QUOTE(Sidabrė @ 2014 10 26, 21:03)
Ir Niurkutė pralinksmino, labai smagu tokį dalyką perskaityti, nes aš čia darbe dar trūniju, tai prisijuokiau ir jau drožiu namo - pas pūkučius, mažučius,minkštučius
Mums irgi buvo juokinga su Angeliuku
Papildyta:
QUOTE(lyn27 @ 2014 10 27, 11:02)
Niurkute - kaip smagu net dvi šeimynos vis tik pagausės

labai labai džiaugiuosi.
Niurkute reikes vyrą į svečius pas tave atsivest, gal persigalvos dėl meinuko ir koks senis šaltis kalėdoms man jį atneš

)))
Dėkoju

. Jo pagausėjimas nusimato. Tikiuosi, kad šį syki bus viskas sėkmingai ir nebus jokiu nesusipratimų

. Tai laukiu, dar ramiai, bet laukiu
O tu gali drąsiai atvėsti vyrą

. Na gal, kad ten žino

, Bet iš pradžių reikia sulaukti, paaugti o tada jau ir galvoti

. Aš į prieki niekada negalvoju. Kai būna manęs klausia, kokia bus kačiukų kaina? na kaip aš galiu pasakyti kai dar nėra kačiukų ir jų nematau. O jeigu ne duok Dieve kokie šleivi, kreivi gims, čia gi gyvas organizmas, visko tikrai pas visus būna. Tokiais atvėjais tu gali tik padovanoti. Ne kitaip. Kaip gali pasakyti kaina. Aš tada tokiais atvejais pasakau rinkos kaina. Kokia veislynuose būna kaina
Truputi diskusijos pavariau

.
O tavęs Lyn jau senokai laukiu į svečius. Jau ir švarkelis maišelyje guli laukia
Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2014 10 27, 10:27)
Sveikos, kaimynėlės
Štai mano rainoji princesė Kruopa galutinai įsikraustė į vilnonę trobą

o Grikis liko laukti savo eilės
Laukia
Na jūsų tos trobos voilokinės labai jau gražios

. Ir katukai nuostabus
Papildyta:
QUOTE(neuzmirstuole @ 2014 10 27, 13:35)
Laba diena
Niurkute kokios geros žinios dėl pagausėjimo

Linkiu, kad viskas praeitų sklandžiai, o naujieji augintiniai sukeltų tik teigiamas emocijas
Dėkoju

.
Papildyta:
QUOTE(lyn27 @ 2014 10 27, 22:42)
O toks kvailas klausimas dar ar per telefona eina ikelt foto cia :-)
Galima, bet viskas ten yra gan painiai. Aš kažkada kėliau per planšėtinį. Tikrai gavosi. Bet reikia tiksliai žinoti kokiame faile guli tavo nuotrauką ir kaip ji už vardyta, nes kitaip nuotraukas nerodo tik nuotraukos pavadinimą. Tai būna gan sunku surasti. Gal dabar technologijos pasistumėjo į priekį tai jau gal lengviau. Nes jau seniai nebebandžiau.
Papildyta:
QUOTE(Sidabrė @ 2014 10 28, 21:14)
Sveiki,
ir ko gi taip tylu?

Kodėl katinėlių nieks neparodo?

Negi visiems nuotraukos neįsikelia?
Bugis išmoko sakyti "mam"

Vos tik pasitraukiu, sėdi ir šaukia, ne miau, o "mam, mam, mam", galvoju, ko jam taip reikia iš manęs?

Pasirodo, turėjau nueiti ir jam iš jo bliūduko paduoti sausiukus iš saujos, kad pavalgytų mano mažylis
Pavalgė, dabar jau nešaukia
Ot koks lepunėlis
Papildyta:
Truputi aš pasigirsiu

. Mano gultukai labai patiko parodos dalyviams. Tai man buvo taip smagu girdėti. tai Top miau vėl paprašė, kad jiems pasiūčiau tokius gultukus.

Na dar ir kiti žmonės pasiprašė

. Smagu, kad tavo darbą įvertino teigiamai ir maloniai

Tai tiek
www.goldpluchecits.weebly.com