Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir Ledas

Nu kaip man Džemrės gaila.. o Banu užtrenkti noriu, fui gyvatė!!!!! Giunėjus, tai pasirodė eilinis kuinas.. užsikarė ir išdulkinau.. dar sako su ja ramus jaučiuosi.. oi ***.. nu tai aišku, kad jautiesi ramiasnis su tuo, kuris tavęs nesmerkia.. fek.. Aš irgi už Kuzėjų!! Kolkas jis man mieliausias personažas.. ax.gif
Atsakyti
Jau motinele mane kaip siutina, neteisinga moteris atrodo, tokia megstanti manipuliuoti. o tevas koks bebutu, vis man pakyla akyse.
Dzemre labai gaila, o ji dar tikisi, kad Gunejus paskambins..taip gaila..Gerai, kad neskambina, o tai dar atleistu fu fu fu.. biggrin.gif Ir labai patinka kaip motina ja palaiko, tikrai grazus santykiai tarp ju. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2014 10 17, 00:06)
Visų?? Hmmmm gal mes ne tą pačią pabaigą matėm, bet apie tai, kai jau bus pabaiga... mirksiukas.gif
Smagu, kad užkabino! Dar viena į Kuziejininkių būrį  lotuliukas.gif

Nenoriu pasakot, nes tuoj prades kas saukti, kad neidomu ziuret smile.gif Matai as viso filmo dar nemaciau ax.gif bet nors ir nemaciau, bet man labai gaila, kad Giunejjus norejo broli nusauti, juk vis delto tai jo tikras brolis, o dar Banu nusoko ant tilto, kaip supratau laukesi, labai gaila, kad nesusikloste jos gyvenimas ir del meiles net nusizudyti nusprende. Labai dziaugiuosi, kad Kiuzejus vis del to susituoke su Dzemre

QUOTE(eliss @ 2014 10 17, 06:36)
O dėl ko gaila? Gal ką praleidau, nes kol kas jam gailesčio dar nejaučiu rolleyes.gif

Na gal ne tai, kad gaila, bet as ji suprantu. Bandau i jo kaili ilysti ir pradedu matyti ji ne tik kaip blogieti, bet ir kai kuriose vietose gerieti

QUOTE(Elvita @ 2014 10 17, 09:18)
Tai vel filmas su bloga pabaiga  unsure.gif

As taip nesakiau mirksiukas.gif viskas baigsis gerai, meile nugales wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agneškė: 17 spalio 2014 - 17:36
QUOTE(širlė @ 2014 10 17, 09:25)
Bet Samis, kad ir kaip uz savo rustaus veido sleptu jausmus, vis del to myli jis savo vaikus, rupinasi, ir as bent jau matau, kad jis Kuzeju labiau myli, vien tai, kad rupinosi, kad jam kaleime nieko nenutiktu, isvis jie abu panasus, abu slepia savo jausmus, nenori pasirodyti kokie istikruju yra-jautrus, mylintys, verkiantys...jie man isvis abu tokie kaip sielos broliai, net kalbedami ar tyledami jie ta pacia tyla, tiek daug pasako...O Giunejus -  mamos vaikas, mamos neissipildziusiu svajoniu igyvendintojas,jos pasididziavimas.. todel mama ji ir palaiko labiau, net ir ta pacia avarijos diena, juk Giunejus mokesi,sieke gyvenime pasiekti daugiau,manau visi suprato, kad jo laukia tikrai gera ateitis, o is Kuzejaus manau buvo tikimasi jei ne anksciau tai veliau, kad lauks jo  kaleimas, todel suprantu net ir ta mama kuri ji kaltino, nes realiai kazkiek jis ir kaltas, nes jei Giunejus nebutu jo ejes parsivesti, nebutu buve ir avarijos, bet cia velgi kas butu jei butu...manau abu jie vienodai kalti del avarijos, abu ta kalte ir isperka...
Dzemre mamukas man labai patinka, tokia turkiska fyfa lotuliukas.gif jos rupestis dukterimi man toks suprantamas, o jau kaip grazu ziureti, kokie ju grazus santykiai su dukra, pasipyksta ir vel susitaiko, kaip tikram gyvenime ax.gif
Kaip galima nemyleti turku, vien uz tai kad kuria tokius puikius, gyvenimiskus serialus..juos ant ranku nesiot reikia..kartu su lnk biggrin.gif kad nebekisa meksikieciu slamsto, o rodo tokius puikius filmus thumbup.gif

