Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

QUOTE(Magnuna @ 2014 10 27, 10:27)
Sveikos, kaimynėlės  4u.gif
Matau ir Bugutis su Katyte įsigijo vilnonę trobą  thumbup.gif  Gal būt iš tiesų dabar dar nėra taip šalta, kad katinėliai šilumos ieškotų, gal po kelių dienų Bugutis su katyte apgyvendins ir savo "beretę"  smile.gif
Štai mano rainoji princesė Kruopa galutinai įsikraustė į vilnonę trobą  biggrin.gif o Grikis liko laukti savo eilės  unsure.gif
Vis dar laukia  g.gif
user posted image

Laba diena,
Nu, gaila Grikučio - jam jokių šansų unsure.gif
Mano trioba dar nėra populiari, bet vakar Katytė padarė gaudynes-slėpynes, tai kai nėrė į tą beretę, ir niekam neleido prie jos artintis - su lapce ir nagais visus besiartinančius vaikė, tame tarpe ir su manim kovojo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lyn27 @ 2014 10 27, 11:02)
Labas visoms,

Niurkute reikes vyrą į svečius pas tave atsivest, gal persigalvos dėl meinuko ir koks senis šaltis kalėdoms man jį atnešsmile.gif)))

lyn27, nu jau turėtų brangiausiojo širdis neatlaikyti - kiek galima žiūrėt į prašančias akis biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Nu jau naujienų čia daug pas mus smile.gif Aš vis paskaitydavau, bet parašyti neprisiruošdavau smile.gif

Niurkute kokios geros žinios dėl pagausėjimo bigsmile.gif Linkiu, kad viskas praeitų sklandžiai, o naujieji augintiniai sukeltų tik teigiamas emocijas 4u.gif

Riolita
- labai gražus gultukas. Gerai, kai jūs mokate taip gražiai siūti, o man tai čia mistika kažkokia ...

Katinėliai labai gražūs visų, o jau guoliuko apgyvendinimo nuotykiai apskritai verti Oskaro biggrin.gif
Mano Čiko irgi grįžo į savo seną guolį. Įtariu, kad tokiu būdu ieško šilumos.

Vyras išvyko į komandiruotę, o Čikutis šiandien visą rytą man miauksėjo. Viskas lyg ir gerai - ir valgyt, ir gert yra, ir tulikas išvalytas ir pats katinas net paglostytas smile.gif Galvoju, gal jis vyro ieškojo g.gif ? Nes šiaip, tai vyras jam labai daug dėmesio skiria.
Atsakyti
Neuzmirstuole gali but:) mano Nimfa jei viena po darbo pareinu irgi dar palaukia kelias minutes, vis atsisuka tarsi sakydama - nesupratau, juk dar vienas turi pareit, kodel viena:DDD

as vis zaviuosi tais zminem kuriems visokie rankdarbiai gaunasi, mano rankos siuo klausimu abi kairios:DDDDDDDDDDD
Atsakyti
QUOTE(lyn27 @ 2014 10 27, 13:44)
Neuzmirstuole gali but:) mano Nimfa jei viena po darbo pareinu irgi dar palaukia kelias minutes, vis atsisuka tarsi sakydama - nesupratau, juk dar vienas turi pareit, kodel viena:DDD

as vis zaviuosi tais zminem kuriems visokie rankdarbiai gaunasi, mano rankos siuo klausimu abi kairios:DDDDDDDDDDD

O toks kvailas klausimas dar ar per telefona eina ikelt foto cia :-)
Atsakyti
QUOTE(lyn27 @ 2014 10 27, 21:42)
O toks kvailas klausimas dar ar per  telefona eina ikelt foto cia :-)

Klausimas nekvailas smile.gif . Matai, visos tylim, vadinasi, nežinom ax.gif Bet sūnus, jau protingesnis už mane, sakė, kad turėtų eiti.
Atsakyti
Sveiki,
ir ko gi taip tylu? g.gif Kodėl katinėlių nieks neparodo? g.gif Negi visiems nuotraukos neįsikelia? g.gif

Bugis išmoko sakyti "mam" biggrin.gif Vos tik pasitraukiu, sėdi ir šaukia, ne miau, o "mam, mam, mam", galvoju, ko jam taip reikia iš manęs? g.gif Pasirodo, turėjau nueiti ir jam iš jo bliūduko paduoti sausiukus iš saujos, kad pavalgytų mano mažylis biggrin.gif

