Nu kaip man Džemrės gaila.. o Banu užtrenkti noriu, fui gyvatė!!!!! Giunėjus, tai pasirodė eilinis kuinas.. užsikarė ir išdulkinau.. dar sako su ja ramus jaučiuosi.. oi ***.. nu tai aišku, kad jautiesi ramiasnis su tuo, kuris tavęs nesmerkia.. fek.. Aš irgi už Kuzėjų!! Kolkas jis man mieliausias personažas..
Jau motinele mane kaip siutina, neteisinga moteris atrodo, tokia megstanti manipuliuoti. o tevas koks bebutu, vis man pakyla akyse.
Dzemre labai gaila, o ji dar tikisi, kad Gunejus paskambins..taip gaila..Gerai, kad neskambina, o tai dar atleistu fu fu fu..
Ir labai patinka kaip motina ja palaiko, tikrai grazus santykiai tarp ju.
Dzemre labai gaila, o ji dar tikisi, kad Gunejus paskambins..taip gaila..Gerai, kad neskambina, o tai dar atleistu fu fu fu..
QUOTE(Mockava @ 2014 10 17, 00:06)
Visų?? Hmmmm gal mes ne tą pačią pabaigą matėm, bet apie tai, kai jau bus pabaiga...
Smagu, kad užkabino! Dar viena į Kuziejininkių būrį
Smagu, kad užkabino! Dar viena į Kuziejininkių būrį
Nenoriu pasakot, nes tuoj prades kas saukti, kad neidomu ziuret
QUOTE(eliss @ 2014 10 17, 06:36)
Na gal ne tai, kad gaila, bet as ji suprantu. Bandau i jo kaili ilysti ir pradedu matyti ji ne tik kaip blogieti, bet ir kai kuriose vietose gerieti
QUOTE(Elvita @ 2014 10 17, 09:18)
As taip nesakiau
QUOTE(širlė @ 2014 10 17, 09:25)
Bet Samis, kad ir kaip uz savo rustaus veido sleptu jausmus, vis del to myli jis savo vaikus, rupinasi, ir as bent jau matau, kad jis Kuzeju labiau myli, vien tai, kad rupinosi, kad jam kaleime nieko nenutiktu, isvis jie abu panasus, abu slepia savo jausmus, nenori pasirodyti kokie istikruju yra-jautrus, mylintys, verkiantys...jie man isvis abu tokie kaip sielos broliai, net kalbedami ar tyledami jie ta pacia tyla, tiek daug pasako...O Giunejus - mamos vaikas, mamos neissipildziusiu svajoniu igyvendintojas,jos pasididziavimas.. todel mama ji ir palaiko labiau, net ir ta pacia avarijos diena, juk Giunejus mokesi,sieke gyvenime pasiekti daugiau,manau visi suprato, kad jo laukia tikrai gera ateitis, o is Kuzejaus manau buvo tikimasi jei ne anksciau tai veliau, kad lauks jo kaleimas, todel suprantu net ir ta mama kuri ji kaltino, nes realiai kazkiek jis ir kaltas, nes jei Giunejus nebutu jo ejes parsivesti, nebutu buve ir avarijos, bet cia velgi kas butu jei butu...manau abu jie vienodai kalti del avarijos, abu ta kalte ir isperka...
