Įkraunama...
Įkraunama...

IVF/ IUI pasisektukės

QUOTE(Afrodite69 @ 2014 10 23, 16:24)
Butent. Ir siaip yra reti atvejai,kai vienai senbuvei buvo nustate,kad jai kazkaip ten progesterona tik leidziama organizmas pasisavina.As tiksliai nepamenu,nes zinau kad jai nustate tas imunologas zymus is Anglijos Georgy. 4u.gif 
O siaip as turejau omenyje kad progesterona reikia didint iki virsutines normos mano nuomone,o jau kaip didinti jau tam yra visokiu juk progesteronu.
As apie leidziama kalbu kad nepatogu ir skauda,tik is savo varpines,nes as tik ji tegaliu tenaudoti,deja. ax.gif

Afrodite, o tai kokiu budu nustato kad persileidimas ivyko del mazo prg o ne del pvz. chromosomal abnormality? Ar yra koks nors metodas nustatyti kad persileidimas ivyko butent del mazo prg? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 23 spalio 2014 - 16:55
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 23, 17:35)
Afrodite, o tai kokiu budu nustato kad persileidimas ivyko del mazo prg o ne del pvz. chromosomal abnormality? Ar yra koks nors metodas nustatyti kad persileidimas ivyko butent del mazo prg?  4u.gif

konkreciai aisku nera ir koks gydytojas tau pripazintu jei tavo prog. buvo 20 ir ivyko persileidimas,o jis sake kad nereikia papildomai progesterono tai niekas nepripazins.Bet toks dalykas yra minimas ir kai pviena is persileidimi priezasciu kaip progesterono nepakankamumas.
O siaip dazniausiai po persileidimo,jei daro abrazija,tai siuncia tirti juk. Ir tada gauna atsakymus ar buvo neteisinga chromosomine sajunga ir to pasekoje ivyko persileidimas ar ne. Man asmeniskai po abrazijos gydytojas neissiunte, paskui atejes i palata sako oi kaip negerai padariau,butumem zinoje konkreiciai ir galeje isminusuot. O mano keliom pazystamom po abrazijos siunte histologiniam tam tyrimui,tai faktiskai pusei atejo kad buvo tiesiog negerai susijungusios chromosomos. O kitom taip ir liko neaiski priezastis; keliom itarimas krito del progesterono,vienai rado imunine beda o man greiciausiai galejo buti arba chromosominis apsigimamas, arba itakojo geno mutacija ir dar imanomas labai dalykas kad buvo kaltas AFS,nes kraujas lipnus neduoda maziukui maitintis ir jis sunyksta.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 10 23, 18:38)
konkreciai aisku nera ir koks gydytojas tau pripazintu jei tavo prog. buvo 20 ir ivyko persileidimas,o jis sake kad nereikia papildomai progesterono tai niekas nepripazins.Bet toks dalykas yra minimas ir kai pviena is persileidimi priezasciu kaip progesterono nepakankamumas.

Aiskutis. Suprantu, ypac kas turejusios praradima tai nesinori rizikuot ne laso 4u.gif

O kurgi musu Edena dingusi visa diena g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 23, 13:35)
Bet greiciausiai ne del progesterono persileidai, mazut. Moterys isnesioja sekmingai ir su progerteronu 10, jeigu sveikas embrionas ir visa kita gerai. Persileidimo priezasciu gali buti daug , ne tik prg.  Aisku as ne daktare, as tik remiuosi informacija kuria randu nete ( as skaictau vien tik angliska info, nes lietuviu google yra labai skurdus) Informacija kuria raso klinikos ir siaip visokie studijos, straipsniai is viso pasaulio, ir plius ka isgirstu ir daktaru.
Aisku kiekviena daro savo sprendima del visko. Cia mes tik dalinames ziniom ir patirtim  4u.gif

burbuliacija pas jus vnt skirtingi, cia kalbam apie 10 nmol , t.y. 10:3,14 tai apie 3 ng gaunasi ! pas mus matuoja daugiau nmol vienetais del to reikia 50:) 50 nmol = apie 15 ng jusu vienetais.