Pavalgė, dabar jau nešaukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2014 10 26, 21:03)
Ir Niurkutė pralinksmino, labai smagu tokį dalyką perskaityti, nes aš čia darbe dar trūniju, tai prisijuokiau ir jau drožiu namo - pas pūkučius, mažučius,minkštučius ax.gif

Mums irgi buvo juokinga su Angeliuku biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lyn27 @ 2014 10 27, 11:02)
Niurkute - kaip smagu net dvi šeimynos vis tik pagausės thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  labai labai džiaugiuosi.
Niurkute reikes vyrą į svečius pas tave atsivest, gal persigalvos dėl meinuko ir koks senis šaltis kalėdoms man jį atnešsmile.gif)))

Dėkoju 4u.gif . Jo pagausėjimas nusimato. Tikiuosi, kad šį syki bus viskas sėkmingai ir nebus jokiu nesusipratimų tongue.gif . Tai laukiu, dar ramiai, bet laukiu 4u.gif

O tu gali drąsiai atvėsti vyrą mirksiukas.gif . Na gal, kad ten žino biggrin.gif , Bet iš pradžių reikia sulaukti, paaugti o tada jau ir galvoti 4u.gif . Aš į prieki niekada negalvoju. Kai būna manęs klausia, kokia bus kačiukų kaina? na kaip aš galiu pasakyti kai dar nėra kačiukų ir jų nematau. O jeigu ne duok Dieve kokie šleivi, kreivi gims, čia gi gyvas organizmas, visko tikrai pas visus būna. Tokiais atvėjais tu gali tik padovanoti. Ne kitaip. Kaip gali pasakyti kaina. Aš tada tokiais atvejais pasakau rinkos kaina. Kokia veislynuose būna kaina 4u.gif
Truputi diskusijos pavariau doh.gif .

O tavęs Lyn jau senokai laukiu į svečius. Jau ir švarkelis maišelyje guli laukia lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2014 10 27, 10:27)
Sveikos, kaimynėlės  4u.gif
Štai mano rainoji princesė Kruopa galutinai įsikraustė į vilnonę trobą  biggrin.gif o Grikis liko laukti savo eilės  unsure.gif
Laukia  unsure.gif

Na jūsų tos trobos voilokinės labai jau gražios ax.gif thumbup.gif . Ir katukai nuostabus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(neuzmirstuole @ 2014 10 27, 13:35)
Laba diena smile.gif
Niurkute kokios geros žinios dėl pagausėjimo  bigsmile.gif Linkiu, kad viskas praeitų sklandžiai, o naujieji augintiniai sukeltų tik teigiamas emocijas  4u.gif

Dėkoju 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(lyn27 @ 2014 10 27, 22:42)
O toks kvailas klausimas dar ar per  telefona eina ikelt foto cia :-)

Galima, bet viskas ten yra gan painiai. Aš kažkada kėliau per planšėtinį. Tikrai gavosi. Bet reikia tiksliai žinoti kokiame faile guli tavo nuotrauką ir kaip ji už vardyta, nes kitaip nuotraukas nerodo tik nuotraukos pavadinimą. Tai būna gan sunku surasti. Gal dabar technologijos pasistumėjo į priekį tai jau gal lengviau. Nes jau seniai nebebandžiau.
Papildyta:
QUOTE(Sidabrė @ 2014 10 28, 21:14)
Sveiki,
ir ko gi taip tylu? g.gif  Kodėl katinėlių nieks neparodo? g.gif Negi visiems nuotraukos neįsikelia? g.gif

Bugis išmoko sakyti "mam" biggrin.gif  Vos tik pasitraukiu, sėdi ir šaukia, ne miau, o "mam, mam, mam", galvoju, ko jam taip reikia iš manęs? g.gif  Pasirodo, turėjau nueiti ir jam iš jo bliūduko paduoti sausiukus iš saujos, kad pavalgytų mano mažylis biggrin.gif

