Įkraunama...
Įkraunama...

IVF/ IUI pasisektukės

Sveikutes 4u.gif
Na tai kita savaitele bus idomi ir ispudinga-dauguma is jusu susitiks su savo maziukais wub.gif O man teks dar lukterti iki lapkricio pradzios,o laikas atrodo sustojes,ania? mirksiukas.gif
Pamenu kai man buvo kokios 5-7 savaites ziuredavau i liniuotes ir galvodavau na kada man bus kokios 16savaiciu,o dabar ziuriu i tas liniuotes kur rodo apie 30 savaiciu ir atrodo niekaip as nesulauksiu to laiko blush2.gif jo,atrodo vis negerai kazkas,o kai gims maziukas atrodys kaip noretusi ramiai dienele pabut ir kad jis vel pilvelyje pagyventu lotuliukas.gif
Oi,panos as tikrai nesidarysiu jokiu testu. As dar neturiu nei vienos foto pilvuko ir nesimatuoju apimciu. Kai kitos fotkinasi kas savaite. Oi ne, en man tie zaidimai mirksiukas.gif as tik jums imeciau pabandymui. 4u.gif
Burbuliacija, man irgi norejosi labai burokeliu thumbup.gif Valgiau barscius, saltibarkscius, bulvytes su kefyru ir kastiniu thumbup.gif o mesa visa slyksti buvo,dabar jau truputi geriau,galiu kazkiek jau mesa valgyt. Ir labai norejosi man salotu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 10 23, 11:03)
Sveikutes 4u.gif
saltibarkscius, bulvytes su kefyru ir kastiniu thumbup.gif o mesa visa slyksti buvo,dabar jau truputi geriau,galiu kazkiek jau mesa valgyt. Ir labai norejosi man salotu ax.gif

O kodel tu taip pries zaidimus nusistacius? g.gif Juk nieko jie nekenkia, linksma ir tiek smile.gif

Aha, as irgi kasdiena salotas valgau, bet man ir mesa skanu. Man viskas skanu kolkas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 23, 12:19)
Bet tave traukia prie kopustu ziuriu biggrin.gif As tai burokeliu sriubas verdu, arba zirniu (sita aisku prie duju problemos prisideda biggrin.gif )
As tai vakar jogurta su zuvim valgiau, o po to ledu porcija, tai MB klause ar man viskas gerai  biggrin.gif
O man tai laabai gerai  thumbup.gif

Aha, traukia biggrin.gif Na, kopustai prie duju problemos nei kiek ne maziau prisideda lotuliukas.gif Gera mintis, saltibarscius darysiu su keptom bulvem essen.gif

jogurta su zuvim hah.gif blink.gif blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 10 23, 11:32)

jogurta su zuvim  hah.gif blink.gif  blink.gif  lotuliukas.gif

bebe.gif
biggrin.gif
Panasiai kaip mano drauge priejo prie ledu kioskelio ir mato ledai 'KriuKriu', tai ji klausia pardavejos - ar jie cia su kiauliena lotuliukas.gif Nu zvengiau tada lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 23, 12:26)
O kodel tu taip pries zaidimus nusistacius?  g.gif  Juk nieko jie nekenkia, linksma ir tiek smile.gif

Aha, as irgi kasdiena salotas valgau, bet man ir mesa skanu. Man viskas skanu kolkas  ax.gif

oi, ne as nesu nusistaciusi -tieaiog man noro ir azarto nebuvo tam.O dabar ne tas galvoje blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 23, 13:38)
ledu kioskelio ir mato ledai 'KriuKriu', tai ji klausia pardavejos - ar jie cia su kiauliena  lotuliukas.gif  Nu zvengiau tada  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif eik tu sa, bajeriste lotuliukas.gif
Na, mano vyras ne nescias, bet bulvinius blynus su uogom valgo wacko.gif visi turbut turim keistenybiu ax.gif man pvz.labai patinka rukyta desra su obuoliu wub.gif

Bet vistiek niekas neprilygsta ledams su kiauliena lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 23 spalio 2014 - 11:55
QUOTE(Atisa @ 2014 10 23, 11:53)
thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif eik tu sa, bajeriste  lotuliukas.gif
Na, mano vyras ne nescias, bet bulvinius blynus su uogom valgo wacko.gif visi turbut turim keistenybiu  ax.gif  man pvz.labai patinka rukyta desra su obuoliu  wub.gif

