Įkraunama...
Įkraunama...

IVF/ IUI pasisektukės

QUOTE(Lėja_ @ 2014 10 23, 14:33)
5 metus nesisaugojau ir tik dabar gavosi doh.gif

Na, svarbu, kad nors dabar bigsmile.gif Labai dziugu ir labai sveikinu, ne kiekvienam tokia laime bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2014 10 23, 12:18)
Ačiū  blush2.gif

Praeitą kartą labai ilgai jį gėriau, ir sunku buvo nutraukti tai dabar galvoju gal nereikia... ar pagal progesterono tyrimą galima spręsti ar reikia dufastono ar ne??? po kiek jūs geriat ir iki kelintos savaitės? blush2.gif

O as siandien skaiciau kad visos tos crinone ir kitos formos vaginalinio progesterono i krauja nepatenka, bet tiesiai i gimda, todel is kraujo tyrimo negali spresti ar tau jo truksta 'ten' ar ne. Tik leidziamas progesteronas matosi kraujyje. Na cia mums, kurios po stimuliaciju.

Bet tavo atveju jei pasidarysi tyrima, tai matysi ar reik tau kazko papildomo ar ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 10 23, 13:35)
Na, svarbu, kad nors dabar  bigsmile.gif  Labai dziugu ir labai sveikinu, ne kiekvienam tokia laime  bigsmile.gif

Ačiū, tik nesinori prarast doh.gif

QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 23, 13:36)
O as siandien skaiciau kad visos tos crinone ir kitos formos vaginalinio progesterono i krauja nepatenka, bet tiesiai i gimda, todel is kraujo tyrimo negali spresti ar tau jo truksta 'ten' ar ne.  Tik leidziamas progesteronas matosi kraujyje. Na cia mums, kurios po stimuliaciju.

Bet tavo atveju jei pasidarysi tyrima, tai matysi ar reik tau kazko papildomo ar ne  4u.gif

Nerandu niekur normų, na lentelės koks jis turi būti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2014 10 23, 14:42)
Ačiū, tik nesinori prarast  doh.gif 
Nerandu niekur normų, na lentelės koks jis turi būti  doh.gif

Na, daktarai sako, kad bent jau 50 turetu buti 4u.gif Nors mano buvo 40, daktare sake, kad geras, bet as vistiek naudoju papildomai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 23, 14:36)

Burbuliacija, o tau Crinone liepe vartoti 1 ar 2 kartus per diena?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 23 spalio 2014 - 12:49
QUOTE(Atisa @ 2014 10 23, 13:49)
Na, daktarai sako, kad bent jau 50 turetu buti  4u.gif Nors mano buvo 40, daktare sake, kad geras, bet as vistiek naudoju papildomai  4u.gif

o čia kurią savaitę ?
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2014 10 23, 12:42)
Ačiū, tik nesinori prarast  doh.gif 
Nerandu niekur normų, na lentelės koks jis turi būti  doh.gif

Progesterone during pregnancy
First Trimester 9-47 ng/ml
Second Trimester 17-147 ng/ml
Third Trimester 55-200 ng/ml

Pirmam trimestre butinai turi buti virs 10, vidutinis apie 20, bet kaip matai lentelej gali siekti ir arti 50
4u.gif
Atsakyti
Gavau atsakymus tuoj parašysiu
Papildyta:
PROG nmol/L (0.6-86) 154.0
HCG IU/L (0-1) 26748
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 10 23, 12:49)
Na, daktarai sako, kad bent jau 50 turetu buti  4u.gif Nors mano buvo 40, daktare sake, kad geras, bet as vistiek naudoju papildomai  4u.gif
Papildyta:

Burbuliacija, o tau Crinone liepe vartoti 1 ar 2 kartus per diena?

