Įkraunama...
Įkraunama...

IVF/ IUI pasisektukės

Lėja sveikinu sulaukus stebuklo.Progesteronas tavo tikrai geras, tad dabar reikia kazkaip susiimti ir nurimt,stengtis islikt ramiai nes tavo zirniukui to labai reikia,daugiau paiilsek,gulek kojas pakelusi nes tada geresne kraujotaka buna.Suprantu tavo nerima ir baime,pati pries du metus praradau maziukus,taciau tuo paciu reikia stengtis viska daryt kad sis isliktu,o vienas is pagrindiniu dalyku yra stengtis islikt ramiai,kuo daugiau ilsetis ir saugotis. Stiprybes ir kantrybes 4u.gif
Burbuliacija,as irgi nesutiksiu siu taov teiginiu,nes tikrai labai daug zinau aplink mergaiciu kurioms sake kad viskas ok su progesteronu,o leliukus butent ir prarado del to kad jo truksta. Vienai mergaitei visai nustate kad tinka jai tik leidziamas. Mano kelios pazystamos lankesi pas U ir pas Treisa,pastojo,progesteronas nebuvo aukstas ir sake kad normalu,nes crenone naudoja tai ir nerodo,kad nesijaudintu ir ka vienai buvo toks pat o kitai pakrito truputi ir..deja bet neteko maziuku. Tai va ta kuri pas Treisa daresi,sekanti karta keite progesterona leidziama su crenonu ir ziurejo kad butu apie 80, skaiciai nebuvo tokie geri kaip su anuo nestumu kuris baigesi liudnai. Netgi zemoki...ir zinok turi ji sveika ir grazu berniuka. ir man ji vis kala i galva kad tikrai tas progesteronas labai reikalingas.
O ir knygose nestumo raso kad jis reikalingas. Man asmeniskai del nepaaiskinamu priezasciu turkai skyre leistis iki 12 sav.pilnu nestumo. O tiek mano ginius,tiek Kauno klinikose rekomendavo pasileisti ilgiau,nes tik apie 16 savaiciu placenta pilnai periima savo darba ir pradeda jau normaliai gaminti progesterona. Tada jau sako kad galima ramiai nutraukti.
Kitas dalykas, daznai mergaitems kurioms prasideda gresiantis persileidimas,arba gimdos kaklelio nepakankamumas tai juk liepia naudoti progesterona. As pati turiu kelias dezutes progesterona pasidejus nes jei praisdetu gresiantis persileidimas arba pradetu trumpet gimdos kaklelis tai teiktu vel leistis.Taigi reiskia reikalingas tas progesteronas.
Nezinau kieknvieno teise srpesti,rinktis ir tiketi. Man medikai gyvenime tiek zalos pridare... jei buciau klausiusi visu mediku Lietuvos ir sekusi kas ka raso,tai zinot panos as dabar ne su jumis kalbeciau,o sedeciau jauciu beprotnamyje nes butu ispjauta visa gimda, butu padaryta chemotarpaija ir svytinimas ir net pasvajot inebegaleciau apie vaikucius. Todel,rpgesteronas nepakenks bet tik nemalonu ji leistis, skauda taciau kai pagalvoji kiek ilgai ir kaip sunkiai pasiektas tas maziukas viskas nublanksta.
Ir kai pas sakau,geriau viska padaryt ir zinot kad darei viska kas imanoma,o ne gailetis paskui kad na kodel paklausiau to ar ano ir pan.
bet tai merginos mano nuomone,mano patirtis,mano pazystamu mergaiciu patyrimai. Darykit kaip jums ramiau butu.
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 10 23, 14:12)
Kaip čia taip? Jau 2 trimestras?  blink.gif  smile.gif

man Būna nereguliarios menesinės, liepos pabaigoj buvo funkcinė cista, skyrė dvi pakuotes kontraceptikų, sugėriau be pertraukos, o paskui nepamenu, kažkaip turėjo būt nutraukus kontraceptikus menesines, bet iš karto nebuvo bet paskui kažkaip pakraujavo, tada po mėnesio vėl laukiau laukiau, ir požymiai buvo lyg pykino, dariausi testa neigiamas, pagėriau dufastono kažkur savaitę, testas - neigiamas, mečiau tą reikalą, po kelių dienų kraujavimas, ramu, dabar nuo to laiko 39 dienos praėjo (39 CD) testas - ryškių ryškiausias doh.gif

QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 23, 14:12)
Isivaizduoju kad soke, jei 5 metus nesisaugojot, bet sveikinu  4u.gif

Cia turi omeny kaip nestuma skaiciuot?  O tai kada paskutine menesines buvo?

