Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir Ledas

QUOTE(atverklanga @ 2014 10 16, 21:23)
Bet kaip jus gerai vardus isimenat  bigsmile.gif

Na dėl tėvo vardo suabejojau, nes seniai žiūrėjau pirmąsias serijas smile.gif Man šiaip labai sunkiai sekės UM vardus įsimint, mano močiutė Adnana vadino "Antanu", o Bihter "Bite" biggrin.gif Bet va žiūrint kitus serialus jau lengviau įsimint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 10 16, 22:22)
Merginos, kuria serija siandien rode? Ryt nematysiu, noresiu per rusus paziuret smile.gif
Vis dar bandau "neuzsiklabliuot", kad vel netektu kaip UM per naktis ziuret  doh.gif

Jei neklystu šiandien buvo 7.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 10 16, 21:22)
Merginos, kuria serija siandien rode? Ryt nematysiu, noresiu per rusus paziuret smile.gif
Vis dar bandau "neuzsiklabliuot", kad vel netektu kaip UM per naktis ziuret  doh.gif

Man atrodo 7 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fidija @ 2014 10 16, 21:29)
Na dėl tėvo vardo suabejojau, nes seniai žiūrėjau pirmąsias serijas  smile.gif  Man šiaip labai sunkiai sekės UM vardus įsimint, mano močiutė Adnana vadino "Antanu", o Bihter "Bite" biggrin.gif  Bet va žiūrint kitus serialus jau lengviau įsimint  smile.gif

Mano mociute iki siol Behliuli Berliuliu vadina biggrin.gif
Papildyta:
Bet kaip tai Kuzejaus panai nesiseka - tas jos akivaizdziai nemyli, tik ... reikalinga. Mamai jo irgi neitinka. Tik as kazkaip galvojau, kad ji is pradziu mane, kad jis turtingas. Bet ne? Tik nezinojo, kad jis kalejime sedejes?
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 10 16, 21:29)
Jei neklystu šiandien buvo 7.

QUOTE(fidija @ 2014 10 16, 21:31)
Man atrodo 7  smile.gif

Aciu, merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2014 10 16, 21:37)
Mano mociute iki siol Behliuli Berliuliu vadina  biggrin.gif
Papildyta:
Bet kaip tai Kuzejaus panai nesiseka - tas jos akivaizdziai nemyli, tik ... reikalinga. Mamai jo irgi neitinka. Tik as kazkaip galvojau, kad ji is pradziu mane, kad jis turtingas. Bet ne? Tik nezinojo, kad jis kalejime sedejes?

Gerai nepamenu, bet tai, kad Kuziejus neturtigas ji jau sužinojo pirmą vakarą kai permiegojo, o kad kalėjime sėdejęs, sužinojo vėliau smile.gif Nepaisant to, kaip lapas prie subinės Kuziejui prilipusi buvo biggrin.gif Šiaip tai man nepatinka tokio tipo moterys, nu mato, kad nepatinka, tai vis tiek lenda, nieko iš to gero niekada nesigauna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fidija: 16 spalio 2014 - 21:48
Soriukas truputi isiveršiu i jusu diskusijas 4u.gif

Man tas Kuziejus, nu taip nesiziuri, taip nesiziuri po Behliulio, sukudes toks nabagas unsure.gif O jau sukuosena doh.gif Kai pasikelia plaukus i virsu, visai kitas vyras. Ir ta tamsiaplauke, ale jo mergina, taip noretusi, kad ten Beren butu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 16 spalio 2014 - 21:52
QUOTE(sagyte @ 2014 10 16, 18:56)
Man siandien Sami patiko, siaip atrodo tevas despotas, bet realiai myli tuos savo vaikus, ir Kuziejus matosi kad i teva pasidaves labiau smile.gif

Man labai patinka tevas. Ir kuo toliau tuo labiau. Aisku, jis neabejotinai turi minusu, bet... kas ju neturi.

QUOTE(Mockava @ 2014 10 16, 19:08)
Aš kaip tik vakar žiūrejau Kurtą, ir ten ant kiek Kivančas tiesus ir pasitempęs tame vaidmenyje, tiek Kuziejaus rolėj jis susikuprinęs, atrodo tikrai jį gyvenimas prie žemės lenkia, o jis bando stotis....tiesiasi ir vėl jį slegia....

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(sermuksnelis @ 2014 10 16, 19:24)
Filmas tikrai itrauke, tik truksta kol kas uzkabinancios muzikos.tokios kaip UM...

