QUOTE(Avituke @ 2015 01 17, 17:33)
1. MV finansiskai neapsimoka imti menesio atostogu gimus vaikui. Tai jis planuoja imti atostogas tik tam laikui, per kiek dienu jis uzdirba sodros tevystes lubas (gaunas vos daigiau nei savaite). Kaip jam darbovietej rasyt prasyma? Menesiui ir grizt i darba po savaites ar savaitei? Isvis galima taip - savaitei? Norimas rezultatas - namie buna su mumis tiek dienu, kiek moka sodra (~1000 euru), paskui grizta i darba ir ta menesi bendros pajamos is sodros ir darbovietes yra iprasta jo alga. Kaip cia padaryt?

ar gali sodra nesumoket pinigu jei jis per ta menesi gris i darba?
2. Kol laukiaus, istojau mokytis. Man priklauso padidinta stipendija. Ar man bus sumazinta vpa tokia pat dalim kokia gausiu stipendija? Nes cia gaunas kaip ir papildomos pajamos. Gal geriau isvis tos stipendijos atsisakyti?
1. Jei vyras išeis tėvystės atostogų, tai ir gaus pinigėlius tik už savaitę (lubos/4=~250 eur), nebus kad už savaitę gautų 1000 eur. Mano vyrui irgi neapsimokės, tai jis ims +-mėnesiui eilines kasmetines atostogas. Per tėvystės atostogas dirbti negalima, tai nebus taip, kad gauna iš sodros plius dirba.
2. Neesu tikra, bet manau VPA neturėtų sumažėti dėl gaunamos stpendijos, nes tai nėra draudžiamosios pajamos ir nuo stipendijos mokesčiai nemokami.