulio. Kaip kazkada norejo atsiriboti nuo Mehmeto, kai visas arabu pasaulis jo vardo nezinojo, o vadino Mehmetu. Ir, anot jo paties, Kuziejus yra jo mylimiausias vaidmuo ir artimiausias jam paciam
**Man visada grazi Fatmagul buvo
***Na, jis pats savo interviu ne karta yra tai pabrezes, kad jis nori atsiriboti nuo Behliulio. Kaip kazkada norejo atsiriboti nuo Mehmeto, kai visas arabu pasaulis jo vardo nezinojo, o vadino Mehmetu. Ir, anot jo paties, Kuziejus yra jo mylimiausias vaidmuo ir artimiausias jam paciam
*
**Man ne
***Nesiginsysiu, tikrai nesidomejau juo ir jo interviu
QUOTE(Milagra @ 2014 10 16, 22:24)
Dabar jis jau man visoks tobulas
Man visada grazi Fatmagul buvo
UM pradzioj isvis man jis pobaisis pradzioj atrode. Galvojau - negi grazesnio aktoriaus negalejo surast
Bet dabar... Tos jo gilios akys, zvilgsniukas.