Man Kuzey Guney muzika nuostabi. Imeesciau mane uzvaldziusiu klipuku, bet negaliu, nes ten ivykiai i prieki biggrin.gif

QUOTE(fidija @ 2014 10 16, 19:41)
Man Džemre faina, ypatingai pamėgau ją įpusėjus serialui. Nu bet kad gražuolė, modelis, kaip ją ten visi įvardija... Atrodo arba galėjo tikrai gražią aktorę parinkti, arba Džemre personažas galėjo būti paprasta mergina, jokia gražuolė. Plius kai kitoje pusėje Banu, kuri gražaus veido, palyginus aukšta, figūringa, išsilavinusi ir pan. O Džemre trumpakaklė, be liemens, šiaip sau iš veido, be mokslo. Širdis jos didžiulė, drąsa ir kantrybė irgi begalinė, nu bet galėjo ir būti pagrindas tos savybės, o ne vis gražuolė do gražuolė.

drinks_cheers.gif Visiskai sutinku. As sunkiai prie jos pripratau. Bet, kaip jau minejau, ipusejus serialui jau ir man ji grazi pasidare biggrin.gif Gal del to, kad ji saunuole, vaidmuo labai geras. O ir aktore superine, meistriskai emocijas perteikia, akimis kalba. Pamilau ja ax.gif

QUOTE(fidija @ 2014 10 16, 20:02)
Nors šiaip Barišas man atrodo gėjus  biggrin.gif

Cia geras laugh.gif

QUOTE(atverklanga @ 2014 10 16, 21:37)
Tik as kazkaip galvojau, kad ji is pradziu mane, kad jis turtingas. Bet ne? Tik nezinojo, kad jis kalejime sedejes?

Tai ji taip ir mane, nes jie su Ali gi su prabangia jachta i ta kluba atplauke. Paskui tik issiaiskino, kad ne jo ta jachta. Bet realiai visko apie ji dar nezino.

Noretusi kazkaip issamiau ivertinti personazus, bet bijau per daug ka nros leptelt, todel tik seku jusu mintis ir lyginu su savosiomis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2014 10 16, 21:50)
Noretusi kazkaip issamiau ivertinti personazus, bet bijau per daug ka nros leptelt, todel tik seku jusu mintis ir lyginu su savosiomis biggrin.gif

As tai dar kol kas probegsom paziuriu, tai itariu, kol rimtai neiklimpsiu i naktini ziurejima, tol komentuoti negalesiu blush2.gif , bet... apie Kuzey jau pakomentavau, Guney - mano favoritas is Fatmagul laiku, blonde, nepamenu dar vardo, superine, maciau jos vaidyba, dar kazkuriame seriale, tai ji man thumbup.gif, ta pagrindine - nesiziuri, nors tu ka doh.gif Jos mamyte - vel gi, ziuris kaip aukle is UM unsure.gif Jezau, kas ta UM iz smegenu ismus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 16 spalio 2014 - 22:02
QUOTE(Elvita @ 2014 10 16, 21:50)
Soriukas truputi isiveršiu i jusu diskusijas  4u.gif

Man tas Kuziejus, nu taip nesiziuri, taip nesiziuri po Behliulio, sukudes toks nabagas  unsure.gif O jau sukuosena  doh.gif Kai pasikelia plaukus i virsu, visai kitas vyras. Ir ta tamsiaplauke, ale jo mergina,  taip noretusi, kad ten Beren butu  bigsmile.gif

Man irgi nepatiko jo plaukai sulaižyti į priekį, dar tas šnerves išplečia, tai biški į narkomaną neša biggrin.gif Nors Behliulio plaukai irgi ne, toks purius biggrin.gif Mano akimis, gražiausiai jam pakirpti ir sukelti plaukai smile.gif

O aš va kažkaip Kuziejaus nemačiau su Bihter, labiau lyginau Bihter su Fatmagiule, ir kaip skirtingai prasidėję jų likimai taip skirtingai ir baigėsi smile.gif
Nors, manau, būtų faina buvę vietoj Džemre ją matyti jei nebūtų vaidinusi UM, tada nors žodis "Gražuolė" jai būtų tikęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fidija @ 2014 10 16, 21:59)
labiau lyginau Bihter su Fatmagiule

Man Fatmagul po Bihter visai nesiziurejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fidija @ 2014 10 16, 21:59)

O aš va kažkaip Kuziejaus nemačiau su Bihter, labiau lyginau Bihter su Fatmagiule, ir kaip skirtingai prasidėję jų likimai taip skirtingai ir baigėsi smile.gif
Nors, manau, būtų faina buvę vietoj Džemre ją matyti jei nebūtų vaidinusi UM, tada nors žodis "Gražuolė" jai būtų tikęs  biggrin.gif

As kazkaip nei Fatmagulej Bihter, nei Kuzejui Behliulio nemaciau/nematau. Va, Guneju tai vis norisi netyciom Vuralu pavadint blush2.gif
Atsakyti