Burbuliacija,as irgi nesutiksiu siu taov teiginiu,nes tikrai labai daug zinau aplink mergaiciu kurioms sake kad viskas ok su progesteronu,o leliukus butent ir prarado del to kad jo truksta. Vienai mergaitei visai nustate kad tinka jai tik leidziamas. Mano kelios pazystamos lankesi pas U ir pas Treisa,pastojo,progesteronas nebuvo aukstas ir sake kad normalu,nes crenone naudoja tai ir nerodo,kad nesijaudintu ir ka vienai buvo toks pat o kitai pakrito truputi ir..deja bet neteko maziuku. Tai va ta kuri pas Treisa daresi,sekanti karta keite progesterona leidziama su crenonu ir ziurejo kad butu apie 80, skaiciai nebuvo tokie geri kaip su anuo nestumu kuris baigesi liudnai. Netgi zemoki...ir zinok turi ji sveika ir grazu berniuka. ir man ji vis kala i galva kad tikrai tas progesteronas labai reikalingas.
O ir knygose nestumo raso kad jis reikalingas. Man asmeniskai del nepaaiskinamu priezasciu turkai skyre leistis iki 12 sav.pilnu nestumo. O tiek mano ginius,tiek Kauno klinikose rekomendavo pasileisti ilgiau,nes tik apie 16 savaiciu placenta pilnai periima savo darba ir pradeda jau normaliai gaminti progesterona. Tada jau sako kad galima ramiai nutraukti.
Kitas dalykas, daznai mergaitems kurioms prasideda gresiantis persileidimas,arba gimdos kaklelio nepakankamumas tai juk liepia naudoti progesterona. As pati turiu kelias dezutes progesterona pasidejus nes jei praisdetu gresiantis persileidimas arba pradetu trumpet gimdos kaklelis tai teiktu vel leistis.Taigi reiskia reikalingas tas progesteronas.
Nezinau kieknvieno teise srpesti,rinktis ir tiketi. Man medikai gyvenime tiek zalos pridare... jei buciau klausiusi visu mediku Lietuvos ir sekusi kas ka raso,tai zinot panos as dabar ne su jumis kalbeciau,o sedeciau jauciu beprotnamyje nes butu ispjauta visa gimda, butu padaryta chemotarpaija ir svytinimas ir net pasvajot inebegaleciau apie vaikucius. Todel,rpgesteronas nepakenks bet tik nemalonu ji leistis, skauda taciau kai pagalvoji kiek ilgai ir kaip sunkiai pasiektas tas maziukas viskas nublanksta.
Ir kai pas sakau,geriau viska padaryt ir zinot kad darei viska kas imanoma,o ne gailetis paskui kad na kodel paklausiau to ar ano ir pan.
bet tai merginos mano nuomone,mano patirtis,mano pazystamu mergaiciu patyrimai. Darykit kaip jums ramiau butu.