Pritariu, kad Samis myli savo vaikus, bet nemanau, kad jis Kiuzeju myli labiau negu Giuneju. Manau jei Giunejus butu atsidures kalejime, tevas butu pasielges visiskai taip pat. O dar jis jautesi mano manymu kaltas, kad nieko nepasake, kai issivede Kiuzeju avarijos nakti, tikrai jis tuomet buvo iskaudintas, kad sunus pakele pries ji ranka. Jei Kiuzejus butu pries teva nepakeles rankos, kazin kas tuomet butu sedes i kalejima ir ar tevas butu tilejes.
O dar manau, kad gyvenime mums jau yra nulemta ateitis, tu tik gali stengtis ja truputi pakeisti, pavelinti tam tikru ivykiu tekme, bet viskas baigsis taip kaip ir turi baigtis, va cia ir irodymas yra siame seriale - Giunejui buvo lemta sesti i kalejima uz jo padaryta nusikaltima, bet brolis prisieme kalte ir atsedejo. Va Giunejus turejo puikia proga gyvenime viska tureti, bet jam jau buvo nulemta sesti i kalejima, tai stai ir atsisedo tiesiog veliau mirksiukas.gif
O mamule tai man superine, gal kartais kiek ir vulgaroka, bet manau ji puiki. Ne kiekviena gali pasigirti tokia motina, kad taip savo dukra rupintusi ir myletu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2014 10 17, 15:11)
O žinot mane jau pradeda nervinti Kuziejaus ir Guniejaus mama ir Simai mad.gif

Mane irgi labai Simai erzina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneškė @ 2014 10 17, 01:32)
kokia pabaiga  bash.gif  tikrai buciau norejusi visai kitokios, labai gaila visu  cry.gif  cry.gif

va, va...man ir panašiai smile.gif bet manau kad ne taip ten viskas yra kaip galvoju dabar, tikiuos išsirutulios įvykiai taip kaip turi būti ir ta pabaiga pritiks man suprasiu kas ir kaip wink.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ievoole @ 2014 10 17, 18:35)
Giunėjus, tai pasirodė eilinis kuinas.. užsikarė ir išdulkinau.. dar sako su ja ramus jaučiuosi..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kuilys...ir dar neisiu neatsiprašinėsiu, nesitaikysiu g.gif man, atrodo jis priprato prie turčių ir siekia tokio gyvenimo, nu o kaip kitaip? vienoj serijoj myliu, sužadėtuvės, kitoj jau su kita lovoj, ir ale, mes juk vakar išsiskyrėm...tai jo išsiskiriu ir puolu į kito guolį, ir dar priekaištauja Džemrei: ar tu su juo miegojai, ar miegojai? tai gis išsiskyrėt, koks čia rūpestis, ot vyriška logika... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Leiton @ 2014 10 17, 23:56)
Mane irgi labai Simai erzina  doh.gif

dar neįsiminiau vardų, kuris čia veikėjas? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Agneškė @ 2014 10 17, 19:51)
Giunejui buvo lemta sesti i kalejima uz jo padaryta nusikaltima, bet brolis prisieme kalte ir atsedejo. Va Giunejus turejo puikia proga gyvenime viska tureti, bet jam jau buvo nulemta sesti i kalejima, tai stai ir atsisedo tiesiog veliau  mirksiukas.gif

Pagalvojau tą patį... unsure.gif

O Kuzėjus man panašus į Behliulį buvo toj scenoje, kur jis prie Ali kapo, ten man taip panašu, kai jis verkė prie Bihter kapo... verysad.gif ir pamačiau Ali kapą, liūdna pasidarė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 18 spalio 2014 - 00:35
QUOTE(xiuke @ 2014 10 18, 01:33)
dar neįsiminiau vardų, kuris čia veikėjas? blush2.gif

Simai tai Kuziejaus dabartinė draugė (ilgais juodais plaukais), tai veikėja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievoole @ 2014 10 17, 16:35)
Nu kaip man Džemrės gaila.. o Banu užtrenkti noriu, fui gyvatė!!!!! Giunėjus, tai pasirodė eilinis kuinas.. užsikarė ir išdulkinau.. dar sako su ja ramus jaučiuosi.. oi ***.. nu tai aišku, kad jautiesi ramiasnis su tuo, kuris tavęs nesmerkia.. fek..  Aš irgi už Kuzėjų!!  Kolkas jis man mieliausias personažas.. ax.gif

Kare ir meileje visos priemones pateisinamos ax.gif Banu savaip siekia tikslo, kaip ir visi kiti. Santykiai ir po 10-20 metu isyra. Na, nesigauna Giunejui su Dzemre, ziedus nusieme, daro ka nori. Nematau nieko baisaus. Man jis su Banu labai sauniai ziurisi smile.gif

Ale kaip man patinka Kuzejus kudas, ypac, su juoda aptempta maikute. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2014 10 18, 12:08)

Ale kaip man patinka Kuzejus kudas, ypac, su juoda aptempta maikute.  rolleyes.gif

Man grazenis be maikutes blush2.gif ypac ta scena, kai ruosiasi kautis ir salia buvo Dzemre lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneškė @ 2014 10 18, 12:23)
Man grazenis be maikutes  blush2.gif  ypac ta scena, kai ruosiasi kautis ir salia buvo Dzemre  lotuliukas.gif

Man su paslaptim grazesnis biggrin.gif Ypac, kai pinigu neturejo persikelti ir vaikstinejo rankas i kisenes susikises smile.gif
Atsakyti
Kuri snd serija, ir ka rode? pavelavau is darbo grizti...
Atsakyti
Gal ne taip supratau,nes šiandien šeštadienis,o rodo tik darbo dienomis. blink.gif
Atsakyti