Nezinau, as su jumis stipriai pasigincyti galeciau del to progesterono, nes kiek skaitau intike, tai visur raso kad 20 yra normalu, na ir zinoma antram trimestre dideja jis. Kaip rasiau anksciau, tai jei naudoji crinone ar kita forma, jo TIKRAI pakanka TEN , ir kraujas nieko nesako, nes crinone i krauja nepatenka ( tik leidziamas)

Labai daug kliniku liepia nustoti naudoti bet kokia forma progesterono po pirmo teigiamo testo, nes tuo metu vaisius pradeda pats gaminti prg, ir papildomo nereikia. Labai daug yra studiju ir visokiu tryimu, kad tas papildomas prg po traansferio yra visai nebutinas, na bet iki galo neistirta, tai daktarai apsidraudzia ir liepia panaudoti. Bet va pvz. pas MIss Candy kiek zinau, po testo ji nebenaudojo jookio papildomo prg, ir viskas ok jai ( jei klystu, pataisyk mane Miss Candy)

Nezinau mergytes, nepykit, bet as nepritariu jusu panikai del to PRG blush2.gif Todel jum ir daktarai turkijoj sake nepanikuot, viskas gerai jei naudojat crinone..
Zinoma, jeigu jis nekenkia, tai galit leisti jei ramiau jausites del to, bet tikrai panikuoti nereikia 4u.gif

As ne crinone naudoju, bet vaginaline Progestan200mg. Liepe po 3 dienoj nuo punkcijos, kolkas tiek ir naudoju, bet manau po vizito man jas jau sumazins.
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lėja_ @ 2014 10 23, 12:55)
Gavau atsakymus tuoj parašysiu
Papildyta:
PROG nmol/L (0.6-86) 154.0
HCG IU/L (0-1) 26748

gaunasi 48.42 ng/ml, manau viskas labai ciki piki jeigu esi pirmam trimestre thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 23, 14:04)

gaunasi 48.42 ng/ml, manau viskas labai ciki piki jeigu esi pirmam trimestre  thumbup.gif

Na tik šiandien sužinojau apie nėštumą doh.gif 2 as trimestras būtų OMG

pasakyk kaip čia reikia skaičiuoti 4u.gif

Ačiū

P.S. Aš šiaip šoke doh.gif nestuke.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja_ @ 2014 10 23, 14:08)
Na tik šiandien sužinojau apie nėštumą  doh.gif   2 as trimestras būtų OMG

pasakyk kaip čia reikia skaičiuoti  4u.gif

Ačiū
P.S. Aš šiaip šoke  doh.gif  nestuke.gif  doh.gif

Kaip čia taip? Jau 2 trimestras? blink.gif smile.gif

Burbulį, aš su 20 progesteronu persileidau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 23 spalio 2014 - 13:14
QUOTE(Lėja_ @ 2014 10 23, 13:08)
Na tik šiandien sužinojau apie nėštumą  doh.gif  2 as trimestras būtų OMG

pasakyk kaip čia reikia skaičiuoti  4u.gif

Ačiū
P.S. Aš šiaip šoke  doh.gif  nestuke.gif  doh.gif

Isivaizduoju kad soke, jei 5 metus nesisaugojot, bet sveikinu 4u.gif

Cia turi omeny kaip nestuma skaiciuot? O tai kada paskutine menesines buvo?

Pagal HCG , kuris jau didelis pas tave, sunku pasakykt isties kiek laiko. Manau tavo atveju reiktu lekti tiesiai pas ginekologa kad padarytu echo, tada ir pasakys kiek laiko nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Burbuliacija, as tai sutinku su tavim, tik kad baimes akys dideles blink.gif Bet as sakiau darysiu eksperimenta, pradesiu naudoti 1 kart per diena nuo kokios 10 sav., kaip ir liepe turkai, ir pakartosiu PROG, paziuresiu, ar jis pas mane nukrito, ar ne (na, injekciju nebebus, tai ziuresiu, kiek organizme jo savaime yra). Ir turbut toliau laikysiuos turku instrukciju ax.gif
Atsakyti