Pavalgė, dabar jau nešaukia biggrin.gif

Ot koks lepunėlis biggrin.gif
Papildyta:
Truputi aš pasigirsiu blush2.gif . Mano gultukai labai patiko parodos dalyviams. Tai man buvo taip smagu girdėti. tai Top miau vėl paprašė, kad jiems pasiūčiau tokius gultukus. 4u.gif Na dar ir kiti žmonės pasiprašė 4u.gif . Smagu, kad tavo darbą įvertino teigiamai ir maloniai blush2.gif Tai tiek ax.gif
Atsakyti
Labai smagu, kad patiko:) keista butu jei butu nepatike tokie grazumai:)

va man vis kai reikia isikelt is telefono foto i kompa laiko pritruksta:DDD bet jau reikia reikia susikaupt siam reikalui, uzmirsit tuoj kaip nimfa atrodo:D

jau tas Bugis saunuolis - tik miau, o semininke ir zino ko nori:))))

Reikia reikia jau Niurkute verkiant pas tave:) tik to laiko man paskutiniu metu per mazai:(((( nu bet kaip nors:)
Papildyta:
Pabandyt reikes kada is telefono tiesiai gal duos ikelt:)
Atsakyti
QUOTE(lyn27 @ 2014 10 29, 10:30)
Labai smagu, kad patiko:) keista butu jei butu nepatike tokie grazumai:)

va man vis kai reikia isikelt is telefono foto i kompa laiko pritruksta:DDD bet jau reikia reikia susikaupt siam reikalui, uzmirsit tuoj kaip nimfa atrodo:D

Reikia reikia jau Niurkute verkiant pas tave:) tik to laiko man paskutiniu metu per mazai:(((( nu bet kaip nors:)
Papildyta:
Pabandyt reikes kada is telefono tiesiai gal duos ikelt:)

Būtinai reikia mirksiukas.gif. Lauksiu 4u.gif
O iš telefono turėtų gautis irgi, tik gal reiktų pasinagrineti g.gif
Papildyta:
user posted image

Cleopatra wub.gif
Šią foto įkėliau iš telefono. Mano telefonas yra iš naujesnies technologijos ir isikele labai lengvai. Ne taip kaip buvo tada iš mano plansetines 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurkute @ 2014 10 28, 23:16)
Mums irgi buvo juokinga su Angeliuku  biggrin.gif

Ot koks lepunėlis  biggrin.gif
Papildyta:
Truputi aš pasigirsiu  blush2.gif . Mano gultukai labai patiko parodos dalyviams. Tai man buvo taip smagu girdėti. tai Top miau vėl paprašė, kad jiems pasiūčiau tokius gultukus.  4u.gif  Na dar ir kiti žmonės pasiprašė  4u.gif . Smagu, kad tavo darbą įvertino teigiamai ir maloniai  blush2.gif  Tai tiek  ax.gif

Laba diena,
Tikiu, kad šitie pasiūti gultukai bus net labiau katinėlių mėgiami, nes į tuos namelius ne visi lenda bigsmile.gif
Be to, jie tikrai dailūs ax.gif
Oi, kol parašiau Cleopatra persimonus baigia suvalgyti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lyn27 @ 2014 10 29, 10:30)

och, ta šeimininkė studijuoja Bugio garsus - klausau ir mąstau, ką tai galėtų reikšti? g.gif
Dar žaisti prašosi, irgi sėdi ir miauksi, kodėl nežaidžiam verysad.gif

Dabar žaislas Nr. 1 yra tas metras ar centimetras, na, žodžiu, ilga juostelė, kur centrimetrai surašyti, jis ir ant savęs užsimeta, bėga, puola, kandžioja tuos metalinius galiukus, nes jie barška,
vieną kartą pamatė, kad kažką matuoju, atėmė ir dabar žaidimas - tampyti ir gaudyti tą centimetrą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 29 spalio 2014 - 10:10
nu bandysiu ir as pazaist su telefu ir paziuret ar leis:) o jau grazuole cleopatra:))))

:DDD susiranda jie tu uzsiemimu vis idomesniu Sidabre:)
Atsakyti
Taip, Sidabre, jau tie metrai juos tikrai veda iš proto biggrin.gif. Mano Ūla net aikčioja kaip nori pažaisti su tuo metrų doh.gif. O jeigu siūlus ištraukiu, tai išvis iš proto eina, bet kai neduodu tada atsisėda šalia ir stebi kaip siūnu ant gultukų kaspinėlius biggrin.gif

Lyn, bandyk, tikrai turi gautis drinks_cheers.gif
Papildyta:
user posted image

Iškepti naujai gultukai. Jie keliaus į Arcus*LT veislyna drinks_cheers.gif

MB šiuos gultukus pavadino "pošikniukais" lotuliukas.gif
Atsakyti