oi kiek priraset einu skaityti lens.gif visa diena nebeprisedau prie SM doh.gif tokia busy diena buvo, sakes, seniai jau taip buvo:) ryt keliauju per pietus i pasimatyma, gavau kraujo ats. tai labai viskas liuks, prog stabiliai apie 60 nmol ( 17ng) dariausi kitoj labej tai surasyta vienetai sie 4u.gif o Leja pas jus nestumas ziauriai didelis, nes as dabar dariaus dar HCG ( siaip del smagumo biggrin.gif ) tai virs 35 tukst, o man jau 8 sav 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 23, 19:50)
O kurgi musu Edena dingusi visa diena  g.gif

pati pasigedau visu ryte ir dingau lotuliukas.gif viskas luztu nuo miego, labanakt visoms, iki rytojaus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 23 spalio 2014 - 22:37
Labas rytas 4u.gif
Tai pas mane kai buvo 40.4, o veliau >60, tai dabar paziurejau, parasyta ng/mL blink.gif Tai reiskia, ne mazas tas mano PRG?? bigsmile.gif Ar as ne taip suprantu, nes iki siol tai galvojau, kad lb mazas g.gif
Skanios arbateles 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 24 spalio 2014 - 07:12
QUOTE(Atisa @ 2014 10 24, 07:08)
Labas rytas  4u.gif
Tai pas mane kai buvo 40.4, o veliau >60, tai dabar paziurejau, parasyta ng/mL  blink.gif  Tai reiskia, ne mazas tas mano PRG?? bigsmile.gif  Ar as ne taip suprantu, nes iki siol tai galvojau, kad lb mazas  g.gif
Skanios arbateles  4u.gif
user posted image

Labas rytas, oi Atisa doh.gif oi geras cia, gerai kad PAGALIAU apie vienetus prakalbom biggrin.gif biggrin.gif pas tave ZIAURIAI geras 4u.gif 4u.gif Pas mane 36 nmol buvo nukrite tai cia apie 10 ng ! O tavo 40 ng tai super kokios dar injekcijos thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 10 24, 10:08)
Labas rytas, oi Atisa  doh.gif  oi geras cia, gerai kad PAGALIAU apie vienetus prakalbom  biggrin.gif  biggrin.gif  pas tave ZIAURIAI geras  4u.gif  4u.gif  Pas mane 36 nmol buvo nukrite tai cia apie 10 ng ! O tavo 40 ng tai super kokios dar injekcijos  thumbup.gif  thumbup.gif

O geras hihihi.gif tai gerai, kad prakalbom lotuliukas.gif O as pergyvenu, uzpakali badausi doh.gif ir galvoju, ko jis cia man toks mazas doh.gif
Tai kadangi mes net pacios nesusigaudem, kad musu vnt.skirtingi, tai Edenut, gal del to turkai ir tau sake, kad geras tas tavo PRG, gal jie isivaizduoja, kad pas mus matuoja ng visi?
Nu super, kaip apsidziaugiau, nebereikes badytis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 10 24, 08:24)
O geras hihihi.gif tai gerai, kad prakalbom  lotuliukas.gif  O as pergyvenu, uzpakali badausi  doh.gif ir galvoju, ko jis cia man toks mazas  doh.gif
Tai kadangi mes net pacios nesusigaudem, kad musu vnt.skirtingi, tai Edenut, gal del to turkai ir tau sake, kad geras tas tavo PRG, gal jie isivaizduoja, kad pas mus matuoja ng visi?
Nu super, kaip apsidziaugiau, nebereikes badytis  thumbup.gif