Dzemre mamukas man labai patinka, tokia turkiska fyfa
jos rupestis dukterimi man toks suprantamas, o jau kaip grazu ziureti, kokie ju grazus santykiai su dukra, pasipyksta ir vel susitaiko, kaip tikram gyvenime
Kaip galima nemyleti turku, vien uz tai kad kuria tokius puikius, gyvenimiskus serialus..juos ant ranku nesiot reikia..kartu su lnk
kad nebekisa meksikieciu slamsto, o rodo tokius puikius filmus 
Dzemre mamukas man labai patinka, tokia turkiska fyfa
Kaip galima nemyleti turku, vien uz tai kad kuria tokius puikius, gyvenimiskus serialus..juos ant ranku nesiot reikia..kartu su lnk
Pritariu, kad Samis myli savo vaikus, bet nemanau, kad jis Kiuzeju myli labiau negu Giuneju. Manau jei Giunejus butu atsidures kalejime, tevas butu pasielges visiskai taip pat. O dar jis jautesi mano manymu kaltas, kad nieko nepasake, kai issivede Kiuzeju avarijos nakti, tikrai jis tuomet buvo iskaudintas, kad sunus pakele pries ji ranka. Jei Kiuzejus butu pries teva nepakeles rankos, kazin kas tuomet butu sedes i kalejima ir ar tevas butu tilejes.
O dar manau, kad gyvenime mums jau yra nulemta ateitis, tu tik gali stengtis ja truputi pakeisti, pavelinti tam tikru ivykiu tekme, bet viskas baigsis taip kaip ir turi baigtis, va cia ir irodymas yra siame seriale - Giunejui buvo lemta sesti i kalejima uz jo padaryta nusikaltima, bet brolis prisieme kalte ir atsedejo. Va Giunejus turejo puikia proga gyvenime viska tureti, bet jam jau buvo nulemta sesti i kalejima, tai stai ir atsisedo tiesiog veliau
O mamule tai man superine, gal kartais kiek ir vulgaroka, bet manau ji puiki. Ne kiekviena gali pasigirti tokia motina, kad taip savo dukra rupintusi ir myletu
QUOTE(katanelis @ 2014 10 17, 15:11)
Mane irgi labai Simai erzina
QUOTE(Agneškė @ 2014 10 17, 01:32)
va, va...man ir panašiai
Papildyta:
QUOTE(ievoole @ 2014 10 17, 18:35)
Giunėjus, tai pasirodė eilinis kuinas.. užsikarė ir išdulkinau.. dar sako su ja ramus jaučiuosi..
Papildyta:
QUOTE(Leiton @ 2014 10 17, 23:56)
dar neįsiminiau vardų, kuris čia veikėjas?
Papildyta:
QUOTE(Agneškė @ 2014 10 17, 19:51)
Giunejui buvo lemta sesti i kalejima uz jo padaryta nusikaltima, bet brolis prisieme kalte ir atsedejo. Va Giunejus turejo puikia proga gyvenime viska tureti, bet jam jau buvo nulemta sesti i kalejima, tai stai ir atsisedo tiesiog veliau
Pagalvojau tą patį...
O Kuzėjus man panašus į Behliulį buvo toj scenoje, kur jis prie Ali kapo, ten man taip panašu, kai jis verkė prie Bihter kapo...
QUOTE(xiuke @ 2014 10 18, 01:33)
dar neįsiminiau vardų, kuris čia veikėjas? 
Simai tai Kuziejaus dabartinė draugė (ilgais juodais plaukais), tai veikėja
QUOTE(ievoole @ 2014 10 17, 16:35)
Nu kaip man Džemrės gaila.. o Banu užtrenkti noriu, fui gyvatė!!!!! Giunėjus, tai pasirodė eilinis kuinas.. užsikarė ir išdulkinau.. dar sako su ja ramus jaučiuosi.. oi ***.. nu tai aišku, kad jautiesi ramiasnis su tuo, kuris tavęs nesmerkia.. fek.. Aš irgi už Kuzėjų!! Kolkas jis man mieliausias personažas.. 
Kare ir meileje visos priemones pateisinamos
Ale kaip man patinka Kuzejus kudas, ypac, su juoda aptempta maikute.
QUOTE(vemvet @ 2014 10 18, 12:08)
Man grazenis be maikutes
QUOTE(Agneškė @ 2014 10 18, 12:23)
Man su paslaptim grazesnis
Gal ne taip supratau,nes šiandien šeštadienis,o rodo tik darbo dienomis.