Pagal HCG , kuris jau didelis pas tave, sunku pasakykt isties kiek laiko. Manau tavo atveju reiktu lekti tiesiai pas ginekologa kad padarytu echo, tada ir pasakys kiek laiko  nestuke.gif  4u.gif

Turėjau galvoj kaip tuos vienetus PRG perskaičiuot smile.gif)))))))))

Ginė priims tik kita sav gal pas kitą lėkt, daugiau nežinau tik saviškę blush2.gif

Ačiū mergaitės už palaikymą 4u.gif man jo labai reikia blush2.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 10 23, 13:12)
Kaip čia taip? Jau 2 trimestras?  blink.gif  smile.gif

Burbulį, aš su 20 progesteronu persileidau....

Bet greiciausiai ne del progesterono persileidai, mazut. Moterys isnesioja sekmingai ir su progerteronu 10, jeigu sveikas embrionas ir visa kita gerai. Persileidimo priezasciu gali buti daug , ne tik prg. Aisku as ne daktare, as tik remiuosi informacija kuria randu nete ( as skaictau vien tik angliska info, nes lietuviu google yra labai skurdus) Informacija kuria raso klinikos ir siaip visokie studijos, straipsniai is viso pasaulio, ir plius ka isgirstu ir daktaru.
Aisku kiekviena daro savo sprendima del visko. Cia mes tik dalinames ziniom ir patirtim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 10 23, 14:32)
Lėja sveikinu sulaukus stebuklo.Progesteronas tavo tikrai geras, tad dabar reikia kazkaip susiimti ir nurimt,stengtis islikt ramiai nes tavo zirniukui to labai reikia,daugiau paiilsek,gulek kojas pakelusi nes tada geresne kraujotaka buna.Suprantu tavo nerima ir baime,pati pries du metus praradau maziukus,taciau tuo paciu reikia stengtis viska daryt kad sis isliktu,o vienas is pagrindiniu dalyku yra stengtis islikt ramiai,kuo daugiau ilsetis ir saugotis. Stiprybes ir kantrybes 4u.gif

Ačiū blush2.gif

Per praėjusį nėštumą gėriau dufastoną iki 16 sav doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2014 10 23, 14:38)
Ačiū  blush2.gif
Per praėjusį nėštumą gėriau dufastoną iki 16 sav  doh.gif

thumbup.gif Žiūrėk, gal šį kartą to duphastono ir neteks gerti.. Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2014 10 23, 13:34)
Turėjau galvoj kaip tuos vienetus PRG perskaičiuot smile.gif)))))))))

Ginė priims tik kita sav gal pas kitą lėkt, daugiau nežinau tik saviškę  blush2.gif

Ačiū mergaitės už palaikymą 4u.gif  man jo labai reikia  blush2.gif   nestuke.gif

vientu skaiciavimo priemoniu yra internete ( nezinau ar lietuviu kalba yra) 4u.gif

As nesakau mergaites, kad nereikalingas prg, zinoma jis reikalingas nestuke.gif , as ta suprantu. Ir zinoma jeigu yra visokios komplikacijos- kaklelio nepakankamumai, gresiantis persileidimas, tyrimas pareina su zemu prg, ar dar bet kokie faktoriai kurie indikuoja jog reikia prg papildomai, tai zinoma reikia vartoti. Bet jeigu pasidarius tyrima rodo kad jo tikrai pakanka, plius dar vartoji crinone , tai tokiu atveju nemanau kad dar ampoliu reikia . As tik norejau pasakyti kad panika bereikalinga buvo pas kaikurias mergaites, nes ju tyrimai buvo tikrai geri, plius naudojot crinone.
Ir plius parasiau kad yra daug kontraversijos del to papildomo prg naudojimo ir jo reikalingumo. Bet nesakau dabar mest visom progesterona biggrin.gif

Bet isties darykite visos taip, kad jaustumetes ramios, pritariu Afroditei, tas svarbiausia 4u.gif Tuo labiau jeigu jis nekenkia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 23 spalio 2014 - 14:00
QUOTE(Nuojauta @ 2014 10 23, 14:42)
thumbup.gif  Žiūrėk, gal šį kartą to duphastono ir neteks gerti.. Sveikinimai  4u.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 23, 14:43)
vientu skaiciavimo priemoniu yra internete ( nezinau ar lietuviu kalba yra)  4u.gif

man tiks lt, en, ru thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2014 10 23, 13:54)
Ačiū  4u.gif
man tiks lt, en, ru  thumbup.gif

Nu kad ir sitas http://www.endmemo.c...rogesterone.php

Susivedi google convert ng/ml to nmol/l ir ismeta visokiu skaiciuokliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 23, 14:58)
Nu kad ir sitas http://www.endmemo.c...rogesterone.php

