Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir Ledas

QUOTE(Milagra @ 2014 10 16, 22:24)

Man visada grazi Fatmagul buvo smile.gif Savaip, Fatmaguliskai grazi smile.gif Butu keista, jei ji staiga butu issifufurinus ir i Bihter pavirtus biggrin.gif

Del to sutinku... Nors... Kai paziuriu, kokios i Vilniu studijuoti atvaziuoja mergaites is kaimo, ir kokios jos patampa po pusmecio, tai ir Fatmagul galejo pasikeisti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(atverklanga @ 2014 10 16, 22:31)
UM pradzioj isvis man jis pobaisis pradzioj atrode. Galvojau - negi grazesnio aktoriaus negalejo surast  biggrin.gif  Ir net praziurejus UM labai juo nesizavejau. Sakiau, pats personazas labai siutino.

O mane UM, jis zavejo tuo, kad tik jis sugebedavo iziureti ivairias Bihter busenas.

Panasu, kad toks pats vaidmuo skirtas jam ir siame seriale smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 16 spalio 2014 - 22:38
Beje, pamenu, lyg kazkuri buvot minejus, kad kazkur Erdogana geriecio vaidmeny pamatysim g.gif Sitam seriale, kazkur kitur, ar isvis man vaidenasi?
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2014 10 16, 22:39)
Beje, pamenu, lyg kazkuri buvot minejus, kad kazkur Erdogana geriecio vaidmeny pamatysim  g.gif  Sitam seriale, kazkur kitur, ar isvis man vaidenasi?

Jis tik antram sezone pasirodys, tai dar negreit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2014 10 16, 22:39)
Beje, pamenu, lyg kazkuri buvot minejus, kad kazkur Erdogana geriecio vaidmeny pamatysim  g.gif  Sitam seriale, kazkur kitur, ar isvis man vaidenasi?

Na, cia vel gi, ivairiai galima interpretuoti. "Fatmagul" as ji maciau ne tik blogiecio vaidmenyje, bet ir psichologiskai, nelaimingai palauzto zmogaus. Visa tai atsiskleide labai trumpame epizode, tuomet, kai jam pradejo patikti medike.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 10 16, 22:40)
Jis tik antram sezone pasirodys, tai dar negreit smile.gif

Ai, bet sitam seriale, taip?
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2014 10 16, 22:42)
Na, cia vel gi, ivairiai galima interpretuoti. "Fatmagul" as ji maciau ne tik blogiecio vaidmenyje, bet ir psichologiskai, nelaimingai palauzto zmogaus. Visa tai atsiskleide labai trumpame epizode, tuomet, kai jam pradejo patikti medike.

As butent tas kelias serijas ir praziopsojau. Kai su ta medike reikalai vyko. Tai as Erdogana tik blogiuka maciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2014 10 16, 22:43)

Tikrai taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 10 16, 22:45)
Tikrai taip biggrin.gif

Koks fainas man Kerimas tavo avatare. Be savo gauru ir ilgu galuniu nesimato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2014 10 16, 22:31)
O kokiame seriale jis Mehmeta vaidino?

Gumus

QUOTE(atverklanga @ 2014 10 16, 22:31)
Bet dabar... Tos jo gilios akys, zvilgsniukas.  wub.gif  Ir kas man vyre svarbiausia, uuugis  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Bet nera tobulas, tik siaip labai grazus  biggrin.gif

Na, tobulu ji mano akyse butent ir paverte tas jo zvilgsnis wub.gif Talentas. O fiziniai duomenys, kuriuos isvardinot, aisku, tik prisidejo prie ispudzio sustiprinimo biggrin.gif

QUOTE(Elvita @ 2014 10 16, 22:36)
Del to sutinku... Nors... Kai paziuriu, kokios i Vilniu studijuoti  atvaziuoja mergaites is kaimo, ir kokios jos patampa po pusmecio, tai ir Fatmagul galejo pasikeisti  biggrin.gif
Papildyta:
O mane UM, jis zavejo tuo, kad tik jis sugebedavo iziureti ivairias Bihter busenas.

Panasu, kad toks pats vaidmuo skirtas jam ir siame seriale  smile.gif

kad Fatmagul vaidmuo ne toks buvo. Jai po viso to, ka teko isgyventi, maziausiai norejosi fufurintis, mano supratimu. Gal kada ir pasikeis, tik mes to nematysime biggrin.gif

Nelabai supratau koks vaidmuo? blush2.gif

QUOTE(atverklanga @ 2014 10 16, 22:45)

Taip taip, siame, bet nuo kokios 41 serijos, jei neklistu. Man cia jo vaidmuo labai patiko. As pirmiau ji pazinau kaip gerieti, o tik paskui, ziuredama Fatmagul, pamaciau ir kitoki. Galiu pasakyti, kad puikus aktorius - abu vaidmenis labai profesionaliai atliko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 16 spalio 2014 - 22:57
Tai ir Kivancas Mehmetu pabuvojes... Tikrai turku filmuose tu Mehmetu kaip pri...ta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2014 10 16, 22:49)
Koks fainas man Kerimas tavo avatare. Be savo gauru ir ilgu galuniu nesimato  biggrin.gif

Nu jau ka darysi, galuniu niekaip neiseis nutrumpint biggrin.gif bet as uz ilgas galunes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2014 10 16, 23:00)
Nu jau ka darysi, galuniu niekaip neiseis nutrumpint biggrin.gif bet as uz ilgas galunes biggrin.gif

Ilgos galunes neblogai, kai moki su jomis tvarkytis. O ne kai vaikstai tabaluodamas i visas puses... biggrin.gif
Atsakyti
Šioje serijoje mane sužavėjo koks jis ištikimas savo seniems draugams, kaip Kuzėjus bandė surinkti visus ir grįžti namo būtent dėl Džemrės savijautos.. taip suėmė, taip tikra! Jau man pradėjo šisi serialas lipti, ta scena, kai Gunėjus išėjo iš tos.. kambario, net pajutau tą atmosferą, kaip ji turėjo š...... jaustis, uju negaliu, laukiu rytojaus wink.gif
Atsakyti