As rasiau, kad nmol bet tai zinai, itariu tikrai neatkreipe demesio biggrin.gif Nu nieko , svarbu stabiliai laikomes thumbup.gif o Tavo tai super thumbup.gif thumbup.gif tikrai jokiu bandymusi nebereikia thumbup.gif
Jetus kaip as neturiu upo darbui, siaubas doh.gif doh.gif Tokie dar bjaurus darbai , ajajajajjjj doh.gif Ir kaip salta , sildoma nu bet po sios nakties tai uh! blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 10 24, 10:42)
As rasiau, kad nmol bet tai zinai, itariu tikrai neatkreipe demesio  biggrin.gif 

Neatkreipiau tikrai demesio blush2.gif 40 tai 40, o kokiais vienetais net nepagalvojau biggrin.gif Nu nieko, daugiau tai ne maziau irnesakyk.gif
O del darbo tai man lygiai tas pats zinok... upo neturiu jokio, nekyla niekam rankos...noreciau sedet sau namie prie zidinuko, susisukus i adiala ir kokia knyga paskaityt ar TV paziuret wub.gif As jau taip laukiu dekreto, o jis taip toli sviecias biggrin.gif
Bet klausyk, su musu ta mokestine sistema tai sakes doh.gif kai paskaiciavau, kiek cia man gaunasi tie 70 ir 40 prox., tai sakes blink.gif
Beje, Edenut, kada tau dekretas? Jau pazymejo gydytoja? orientuosiuos ir as tada ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 24 spalio 2014 - 08:53

Labas rytas 4u.gif

Ziuriu vis dar tesias tema apie PRG biggrin.gif Atisa, dziaugiuosi kad issiaiskinai savo situacija, pagaliau biggrin.gif

Edena, tavo nebuvau uzfiksavus kad nmol skaiciuota, del to irgi galvojau kad geras.

As irgi labai neturiu upo darbui, neissimiegojau siandien. Vien tik paguoda kad P e n k t a d i e n i s !!! thumbup.gif vien ta mintim siandien ir gyvensiu.

Ir galiu dar jus paguosti- pas mus irgi atsalo. Vos 9 lauke dabar, bet diena rodo iki 21 pakils... Bet jau striuke reik trauktis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 10 24, 10:53)
Ir galiu dar  jus paguosti- pas mus irgi atsalo. Vos 9 lauke dabar, bet diena rodo iki 21 pakils... Bet jau  striuke reik trauktis  doh.gif

burbuliacija, nepaguodei nei su 9, nei su 21 lotuliukas.gif Pas mus ryte -7 buvo, o diena +2 biggrin.gif
Taip, ir as gyvenu penktadienio nuotaikom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 10 24, 08:49)
Neatkreipiau tikrai demesio  blush2.gif  40 tai 40, o kokaiis vienetais net nepagalvojau  biggrin.gif  Nu nieko, daugiau tai ne maziau irnesakyk.gif
O del darbo tai man lygiai tas pats zinok  doh.gif upo neturiu jokio, nekyla niekam rankos  doh.gif  noreciau sedet sau namie prie zidinuko, susisukus i adiala ir kokia knyga paskaityt ar TV paziuret  wub.gif  As jau taip laukiu dekreto  biggrin.gif  o jis taip toli sviecias  biggrin.gif
Bet klausyk, su musu ta mokestine sistema tai sakes  doh.gif  kai paskaiciavau, kiek cia man gaunasi tie 70 ir 40 prox., tai sakes  blink.gif
Beje, Edenut, kada tau dekretas? Jau pazymejo gydytoja? orientuosiuos ir as tada  ax.gif

Man dar nepazymejo, as itariu kad tik po 12 savaites gal pazymes g.gif Nes dar neuzvede ir nesciosios korteles dar neuzvede, na bus matyt gal ka siandien naujo ir gero pasakys ar uzves biggrin.gif

Kraujas superiskai grazus , siandien keliauju su rezultatais viskas gerai 4u.gif
Dabar kai skaitau i dekretines kai sueina 30 savaiciu tai man sueis kovo 25 d. 30 savaiteliu, ojejjj kaip toli, gal reiketu antra liniuote susikurti, iki dekreto liko... lotuliukas.gif
Atsakyti