Susivedi google  convert ng/ml  to nmol/l  ir ismeta visokiu skaiciuokliu  4u.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 10 23, 14:32)
Burbuliacija,as irgi nesutiksiu siu taov teiginiu,nes tikrai labai daug zinau aplink mergaiciu kurioms sake kad viskas ok su progesteronu,o leliukus butent ir prarado del to kad jo truksta. Vienai mergaitei visai nustate kad tinka jai tik leidziamas. Mano kelios pazystamos lankesi pas U ir pas Treisa,pastojo,progesteronas nebuvo aukstas ir sake kad normalu,nes crenone naudoja tai ir nerodo,kad nesijaudintu ir ka vienai buvo toks pat o kitai pakrito truputi ir..deja bet neteko maziuku. Tai va ta kuri pas Treisa daresi,sekanti karta keite progesterona leidziama su crenonu ir ziurejo kad butu apie 80, skaiciai nebuvo tokie geri kaip su anuo nestumu kuris baigesi liudnai. Netgi zemoki...ir  zinok turi ji sveika ir grazu berniuka. ir man ji vis kala i galva kad tikrai tas progesteronas labai reikalingas.
O ir knygose nestumo raso kad jis reikalingas. Man asmeniskai del nepaaiskinamu priezasciu turkai skyre leistis iki 12 sav.pilnu nestumo. O tiek mano ginius,tiek Kauno klinikose rekomendavo pasileisti ilgiau,nes tik apie 16 savaiciu placenta pilnai periima savo darba ir pradeda jau normaliai gaminti progesterona. Tada jau sako kad galima ramiai nutraukti.
Kitas dalykas, daznai mergaitems kurioms prasideda gresiantis persileidimas,arba gimdos kaklelio nepakankamumas tai juk liepia naudoti progesterona. As pati turiu kelias dezutes progesterona pasidejus nes jei praisdetu gresiantis persileidimas arba pradetu trumpet gimdos kaklelis tai teiktu vel leistis.Taigi reiskia reikalingas tas progesteronas.
Nezinau kieknvieno teise srpesti,rinktis ir tiketi. Man medikai gyvenime tiek zalos pridare... jei buciau klausiusi visu mediku Lietuvos ir sekusi kas ka raso,tai zinot panos as dabar ne su jumis kalbeciau,o sedeciau jauciu beprotnamyje nes butu ispjauta visa gimda, butu padaryta chemotarpaija ir svytinimas ir net pasvajot inebegaleciau apie vaikucius. Todel,rpgesteronas nepakenks bet tik nemalonu ji leistis, skauda taciau kai pagalvoji kiek ilgai ir kaip sunkiai pasiektas tas maziukas viskas nublanksta.
Ir kai pas sakau,geriau viska padaryt ir zinot kad darei viska kas imanoma,o ne gailetis paskui kad na kodel paklausiau to ar ano ir pan.
bet tai merginos mano nuomone,mano patirtis,mano pazystamu mergaiciu patyrimai. Darykit kaip jums ramiau butu.

O kuo skiriasi, pvz. leidžiamas nuo geriamo. Gi galima gerti pvz. kokį utrogestaną, ar čia būtų ne tas pats, tik kita forma.
Aš suprantu, kad pvz. crinono organizmas gali ir nesisavinti, bet jau kai išgeri tabletę (gi net dupha merginoms išrašo - tas past prog.) turėtų būti viskas OK, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 23 spalio 2014 - 15:29
QUOTE(Nuojauta @ 2014 10 23, 17:26)
O kuo skiriasi, pvz. leidžiamas nuo geriamo. Gi galima gerti pvz. kokį utrogestaną, ar čia būtų ne tas pats, tik kita forma.
Aš suprantu, kad pvz. crinono organizmas gali ir nesisavinti, bet jau kai išgeri tabletę (gi net dupha merginoms išrašo - tas past prog.) turėtų būti viskas OK, ar ne?

Gal ir gerai, o kuo skiriasi - tai visi leidžiami vaistai geriau įsisavinami, nei geriami, tas pats analginas, paracetamolis ar kt 4u.gif tai manau ir su progesteronu tas pats.
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 10 23, 16:38)
Gal ir gerai, o kuo skiriasi - tai visi leidžiami vaistai geriau įsisavinami, nei geriami, tas pats analginas, paracetamolis ar kt  4u.gif  tai manau ir su progesteronu tas pats.

Butent. Ir siaip yra reti atvejai,kai vienai senbuvei buvo nustate,kad jai kazkaip ten progesterona tik leidziama organizmas pasisavina.As tiksliai nepamenu,nes zinau kad jai nustate tas imunologas zymus is Anglijos Georgy. 4u.gif
O siaip as turejau omenyje kad progesterona reikia didint iki virsutines normos mano nuomone,o jau kaip didinti jau tam yra visokiu juk progesteronu.
As apie leidziama kalbu kad nepatogu ir skauda,tik is savo varpines,nes as tik ji tegaliu tenaudoti,deja. ax.gif
Atsakyti