QUOTE(sagyte @ 2014 10 16, 18:56)
Man siandien Sami patiko, siaip atrodo tevas despotas, bet realiai myli tuos savo vaikus, ir Kuziejus matosi kad i teva pasidaves labiau
Man labai patinka tevas. Ir kuo toliau tuo labiau. Aisku, jis neabejotinai turi minusu, bet... kas ju neturi.
QUOTE(Mockava @ 2014 10 16, 19:08)
Aš kaip tik vakar žiūrejau Kurtą, ir ten ant kiek Kivančas tiesus ir pasitempęs tame vaidmenyje, tiek Kuziejaus rolėj jis susikuprinęs, atrodo tikrai jį gyvenimas prie žemės lenkia, o jis bando stotis....tiesiasi ir vėl jį slegia....
QUOTE(sermuksnelis @ 2014 10 16, 19:24)
Filmas tikrai itrauke, tik truksta kol kas uzkabinancios muzikos.tokios kaip UM...
Man Kuzey Guney muzika nuostabi. Imeesciau mane uzvaldziusiu klipuku, bet negaliu, nes ten ivykiai i prieki
QUOTE(fidija @ 2014 10 16, 19:41)
Man Džemre faina, ypatingai pamėgau ją įpusėjus serialui. Nu bet kad gražuolė, modelis, kaip ją ten visi įvardija... Atrodo arba galėjo tikrai gražią aktorę parinkti, arba Džemre personažas galėjo būti paprasta mergina, jokia gražuolė. Plius kai kitoje pusėje Banu, kuri gražaus veido, palyginus aukšta, figūringa, išsilavinusi ir pan. O Džemre trumpakaklė, be liemens, šiaip sau iš veido, be mokslo. Širdis jos didžiulė, drąsa ir kantrybė irgi begalinė, nu bet galėjo ir būti pagrindas tos savybės, o ne vis gražuolė do gražuolė.

Visiskai sutinku. As sunkiai prie jos pripratau. Bet, kaip jau minejau, ipusejus serialui jau ir man ji grazi pasidare

Gal del to, kad ji saunuole, vaidmuo labai geras. O ir aktore superine, meistriskai emocijas perteikia, akimis kalba. Pamilau ja
QUOTE(fidija @ 2014 10 16, 20:02)
Nors šiaip Barišas man atrodo gėjus
Cia geras
QUOTE(atverklanga @ 2014 10 16, 21:37)
Tik as kazkaip galvojau, kad ji is pradziu mane, kad jis turtingas. Bet ne? Tik nezinojo, kad jis kalejime sedejes?
Tai ji taip ir mane, nes jie su Ali gi su prabangia jachta i ta kluba atplauke. Paskui tik issiaiskino, kad ne jo ta jachta. Bet realiai visko apie ji dar nezino.
Noretusi kazkaip issamiau ivertinti personazus, bet bijau per daug ka nros leptelt, todel tik seku jusu mintis ir lyginu su savosiomis