Bet vistiek niekas neprilygsta ledams su kiauliena  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bulvynius blynus tai ir as su cukrum valgydavau ( cia irgi kai ne nescia biggrin.gif ) O desros, mesos qu obuoliais, slybom, bruknem juk valgomos. Man asmeniskai tai nelabai limpa mesa+ saldu, bet yra kam patinka smile.gif

Bet tai irgi sugalvok tu man ledam pavadinima 'kriukriu' doh.gif biggrin.gif tai ir kyla tokie klausimai lotuliukas.gif

Atsakyti
Sveikutės, ar čia kas bendrauja, man reikia pagalbos blush2.gif

Dukrytei jau 5 metai pastojou su IUI gėriau dufastoną iki 18 atrodo savaites. Prieš tai buvo nesėkmingas nėštumas - įtarė geltonkūnio nepakankamumą.

Dabar netyčia testas teigiamas, gydytoja priims tik kita savaite, nežinau gal savo iniciatyva pagert dufastona doh.gif visiškai aš pasimetussss .. gal kokiam kitam skyrelyje paklaust... nežinau kur daugiau bendrauja...
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2014 10 23, 14:04)
Sveikutės, ar čia kas bendrauja, man reikia pagalbos  blush2.gif

Labukas, Lėja 4u.gif
Labai sveikinu nestuke.gif

Duphastonas juk yra progesteronas. Jei tau neramu, manau, kad tikrai gali panaudoti ji, jis nepakenks tikrai 4u.gif Mes visos cia progesterona naudojam, ir ne viena savo nuoziura pasididinom norma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 10 23, 13:09)
Labukas, Lėja  4u.gif
Labai sveikinu  nestuke.gif

Duphastonas juk yra progesteronas. Jei tau neramu, manau, kad tikrai gali panaudoti ji, jis nepakenks tikrai  4u.gif  Mes visos cia progesterona naudojam, ir ne viena savo nuoziura pasididinom norma  4u.gif

Ačiū blush2.gif

Praeitą kartą labai ilgai jį gėriau, ir sunku buvo nutraukti tai dabar galvoju gal nereikia... ar pagal progesterono tyrimą galima spręsti ar reikia dufastono ar ne??? po kiek jūs geriat ir iki kelintos savaitės? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2014 10 23, 14:18)
Ačiū  blush2.gif

Praeitą kartą labai ilgai jį gėriau, ir sunku buvo nutraukti tai dabar galvoju gal nereikia... ar pagal progesterono tyrimą galima spręsti ar reikia dufastono ar ne??? po kiek jūs geriat ir iki kelintos savaitės? blush2.gif

Didzioji dalis musu cia naudoja Crinone geli arba Progestan injekcijas, na, is esmes tai tas pats progesteronas, tik kita forma. Kaip suprantu, visoms paskirta iki 12 sav 4u.gif Bet as kai naturaliai buvau pastojusi, tai net nezinojau nieko apie joki progesterona ir nieko nevartojau 4u.gif
Jei tau neramu, pasidaryk PRG tyrima ir paziuresi, koks jis pas tave be vaistu, gal is tiesu visai nereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 10 23, 13:25)
Didzioji dalis musu cia naudoja Crinone geli arba Progestan injekcijas, na, is esmes tai tas pats progesteronas, tik kita forma. Kaip suprantu, visoms paskirta iki 12 sav  4u.gif  Bet as kai naturaliai buvau pastojusi, tai net nezinojau nieko apie joki progesterona ir nieko nevartojau  4u.gif
Jei tau neramu, pasidaryk PRG tyrima ir paziuresi, koks jis pas tave be vaistu, gal is tiesu visai nereikia  4u.gif

Pridavaiu tyrima siandien, bet blogai padariau, kad nevariau tiesiai i kokia Geromeda, tai atsakymas rytoj vakare sad.gif

Mano gydytoja mane priims tik kt sav.. galėtų juk pakonsultuoti.. blush2.gif 5 metus nesisaugojau ir tik dabar gavosi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lėja_: 23 spalio 2014 - 12:34